نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: الگوریتم پردازش تصویر برای پیاده سازی فیلتر stamp در فتوشاپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mst_ab
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    119

    الگوریتم پردازش تصویر برای پیاده سازی فیلتر stamp در فتوشاپ

    سلام بر متخصصین گرامی، من فقط یه الگوریتم رو میخوام، کسی بتونه بهم بگه، خودم پیاده می کنم.
    برای اینکه دقیقاً بدونید من چی میگم، یه عکس تو فتوشاپ باز کنید و بعد از منوی فیلترها برید اینجا:
    sketch-> stamp
    این فیلتر استامپ (مهر) درست می کنه. من هر چی تلاش کردم، نتونستم الگوریتمی که پشت این فیلتر هست رو استخراج کنم. من خودم پی اچ پی کارم، می خوام با GD پیاده کنم، تنها مشکلم الآن همین الگوریتم این فیلتر هست. فایل توضیحات رو هم ضمیمه کردم.

    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: الگوریتم پردازش تصویر برای پیاده سازی فیلتر stamp در فتوشاپ

    این stamp که شما مطرح کردید در حالت ساده می تونه یک threshold معمولی باشه و در حالت پیشرفته تر که در شرایط مختلف تصویر stamp بهتری بهمون بده میشه از threshold های آماری و دقیق تر همچون otsu threshold یا adaptive threshold استفاده نماید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mst_ab
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    119

    نقل قول: الگوریتم پردازش تصویر برای پیاده سازی فیلتر stamp در فتوشاپ

    ممنون از توضیحات، بنده این سوال رو در stackoverflow مطرح کردم، و این الگوریتم چند مرحله ای زیر رو پیشنهاد دادن:

    1. Convert the image to grayscale.
    2. Make a copy and invert the intensities.
    3. Blur the copy.
    4. Combine the two images using a Color Dodge formula.

    من در مورد آخری هیچی نمیدونم، ممکنه یه توضیح مختصر بدید چطوری باید دو تا عکس رو با یه فرمول color dodge ترکیب کنم؟ البته (عکس ورودی سیاه سفید هست، گفتم بگم شاید لازم باشه)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: الگوریتم پردازش تصویر برای پیاده سازی فیلتر stamp در فتوشاپ

    کل مراحلش میشه یه همچین چیزی.
    البته این کد با C++‎ و کتابخانه OpenCV هستش هر جاشو خواستید بفرماید توضیح بدم.

    #include <cv.h>
    #include <highgui.h>

    int main( int argc, char** argv )
    {
    int col_1, row_1;
    uchar b_1, g_1, r_1, b_2, g_2, r_2, b_d, g_d, r_d;

    IplImage* img = cvLoadImage("test.png");
    IplImage* img1 = cvCreateImage( cvSize( img->width,img->height ), img->depth, img->nChannels);
    IplImage* img2 = cvCreateImage( cvSize( img->width,img->height ), img->depth, img->nChannels);
    IplImage* dst = cvCreateImage( cvSize( img->width,img->height ), img->depth, img->nChannels);
    IplImage* gray= cvCreateImage(cvGetSize(img), img->depth, 1);

    cvNamedWindow("Input", CV_WINDOW_AUTOSIZE );
    cvNamedWindow("Output", CV_WINDOW_AUTOSIZE );

    cvShowImage("Input", img );
    cvNot(img, img1);
    // cvSmooth(img1, img2, CV_BLUR, 25,25,0,0);
    cvSmooth(img, img2, CV_GAUSSIAN, 7, 7, 0, 0); // last fix :)

    for( row_1 = 0; row_1 < img1->height; row_1++ )
    {
    for ( col_1 = 0; col_1 < img1->width; col_1++ )
    {
    b_1 = CV_IMAGE_ELEM( img1, uchar, row_1, col_1 * 3 );
    g_1 = CV_IMAGE_ELEM( img1, uchar, row_1, col_1 * 3 + 1 );
    r_1 = CV_IMAGE_ELEM( img1, uchar, row_1, col_1 * 3 + 2 );

    b_2 = CV_IMAGE_ELEM( img2, uchar, row_1, col_1 * 3 );
    g_2 = CV_IMAGE_ELEM( img2, uchar, row_1, col_1 * 3 + 1 );
    r_2 = CV_IMAGE_ELEM( img2, uchar, row_1, col_1 * 3 + 2 );


    b_d = std::min(255, b_1 + b_2);
    g_d = std::min(255, g_1 + g_2);
    r_d = std::min(255, r_1 + r_2);

    dst->imageData[img1->widthStep * row_1 + col_1* 3] = b_d;
    dst->imageData[img1->widthStep * row_1 + col_1 * 3 + 1] = g_d;
    dst->imageData[img1->widthStep * row_1 + col_1 * 3 + 2] = r_d;
    }
    }
    cvCvtColor(dst, gray, CV_BGR2GRAY);
    cvShowImage("Output", gray );

    cvWaitKey(0);
    cvReleaseImage( &img );
    cvReleaseImage( &img1 ); // Yes, you must release all the allocated memory.
    cvReleaseImage( &img2 );
    cvReleaseImage( &dst );
    cvReleaseImage( &gray);
    cvDestroyWindow("Input");
    cvDestroyWindow("Output");
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی برای تبدیل کارکترهای لاتین به فارسی
    نوشته شده توسط Mask در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 29
    آخرین پست: چهارشنبه 15 دی 1389, 10:55 صبح
  2. ساختار های داده برای پیاده سازی الگوریتم پریم
    نوشته شده توسط root88 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 26 آذر 1389, 10:38 صبح
  3. هم فکری برای پیاده سازی جداول برنامه
    نوشته شده توسط M.Ehsanifar در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 21 آذر 1386, 20:53 عصر
  4. بهترین روش برای پیاده سازی سایت nزبانه
    نوشته شده توسط azam2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 تیر 1386, 23:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •