نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: عدم اجرای مجدد برنامه

  1. #1

    عدم اجرای مجدد برنامه

    با سلام

    از کاربران عزیز تقاضا دارم اگر روشی درباره عدم اجرای مجدد برنامه در حین اجرا (bin) دارند ، جواب را برای بنده بگذارند.

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863
    اگر از Vs2005 استفاده میکنی در بخش Myproject گزینه ای برای اینکار موجود است که با فعال کردن ان برنامه یه نسخه از برنامه اجرا میشود.

  3. #3
    سلام دوست عزیز
    با تشکر از راهنمایی شما
    ولی من از vb.net 2003 استفاده می کنم. لطفا در این خصوص راهنمایی کنید
    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Amir Taghavi
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من از شهر عشقم ولی دلشکسته
    پست
    510
    If (UBound(Diagnostics.Process.GetProcessesByName(Dia  gnostics.Process.GetCurrentProcess.ProcessName)) > 0) Then
    messagebox.show("programe is run")
    If MsgReturn = 1 Then
    End
    End If
    End If


    اینو تو رویداد load فرم بنویس

  5. #5
    سلام آقا امیر
    چطوری یا نه؟؟؟

  6. #6
    امیر درست می گه من هم از این روش استفادخ می کنم
    If (UBound(Diagnostics.Process.GetProcessesByName(Dia gnostics.Process.GetCurrentProcess.ProcessName)) > 0) Then
    MissageBox.SShow("**این برنامه اکنون در حال اجرا می باشد** شما نمی توانید نسخه دیگری از آن را اجرا کنید.", "اخطار", frmMessageBox.mButtons.Ok)
    Beep()
    If MissageBox.ShowDialog() = 1 Then
    Application.ExitThread()
    Application.Exit()
    End
    End If
    End If

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    زیر آسمان شهر
    پست
    24
    سلام دوستان
    فرض کنید تو برنامه با زدن دکمه ای فایلی (اجرایی)فراخوانده میشود حالا من میخوام بررسی کنم که اگر فایل باز بود ، فایل رو مجددا باز نکنه . چه کدی باید بنویسم؟

  8. #8
    استاندارد ترین و منطقی ترین روش اینه
    از داخل My Project در قسمت Application دکمه View Application Events رو زده و از رویدادها ،رویدد startupnextinstance رو انتخاب کنید
    من همیشه از این کد استفاده میکنم

            Private Sub MyApplication_StartupNextInstance(ByVal sender As Object, ByVal e As Microsoft.VisualBasic.ApplicationServices.StartupN  extInstanceEventArgs) Handles Me.StartupNextInstance
    e.BringToForeground = True
    End Sub

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    زیر آسمان شهر
    پست
    24

    عدم رفع مشکل

    نقل قول نوشته شده توسط shahrdar مشاهده تاپیک
    استاندارد ترین و منطقی ترین روش اینه
    از داخل My Project در قسمت Application دکمه View Application Events رو زده و از رویدادها ،رویدد startupnextinstance رو انتخاب کنید
    من همیشه از این کد استفاده میکنم

            Private Sub MyApplication_StartupNextInstance(ByVal sender As Object, ByVal e As Microsoft.VisualBasic.ApplicationServices.StartupN  extInstanceEventArgs) Handles Me.StartupNextInstance
    e.BringToForeground = True
    End Sub
    آقا نشد ، چرا؟؟؟

    کد رو میشه کمی توضیح بدین.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •