نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سوال:جستجوی اتوماتیک در موتور جستجو در برنامه سی شارپ

  1. #1

    سوال:جستجوی اتوماتیک در موتور جستجو در برنامه سی شارپ

    سلام .
    من در حال پیاده سازی پروژه دفاعم هستم تو پروژه ام لازمه که یک سری عبارت متنی به موتور جستجو فرستاده بشه و نتایجش رو در یک فایل متن میخوام.
    امکان داره ؟ باید به چه سمتی برم. مثلا اگه صفحه اولی که گوگل بعد از سرچ میاره هم رو بتونم خودکار ذخیره کنم خوبه.
    مرسی

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: سوال:جستجوی اتوماتیک در موتور جستجو در برنامه سی شارپ

    سلام
    در مورد گوگل، میتوانید متن مورد نظر را به متغیر q در url صفحه بدهید تا جستجو کند مثلا برای جستجو کردن کلمه "برنامه نویس"، این آدرس را وارد کنید:
    http://www.google.com/#q=برنامه نویس

    یا اینکه از api گوگل استفاده کنید. در صفحه زیر اطلاعات بیشتری پیدا میکنید:
    Google Search .NET - API for Google Services in C#‎ .NET
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3

    نقل قول: سوال:جستجوی اتوماتیک در موتور جستجو در برنامه سی شارپ

    مرسی از جوابتون
    من کد زیر رو نوشتم
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string querrystring = textBox1.Text;
    WebClient wb = new WebClient();
    string googlepage = wb.DownloadString("http://www.google.com/search?q=" + querrystring);
    textBox2.Text = googlepage;
    }
    حالا صفحه جستجو رو پیدا می کنم حالا میخوام متن صفحه اول گوگل رو داشته باشم فقط یک فایل متن میخوام.
    یعنی متن نتایج صفحه اول گوگل برام مهمه. یا مثلا متن 20 نتیجه اول

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جستجوی خودکار وب سایت در موتور جستجو
    نوشته شده توسط alishahab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 24 آذر 1391, 21:13 عصر
  2. جستجوی موتور جستجو در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط behnamm92 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 تیر 1391, 07:24 صبح
  3. سوال: جستجوی کلمات کلیدی در وب سایت توسط موتور جستجو
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 تیر 1391, 10:40 صبح
  4. موتور جستجو در سایت
    نوشته شده توسط rozita در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1383, 20:45 عصر
  5. موتور جستجو و این همه ناز؟!
    نوشته شده توسط Barbababak در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 15 اردیبهشت 1383, 16:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •