نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اشکال در سرچ فارسی و نمایش اطلاعات در datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    153

    اشکال در سرچ فارسی و نمایش اطلاعات در datagridview

    سلام

    من یه برنامه به ویندوز اپلیکیشن دفتر تلفن با سی شارپ نوشتم و به دو تا مشکل برخوردم ممنون میشم راهنمایی کنید

    1-وقتی برای پیدا کردن یه شخص از دیتا بیس نام اون رو به فارسی تایپ میکنم مشخصات اون شخص نشون داده نمیشه اما وقتی مشخصات شخص دیگه که بصورت انگلیسی وارد دیتا بیس شده رو به اینگلیسی تایپ میکنم برام پیدا میکنه ...ممنون میشم بگید مشکل چیه؟؟

    2- وقتی برای نمایش فیلد ها تو دیتاگرید ویو کلیک میکنم دقیقا اطلاعات دیتا بیس رو برام میاره ولی اگر دوبار یا سه بار کلیک کنم اطلاعات رو بصورت تکرار برام میارم..راهی داره این مشکل حل بشه وفقط یه بار توی دیتاگرید ویو نمایش داده بشه؟؟


    ممنون
    یاعلی

  2. #2

    نقل قول: اشکال در سرچ فارسی و نمایش اطلاعات در دیتاگرید ویوو

    حرف N رو كنار چيزي كه كاربر زده بذار جستجو كن.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: اشکال در سرچ فارسی و نمایش اطلاعات در دیتاگرید ویوو

    سلام. مشکل اول بخاطر تفاوت حروف فارسی و عربی هست. باید تمامی اطلاعات رو یا با حروف فارسی یا با حروف عربی ذخیره کنید ( یعنی بین ی و ي تفاوت وجود داره). شما باید به یک شکل (فارسی یا عربی) ذخیره و جستجو کنید ولی در مورد حروف انگلیسی فقط یک شکل نوشتن وجود داره . واسه همین در جستجوی انگلیسی مشکلی وجود نداره. نکته بعدی اینه که فیلدهایی رو که مقادیر فارسی رو شامل میشن حتما از نوع nvarchar انتخاب کنید.
    واسه سوال دوم احتمال زیاد شما در رویداد کلیک دیتاتیبل (یا دیتاست) رو clear نمی کنید. واسه همین با هر بار کلیک کردن، مقدار جدید به مقادیری که از قبل وجود دارن اضافه میشن. کافیه کد زیر رو قبل از پر کردن دیتاتیبل بذارید:
    dt.clear();

    موفق باشید.

  4. #4

    نقل قول: اشکال در سرچ فارسی و نمایش اطلاعات در دیتاگرید ویوو

    سلام.
    اتفاقا من کنارش N گذاشتم ولی نشون نداد.
    مشکل عربی و فارسی هم نداره.

    البته بخش ویرایش فرم من قراره‌زمانی‌که‌ توی یه textbox متنی تایپ میشه توی بقیه txtها بقبه اطلاعات اون سطر رو نشون بده.

تاپیک های مشابه

  1. نمایش اطلاعات انتخابی datagridview در textbox
    نوشته شده توسط mehdi_m3 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 13 بهمن 1394, 01:22 صبح
  2. مشكل در نمايش اطلاعات روي datagridview
    نوشته شده توسط radan63 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 آذر 1387, 12:11 عصر
  3. اشکال در datagridview
    نوشته شده توسط rahil_2007 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 25 تیر 1387, 11:17 صبح
  4. اشکال در DataGridView
    نوشته شده توسط M.R.N.P.H.D در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 فروردین 1387, 13:15 عصر
  5. اشکال در DataGridView
    نوشته شده توسط M.R.N.P.H.D در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 فروردین 1387, 13:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •