نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پیدا کردن چک باکس در گرید با کد جاوا اسکریپت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    پیدا کردن چک باکس در گرید با کد جاوا اسکریپت

    سلام
    ایا میشه چک باکسی که توی یه item temolate گرید قرار داره رو با دستورات جاوا اسکریپت رکورد مورد نظرشو پیدا کرد؟(روش سمت سرورشو میدونم که میشه find control کرد)
    با سپاس از شما

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن چک باکس در گرید با کد جاوا اسکریپت

    اگر منظورت از "رکورد مورد نظرش"، مشخصه ی رکورد هست، یک span بعد از هر کنترل Check Box قرار بده:

    <asp:GridView ID="GridView1" runat="server">
    <Columns>
    <asp:TemplateField>
    <ItemTemplate>
    <asp:CheckBox ID="chkTest" runat="server" />
    <span><%# Eval("PrimaryField") %></span>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    </Columns>
    </asp:GridView>


    و بعد با jQuery به صورت زیر می تونی مشخصه ی رکوردهای انتخاب شدن رو به دست بیاری:
    $("#GridView1 input:checkbox:checked").next("span").each(functio  n () {
    alert($(this).text());
    });

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aserfg
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Asp+.net
    پست
    617

    نقل قول: پیدا کردن چک باکس در گرید با کد جاوا اسکریپت

    می توانید یک کلاس را به عناصر چک باکس خود نسبت دهید (در صورتی که نخواهید span اضافه کنید ) .مثلا کلاس grd_Checkbox
       $('.grd_Checkbox:checked').each(function(){
    alert($(this).val());
    });
    آخرین ویرایش به وسیله aserfg : دوشنبه 27 آذر 1391 در 19:39 عصر

  4. #4

    نقل قول: پیدا کردن چک باکس در گرید با کد جاوا اسکریپت

    نقل قول نوشته شده توسط aserfg
    می توانید یک کلاس را به عناصر چک باکس خود نسبت دهید
    البته امروزه از صفت های *-data برای نسبت دادن اطلاعات اضافی به تگ ها استفاده می کنند.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aserfg
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Asp+.net
    پست
    617

    نقل قول: پیدا کردن چک باکس در گرید با کد جاوا اسکریپت

    البته امروزه از صفت های *-data برای نسبت دادن اطلاعات اضافی به تگ ها استفاده می کنند.
    در صورتی که صد رکورد در صفحه نمایش داده شود 100 عنصر span که می توانست نباشد به ساختار درختی صفحه اضافه خواهد شد .که نه امروزه ، بلکه از قدیم هم در برنامه نویسی وب کاهش تعداد عناصر به عنوان پارامتری از کارایی مد نظر بوده است .که با توجه به پروتوکل دفع افسد به فاسد ترجیحا اضافه کردن یک صفت کلاس به عنصر گزینه مقبولی خواهد بود .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در پیدا کردن تکست باکس در صفحه
    نوشته شده توسط حمید . ه در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 مرداد 1391, 09:18 صبح
  2. سوال: انتخاب یک سطر از گرید ویو با جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط mohammadyaser در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 08 شهریور 1390, 00:32 صبح
  3. سوال: مخفی کردن یا غیر قابل دسترسی کردن افراد به آدرس عکس ها و جاوا اسکریپت ها
    نوشته شده توسط behnet در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 02 اسفند 1389, 11:02 صبح
  4. سوال: رست کردن کنترل RadioButtonList در دات نت با جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1387, 01:43 صبح
  5. اضافه کردن ایتم به asp :dropdownlistبا استفاده از جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط negar_1986 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آذر 1386, 02:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •