نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: عدم error یک برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار yashar666
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    طهران
    پست
    332

    عدم error یک برنامه

    با سلام

    چرا این برنامه در محیط pascal استاندارد هم error نمیده ! مگه succ d . بعد اینکه 3 بار حلقه اجرا میشه برای بار 4 رم خارج از محدوده نوع شمارشی من نمیشه ؟


    type day=(adine,shanbe,yekshanbe);
    var
    d:day;
    begin
    d:=adine;

    while ord(d)<7 do
    begin
    write(ord(d));
    d:=succ(d);
    end;
    end.


    خروجی 0123456 میشه !!!!!!
    آخرین ویرایش به وسیله yashar666 : چهارشنبه 22 آذر 1391 در 16:34 عصر

  2. #2

    نقل قول: عدم error یک برنامه

    سلام
    روشی که شما به کار برده اید از لحاظ منطقی خیلی درست نیست و کامپایلر هم یه جورایی حق داره که Error نده!
    مثلاً توجه داشته باشید که کد بالا را می توانید به شکل زیر هم بنویسید(این کد از باب مثال عرض شده):
    type
    TDay = (adine, shanbe=8, yekshanbe=12);

    حالا با کد بالا و ادامه دادن کد توقع دارید که دلفی چکار کند؟؟؟
    پس در نتیجه کد شما اصلاً کد درستی نیست!
    یکی از کارهایی که می توانید انجام دهید به شکل زیر است:
    type
    Tday = (adine, shanbe, yekshanbe);

    var
    d: Tday;

    begin
    d := adine;

    while d in [adine..yekshanbe] do
    begin
    write(ord(d));
    d := succ(d);
    end;

    readln;

    end.


    و اما روش بهتر:
    type
    TDay = (adine, shanbe, yekshanbe);
    TDays = set of TDay;

    var
    d: TDay;
    days : TDays;

    begin
    d := adine;
    days := [adine..yekshanbe];

    while d in days do
    begin
    write(ord(d));
    d := succ(d);
    end;

    readln;

    end.


    فعلاً بیشتر از این حضور ذهن ندارم. اگه بازم روش بهتری به ذهنم برسه اضافه می کنم.

    موفق باشید...

تاپیک های مشابه

  1. عدم اعمال تغییرات و عدم error گیری برنامه!!!
    نوشته شده توسط aidin_behnood در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1393, 08:17 صبح
  2. عدم اجرای مجدد برنامه
    نوشته شده توسط heidar_jd در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 19 دی 1386, 13:27 عصر
  3. عدم اجازه خروج برنامه
    نوشته شده توسط SYSMAN در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 27 بهمن 1384, 16:03 عصر
  4. کمک : تغییر ساختار بانک اکسس جهت عدم دستیابی در برنامه اکسس
    نوشته شده توسط delphi_63102 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1384, 21:58 عصر
  5. عدم اجرای مجدد برنامه
    نوشته شده توسط فریدی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 06 آذر 1383, 09:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •