نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل با تابع getdisk()

  1. #1

    مشکل با تابع getdisk()

    سلام
    اینو کامپایل نمیکنه مشکلش چیه؟

    #include <stdio.h>
    #include <conio.h>
    #include <dir.h>

    int main()
    {


    printf("%c",getdisk() + 'A');

    getch();
    }


    این ارور رو میده

      [Linker error] undefined reference to `getdisk' 

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahak006
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    32
    پست
    278

    نقل قول: مشکل با تابع getdisk()

    فک کنم با کتابخونه مشکل داره . احتمالا اگه .h آخر اسمشو پاک کنی درست شه . اگه نشد جای <> از "" استفاده کن اگه بازم نشد یعنی کتابخونه رو باید دانلود کنی و تو مسیر بقیه کتابخونه های کامپایلر یا تو مسیر ایجاد برنامه بذاری .
    البته من c نمی نویسم . C++‎ می نویسم . اما از اروری که نوشتی این موضوعو می شه فهمید .

  3. #3

    نقل قول: مشکل با تابع getdisk()

    توی کامپالیر فایل dir.h هست اون راهی هم که گفتید امتحان کردم نشد
    چیکار کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aidinMC
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از هارد!
    پست
    129

    نقل قول: مشکل با تابع getdisk()

    سلام
    ببین وقتی تو VS همینطوری مینویسی cout یا cin کامپایلر اونو نمیشناسه چون std رو قبلش نذاشتی ( std::cout ) احتمال 90% میدونی برای اینکه از موضوع جلو گیری کنیم یه همچین چیزی مینویسیم using namespace std شاید اینم یه همچین حالتیه...
    میخوای از helpَ کمک بگیر....

  5. #5

    نقل قول: مشکل با تابع getdisk()

    این زبون c هست نه C++‎
    اشتباه نمیکنید؟

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: مشکل با تابع getdisk()

    فکر کنم این getdisk دیگه جزو dir.h نیست! با یک کمپایلر قدیمی امتحان کن ببین درست میشه!
    بهتره دنبال راه جایگزینش باشی !
    http://social.msdn.microsoft.com/For...8-4cee60d760fa

  7. #7

    نقل قول: مشکل با تابع getdisk()

    ببخشید اسپم دادم چون مجبور شدم
    هرچی میگردم نمیفهمم که توی کامپایلر های جدید همینارو با چه کدی مینویسن
    میشه راهنمایی کنید؟
    منبعی که کامل توضیح داده باشه کتابی چیزی
    ممنون

  8. #8

    نقل قول: مشکل با تابع getdisk()

    این قطعه کد با borland سی پلاس بدون خطا اجرا شد!!!!!!!شما با چه کامپایلری ران میکنید؟؟

  9. #9

    نقل قول: مشکل با تابع getdisk()

    کامپالر من dev C++‎ هست .
    اگر کامپالرتون برای ویندوز 7 خوب اجرا میشه لطفا لینک بدید دانلود کنم
    ممنون

  10. #10

    نقل قول: مشکل با تابع getdisk()

    http://3manage.com/%D8%AF%D8%A7%D9%8...land-turb.html
    ولی برای ویندوز 7 مطمئن نیستم ببینم خوب نصب میشه یا نه.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با تابع StringReplace
    نوشته شده توسط RezaJP در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 13 مهر 1386, 04:00 صبح
  2. مشکل با تابع ADODataSet1.GetFieldNames در ارتباط با جداول سیستمی
    نوشته شده توسط zarrin در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:10 صبح
  3. مشکل با تابع Setwindowpos
    نوشته شده توسط kastakoorta در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 مهر 1384, 02:34 صبح
  4. مشکل فراخوانی تابع
    نوشته شده توسط مجید_جنگی در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 شهریور 1384, 11:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •