نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارسال کد html به ایمیل با php

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار elimiz
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    283

    ارسال کد html به ایمیل با php

    سلام دوستان
    چطوری میشه یک کد html رو به یک ایمیل فرستاد ؟
    من میخوام این کد زیر رو به ایمیل :abotorabi@gmail.com بفرستم
    کد html:

    <html>
    <body>
    <h1>test message<h1>
    </body>
    </html>


    ممنون میشم کد نمونه بزارین و راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: ارسال کد html به ایمیل با php

    میخوای کد را همینجوری که هست نشون بدی یا کد رو توی ایمیل اجرا کنی ؟ یعنی مثلا این رو نشون بدی <table><tr><td>&nbsp;</td></tr></table> یا اینکه این کد رو بزنی تا یه جدول رو نشون بدی ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار elimiz
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    283

    نقل قول: ارسال کد html به ایمیل با php

    با این کد میشه ایمیل ارسال کرد. اما بصورت html ارسال نمیشه.ممنون میشم راهنمایی کنید
    <?php
    //دریافت کننده ایمیل
    $to = "mail@example.com";
    //موضوع ایمیل
    $subject = "تست ارسال ایمیل";
    //متن پیام
    $body = "سلام، \n\n این متن برای تست میباشد";
    //سربرگ های اضافه
    $headers = "From: mail@example.com";
    //فراخوانی تابع و ارسال ایمیل
    if (mail($to, $subject, $body, $headers)) {
    echo("<p>ایمیل شما با موفقیت ارسال شد</p>");
    }
    else {
    echo("<p>خطا در ارسال ایمیل! تنظیمات سرور شما از این امکان پشتیبانی نمی کند</p>");
    }
    ?>

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: ارسال کد html به ایمیل با php

    از این استفاده کنید :


    $to = "$email";
    $subject = "Subject";
    $message = "Your Message";

    $headers = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
    $headers .= 'From: '$site_url'' . "\r\n" ;
    $headers .= 'Content-type: text/html; charset=utf-8' . "\r\n";

    mail($to, $subject, $message, $headers);

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار elimiz
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    283

    نقل قول: ارسال کد html به ایمیل با php

    نقل قول نوشته شده توسط thacker مشاهده تاپیک
    میخوای کد را همینجوری که هست نشون بدی یا کد رو توی ایمیل اجرا کنی ؟ یعنی مثلا این رو نشون بدی <table><tr><td>&nbsp;</td></tr></table> یا اینکه این کد رو بزنی تا یه جدول رو نشون بدی ؟
    میخوام کد ها در ایمیل اجرا بشه. مثلا عکس نمایش داده بشه و لینک ها قابل کلیک باشه

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: ارسال کد html به ایمیل با php

    از این تابعی که براتون نوشتم استفاده کنید ! خیلی هم راحت هست !

    function htmlMail($sendTo,$subject,$from,$message){
    $headers = "From: <".$from.">\r\n";
    $headers .= "Reply-To:admin@yoursite.com\r\n";
    $headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
    $headers .= "Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1\r\n";
    @mail($sendTo, $subject, $message, $headers);
    }




    -- در قسمت دوم header که نوشته شده admin@yoursite.com آدرس ایمیل خودتون رو قرار بدید که یک نسخه هم برای خودتون فرستاده شه !
    -- message هم میتونه کلا یک فایل html باشه !
    مثلا :

    $message="<html> <body> <div style='color:#000'> <h1> Hello World </h1> </div> </body> </html>";


    میبینید که کاملا html هست !
    امتحان کنید و نتیجه رو عنوان کنید :)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: ارسال کد html به ایمیل با php

    البته توجه داشته باشین که گوگل و yahoo جلوی نمایش Hml را برای اونهایی که شما trust نکردین میگیرن اما روش همونیه که دوستمون گفتن.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Taimaz_222
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    L'ordinature
    پست
    215

    نقل قول: ارسال کد html به ایمیل با php

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    البته توجه داشته باشین که گوگل و yahoo جلوی نمایش Hml را برای اونهایی که شما trust نکردین میگیرن اما روش همونیه که دوستمون گفتن.
    سلام دوست عزیز

    میشه دراین رابطه بیشتر توضیح بدین ؟

    در ضمن من از همین کدهایی که دوستان پیشنهاد دادن دارم استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی ارسال می کنم اسپم می شن !

    باتشکر

تاپیک های مشابه

  1. ارسال متن html به ایمیل با استفاده از IdMessage1
    نوشته شده توسط beh.tehrani در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1390, 20:15 عصر
  2. سوال: ارسال html به ایمیل
    نوشته شده توسط billgivz در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1390, 00:56 صبح
  3. سوال: ارسال محتوای یک متغیر از فایل php به فایل html
    نوشته شده توسط roghayeh.zarei در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 29 فروردین 1389, 11:16 صبح
  4. سوال: ارسال ایمیل با php به صورت html
    نوشته شده توسط yasgig در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مهر 1388, 09:20 صبح
  5. ارسال ایمیل توسط PHP
    نوشته شده توسط aliramazani در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 شهریور 1384, 17:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •