نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: بزرگ شدن تصویر به هنگام آمدن موس بر روی عکس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    Question بزرگ شدن تصویر به هنگام آمدن موس بر روی عکس

    سلام دوستان

    امیدوارم روز خوبی را گذرانده باشید.
    اگه میشه کمکم کنید و بهم بگید با چه کدی می تونم عمل بزرگ شدن عکس را هنگامی که کاربر برروی عکس کلیک می کند یا موس روی عکس می آید را انجام دهم


    با تشکر از تمامی دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khanlo.javid
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    قـزویــن
    پست
    943

    نقل قول: بزرگ شدن تصویر به هنگام آمدن موس بر روی عکس

    دوست عزیز به این صفحه مراجعه کنید :

    لینک


    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    Rasht
    پست
    95

    نقل قول: بزرگ شدن تصویر به هنگام آمدن موس بر روی عکس

    دوست عزیز هرگونه عکس العملی که شما می خواید روی تصویرتون یا div شما اتفاق بیافته رو می تونید به این دستور انجام بدید.

    مثلاٍ اسم id شما test هست :

    #test : hover {

    //دستور العمل شما

    }


    و کد :

    بزرگ نمایی{

    transition:0.5s; }

    بزرگ نمایی:hover{

    transform: scale(1.4) ; }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: بزرگ شدن تصویر به هنگام آمدن موس بر روی عکس

    نقل قول نوشته شده توسط Joyebright مشاهده تاپیک
    دوست عزیز هرگونه عکس العملی که شما می خواید روی تصویرتون یا div شما اتفاق بیافته رو می تونید به این دستور انجام بدید.

    مثلاٍ اسم id شما test هست :

    #test : hover {

    //دستور العمل شما

    }


    و کد :

    بزرگ نمایی{

    transition:0.5s; }

    بزرگ نمایی:hover{

    transform: scale(1.4) ; }
    این روشی که شما گذاشتید میشه برای مرورگرهایی استفاده کرد که از css3 پشتیبانی میکنن وقتی دیگر مرورگر ها پشتیبانی نمیکنن استفاده اش چه ارزشی داره؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fahmari
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    163

    Smile نقل قول: بزرگ شدن تصویر به هنگام آمدن موس بر روی عکس

    از این می تونید استفاده کنید :

    zoom.rar

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: بزرگ شدن تصویر به هنگام آمدن موس بر روی عکس

    ضمن تشکر از دوستان

    منظور من متحرک سازی تصویر نیست منظورم بیشتر اینه که وقتی کاربر روی تصویر می آید تصویر اصلی را داخل همان صفحه به کاربر نشان بده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: بزرگ شدن تصویر به هنگام آمدن موس بر روی عکس

    نقل قول نوشته شده توسط fahmari مشاهده تاپیک
    از این می تونید استفاده کنید :

    zoom.rar
    این کد رو دو دقیقه پیش یکی از بچه ها بهم داد این روش اصلا زیبایی نداره و ازش استفاده نکنی بهتره . این کار رو با یه hover ساده هم میشه کرد.
    بگردید یه چیز قشنگ تر پیدا کنید .
    مثلا این سایت رو ببینید: http://www.mehr-design.ir/
    ماوس رو ببرید روی تصویر . من با مرورگرهای معروف: سفری ، کروم ، اکسپلورر ، فایرفاکس ، اپرا چک کردم مشکلی نداشت.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fahmari
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    163

    نقل قول: بزرگ شدن تصویر به هنگام آمدن موس بر روی عکس

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    این کد رو دو دقیقه پیش یکی از بچه ها بهم داد این روش اصلا زیبایی نداره و ازش استفاده نکنی بهتره . این کار رو با یه hover ساده هم میشه کرد.
    بگردید یه چیز قشنگ تر پیدا کنید .
    مثلا این سایت رو ببینید: http://www.mehr-design.ir/
    ماوس رو ببرید روی تصویر . من با مرورگرهای معروف: سفری ، کروم ، اکسپلورر ، فایرفاکس ، اپرا چک کردم مشکلی نداشت.
    دوست عزیز فایلی که من ضمیمه کردم دقیقا به همین شکل عمل میکنه!!!

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    Rasht
    پست
    95

    نقل قول: بزرگ شدن تصویر به هنگام آمدن موس بر روی عکس

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    این روشی که شما گذاشتید میشه برای مرورگرهایی استفاده کرد که از css3 پشتیبانی میکنن وقتی دیگر مرورگر ها پشتیبانی نمیکنن استفاده اش چه ارزشی داره؟
    دوسته عزیز یه نگاه به این لینک کن ببین این property تو چه مرورگرهای پشتیبانی میشه با این حال تعجبم از اینه که مرورگر شما چیه که اینط.ری می گی؟!
    http://www.w3schools.com/cssref/css3_browsersupport.asp

  10. #10

    نقل قول: بزرگ شدن تصویر به هنگام آمدن موس بر روی عکس

    سلام اقا دستتون درد نكنه. من دنبال يه كد مثل شما بودم كه يه سايتي معرفي كرديد رفتم از اونجا برداشتم الانم گذاشتم داخل سايتم. اين ادرسشه
    http://exad.ir/index.php/en/mey11/mey11

  11. #11

    نقل قول: بزرگ شدن تصویر به هنگام آمدن موس بر روی عکس

    راستش مثل خیلی تاپیکهای دیگه سوال خیلی کلی و مبهم مطرح شد و بعد از چندتا جواب تازه دوستان میفهمن منظور سوال کننده چی بود! دوبار توی stackoverflow سوال مطرح کنید و امتیازاتون بیاد پایین و سوال بسته بشه شیوه کار دستتون میاد!
    راستی آقا میثم شما که از جوملا برای سایتت استفاده کردی گزینه های خیلی بهتری داشتی برای این کار. کامپیوننت phoca gallery که ترجمه فارسی هم داره امکاناتش خیلی زیاد و کاری که شما میخواستی رو هم تا جایی که یادم میاد انجام میداد و یه گالری حرفه ای بهتون تحویل میده. پیشنهاد میکنم از اون استفاده کنید

  12. #12

    نقل قول: بزرگ شدن تصویر به هنگام آمدن موس بر روی عکس

    سلام. مرسي. راستش من اينو نساختم.فقط الان اولين باره دارم تغيرات ميدم داخلش. مرسي كه گفتي. كلي سختم بود كد اون وبسايتو بردارم براي خودم خدا خيرت بده الان ميرم ببينم چجوريه

  13. #13

    نقل قول: بزرگ شدن تصویر به هنگام آمدن موس بر روی عکس

    سلام راستي اينم كدي بود كه من اول ازش استفاده كردم.
    <head>
    <script src="http://www.mehr-design.ir/Mehr_D-esign/Reza_JvS/magiczoom.js" type="text/javascript"></script>
    </head>
    <body>
    <a href="http://exad.ir/t2.jpg" title="exad.ir" class="MagicZoom">
    <img src="http://exad.ir/dl/g6.jpg" height="180px" width="152px" alt="exad.ir" style="border:none;"/></a>

  14. #14

    نقل قول: بزرگ شدن تصویر به هنگام آمدن موس بر روی عکس

    من فایل رو دانلود کردم اما چجوری از کدش استفاده کنم!؟ source رو برداشتم اما متوجه نشدم چجوری استفاده کنم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بهم ریخته شدن منو در هنگام اجرای سایت بر روی کلاینتها
    نوشته شده توسط ozzy_mra در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 خرداد 1391, 13:43 عصر
  2. توقف تصویر متحرک هنگام ایستادن موس
    نوشته شده توسط Accursed در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 30 آذر 1389, 17:44 عصر
  3. بزرگ شدن تصویر با تاخیرزمانی
    نوشته شده توسط a.habibi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 09 مرداد 1389, 11:14 صبح
  4. آموزش: بزرگ شدن عکس با رفتن موس بر روی انها
    نوشته شده توسط alihassanabadi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مهر 1388, 11:29 صبح
  5. تغییر کرسر موس بر روی عکس
    نوشته شده توسط Borland-Delphi7 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1387, 10:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •