نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: راه های غیر فعال کردن self defense آنتی ویروس Eset smart Security از راه های نامتعارف

  1. #1

    Question راه های غیر فعال کردن self defense آنتی ویروس Eset smart Security از راه های نامتعارف

    با سلام به همه دوستان
    بنده در حال نوشتن برنامه ای می باشم که برای آپدیت آفلاین آنتی ویروس نود 32 استفاده می شود
    مشکلی که دارم اینست که در زمانی که سلف دیفنس آنتی ویروس فعال باشد پوشه برنامه فقط قابلیت خوانده شدن دارد در حالی که من می خواهم تعدادی فایل را در آن پیست کنم
    بنابر این مجبورم آن را غیر فعال کنم که راه گرافیکی اش برای کاربران سخت است
    می خواهم ببینم آیا راهی وجود دارد که بدون دخالت کاربر من خودم بتوانم سلف دیفنس را فعال و غیر فعال کنم؟
    با تشکر پیشاپیش

  2. #2

    نقل قول: راه های غیر فعال کردن self defense آنتی ویروس Eset smart Security از راه های نامتعارف

    دوستان لطفا کمک کنید
    خواهش می کنم.................

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار حمید محمودی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    0x0001
    پست
    642

    نقل قول: راه های غیر فعال کردن self defense آنتی ویروس Eset smart Security از راه های نامتعارف

    به نظر میرسه اگه بتونید سرویس رو غیر فعال کنید و دوباره بعد از انجام عملیات موردنظر، فعالش کنید، بشه کاری که گفتید رو عملی کرد. توضیحاتی در مورد این انتی ویروس و Process/service اون توی تاپیک زیر موجوده.... https://barnamenevis.org/showthread.php?195406

  4. #4

    نقل قول: راه های غیر فعال کردن self defense آنتی ویروس Eset smart Security از راه های نامتعارف

    اولا اینکه ببخشید که تشکر نزدم
    نمی دونم چرا برای من دکمه تشکر دیده نمیشه که بزنم
    اون تاپیک رو مطالعه کردم
    ولی انگاری راه به جایی نبرده میشه روی روشهای دیگه لطف کنین مشاوره بدین
    مثلا از رجیستری یا هر چیزی که خودتون از من بهتر می دونید...
    با تشکر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: راه های غیر فعال کردن self defense آنتی ویروس Eset smart Security از راه های نامتعارف

    اگر قرار باشه من و شما بتونیم بهش نفوذ کنیم شرکتش باید جمع کنه بره.

  6. #6

    نقل قول: راه های غیر فعال کردن self defense آنتی ویروس Eset smart Security از راه های نامتعارف

    بالاخره تونستم ولی با Autoit
    اگرچه خیلی عالی نشد ولی بالاخره کارم راه افتاد
    اینم کدش تقدیم به همه دوستان عزیز برنامه نویس


    $ProgramTitle="ESET Smart Security - RELEASE CANDIDATE"
    $setuptitle="ESET Smart Security"
    Run( @ProgramFilesDir & "\ESET\ESET Smart Security\egui.exe")
    WinWait( $ProgramTitle,"",2)
    WinActivate($ProgramTitle)
    send("{F5}")

    WinWait($setuptitle)
    WinActivate($setuptitle)
    ;now Type Hips
    Sleep(1000)
    Send("{TAB}")
    Send("{TAB}")
    Send("{TAB}")
    Send("{TAB}")
    send("hips")

    Sleep(1000)

    ControlCommand ($setuptitle,"","Button230","Check", "")
    controlCommand ($setuptitle,"","Button229","Check", "")
    WinWait("Setup","",2)
    Send("{enter}")
    Sleep(1000)
    ControlClick("ESET Smart Security","","Button328")
    MsgBox(0,"","سلف ديفنس با موفقيت فعال گرديد..لطفا سيستم را ريبوت کنيد")


تاپیک های مشابه

  1. غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control
    نوشته شده توسط vzsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 18 اسفند 1398, 20:36 عصر
  2. غیر فعال کردن دکمه minimize در برنامه های delphi
    نوشته شده توسط sharare در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 تیر 1384, 17:26 عصر
  3. غیر فعال کردن کلید های استاندارد اکسپلور را
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1383, 13:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •