نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: پیدا کردن آخرین ردیف ثبت شده در دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    Question پیدا کردن آخرین ردیف ثبت شده در دیتابیس

    سلام
    برای اینکه آخرین سطر از جدول دیتابیس mysql رو پیدا کنیم و نمایش بدیم از چه کدی باید استفاده کنیم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: پیدا کردن آخرین ردیف ثبت شده در دیتابیس

    راحت ترین راه اینه که یک فیلد شمارنده برای رکوردهات قرار بدی که مثلا فیلد Id که از 1 شروع میشه و با اضافه شدن رکورد جدید یک واحد به آن اضافه میشه

    رکوردی که دارای بزرگترین Id هست آخرین رکورد

    توسط دستور select max(id) from mytb بزرگترین Id را بدست بیارید مثلا داخل یک متغیر بنام maxid قرار میدهیم سپس با دستور زیر رکورد آخر را پیدا کنید

    select * from mytb where Id=maxid

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: پیدا کردن آخرین ردیف ثبت شده در دیتابیس

    سلام دوست عزیز
    من قبلا کد بالا رو زده بودم تو بانک جواب میداد ولی تو برنامه جواب نمیداد چرا نمیدونم
    ولی این کد رو استفاده کردم و الان هم داره کار میده
    SELECT     ID
    FROM tbl_Soti
    ORDER BY ID DESC

    از نوع Single Value یا Scaler Query
    موفق باشی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: پیدا کردن آخرین ردیف ثبت شده در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    از نوع Single Value یا Scaler Query
    موفق باشی
    دوست من این دو نوعی که گفتید رو میشه توضیح بدبد؟
    منظورتون اینه که id رو از یکی از این دو نوع تعریف کنم؟

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: پیدا کردن آخرین ردیف ثبت شده در دیتابیس

    به این شکل :
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: پیدا کردن آخرین ردیف ثبت شده در دیتابیس

    دوست من این شکل رو از کجا آوردی؟
    اگه میشه به صورت دستورات mysql بنویسید.
    یه سوال دیگه:
    چجوری یه ستون counter تو جدول تعریف کنم؟

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: پیدا کردن آخرین ردیف ثبت شده در دیتابیس

    دوست من این شکل رو از کجا آوردی؟
    از روش binding استفاده کردم(ویزارد)

    چجوری یه ستون counter تو جدول تعریف کنم؟
    counter چی؟ اگر میخوای تعداد رکورد ها رو مشخص کنه با دیتا تیبل :
    dt.rows.count()

    با binding :
    bindingSource1.Count.ToString();


    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در جمع کردن آخرین رکورد ثبت شده
    نوشته شده توسط mehdiqwerty در بخش Access
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1391, 22:56 عصر
  2. پیدا کردن ID ردیف انتخاب شده در RadListView شرکت Telerik
    نوشته شده توسط mehdin69 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 09 فروردین 1390, 01:12 صبح
  3. سوال: پیدا کردن آخرین رکوردی که ثبت گردیده است
    نوشته شده توسط habib_asadpoor در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 24 اردیبهشت 1389, 16:54 عصر
  4. سوال: پیدا کردن آخرین رکورد ثبت شده از یک جنس خاص
    نوشته شده توسط f_g1348 در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 11 فروردین 1389, 22:55 عصر
  5. آخرین رکورد ثبت شده توسط کاربر در بانک رو چطور پیدا کنم
    نوشته شده توسط محمد دادودنیا در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 19 بهمن 1388, 23:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •