نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: متصل نشدن و نمایش ندادن اطلاعات database در datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    متصل نشدن و نمایش ندادن اطلاعات database در datagridview

    سلام دوستان
    تو sql server manager وارد شدم و گزینه sqlexpress\. رو وارد کردم و وارد sql شدم و اونجا یه دیتابیس ساختم و جدول هم براش ساختم و روی دیتابیسی که ساختم کلیک راست کردم و گزینه detach رو زدم سپس یه پروژه سی شارپ ساختم و دیتابیسی که ساخته بودم رو کپی کردم و در پوشه bin--Debug ریختم و وارد سی شارپ شدم روی پروِه کلیک راست کردم و گزینه New --- Existing رو کلیک کردم و دیتابیس رو که به پوشه Debug کپی کرده بودم رو انتخاب کردم و به پروِژه اضافه شد
    2.jpg
    و سپس کد برای درج در بانک رو اینجوری نوشتم
      using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data.SqlClient;

    namespace newnew
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    SqlConnection sc = new SqlConnection(@"Data Source=.\sqlexpress;AttachDbFilename=|DataDirector y|\db1.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    DataSet ds = new DataSet();
    DataView dv = new DataView();

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    da = new SqlDataAdapter("select * from table", sc);
    ds.Clear();
    da.Fill(ds, "table");
    dataGridView1.DataSource = ds.Tables["table"]; ;
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    DialogResult Result_Save = MessageBox.Show("آیا اطلاعات مشتری ثبت شوند؟", "ثبت اطلاعات", MessageBoxButtons.YesNo);
    if (Result_Save == DialogResult.Yes)
    {
    sc.Open();
    SqlCommand my_cn = new SqlCommand("insert into table(code,name,family ) values(@cd_temp,@name_temp,@family_temp)", sc);
    my_cn.Parameters.AddWithValue("@cd_temp", Int32.Parse(textBox1.Text));
    my_cn.Parameters.AddWithValue("@name_temp", textBox2.Text);
    my_cn.Parameters.AddWithValue("@family_temp", textBox3.Text);

    my_cn.ExecuteNonQuery();
    Form1_Load(sender, e);
    }
    }
    catch (SqlException ex)
    {
    if (ex.Number == 2627)//درصورتی که کد کالا تکراری بود
    {
    MessageBox.Show(" این کد قبلا ثبت شده ", "ثبت اطلاعات");

    }
    }
    finally
    {
    if (sc.State != ConnectionState.Closed)
    {
    sc.Close();
    }
    }
    }
    }
    }

    و وقتی برنامه رو اجرا میگیرم هیچ اطلاعاتی نمیاد؟
    3.jpg


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: متصل نشدن و نمایش ندادن اطلاعات دیتابیس در دیتا گرید

    یکی از دوستان منو کمک کنه

  3. #3

    نقل قول: متصل نشدن و نمایش ندادن اطلاعات دیتابیس در دیتا گرید

    سلام . من هم مشکل مشابه دارم .....آیا شما راه حل را پیدا کردید؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: متصل نشدن و نمایش ندادن اطلاعات database در datagridview

    دوست گرامی وقتی شما دیتابیس رو توی پنجره Solution Explorar به پروژه Add میکنی یک کپی از آن در مسیر روت پروژه اضافه میشه و چون با هر بار اجرا یک کپی از دیتابیس داخل روت پروژه به پوشه Debug کپی میشه پس با هر بار اجرا دیتابیس شما جایگزین میشه و داده ایی که در اجرای قبلی وارد دیتابیس کردی حذف میشوذ(با جایگزین شدن دیتابیس خالی)
    روی نام دیتابیس در پنجره Sulotion Explorar راست کلیک و گزینه propretise و در پنجره propertise گزینه copy to the output directory= Copy if newer تا با هر بار اجرا دیتابیس جایگزین نشود
    First,solve the problem then write the code

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: متصل نشدن و نمایش ندادن اطلاعات database در datagridview

    سلام
    بیا در قسمت لود فرم ، نمایش اطلاعات دیتا بیس در گریدویو بیا اینطوری بنویس
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.Datamember = "table";


    توی پوشه برنامه کنار فرم ها دیتا بیس رو به
    Debug منتقل کن

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش ندادن اطلاعات جدول در stimulreport
    نوشته شده توسط AmiN0012 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 29 آذر 1394, 13:28 عصر
  2. سوال: نمایش ندادن اطلاعات جدول در stimulreport
    نوشته شده توسط AmiN0012 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 28 آذر 1394, 07:43 صبح
  3. سوال: نمایش ندادن اطلاعات تکراری در یک ستون dgv
    نوشته شده توسط amin_rj در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 مرداد 1391, 20:14 عصر
  4. سوال: نمایش ندادن اطلاعات در چاپ کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط Ali0Boy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 13 تیر 1391, 09:33 صبح
  5. سوال: علت نمایش ندادن اطلاعات در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط ahmad_lovely در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 11 تیر 1389, 22:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •