نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش messagBox به کاربر در Event کلیک یک button در کد code behaind

  1. #1

    نمایش messagBox به کاربر در Event کلیک یک button در کد code behaind

    سلام
    من در code behaind یک WebPage در رویداد کلیک یک button می خوام به کاربر بگم که تعدادی از
    textBox ها رو خالی گذاشتی خالی ذخیره بشه یا درج شون می کنی ؟ یه همچین چیزی.
    بعد اگر ok کرد Insrt انجام بشه اگر Cancel کرد به صفحه برگرده مثل ویندوز اپلیکیشن.
    راهی هست؟ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.لطفا ساده ترین راه.

  2. #2

    نقل قول: نمایش messagBox به کاربر در Event کلیک یک button در کد code behaind

    سلام
    شما با جي كوئري واي جكس انجام بديد.
    من خودم از ابزار ModalPopup +ajax toolking كادر پيغام زد بعد هم در كادر پيغام دوتا دكمه بزار توش رويدادها را تعريف كنيد.

    اينم لينك
    http://www.asp.net/ajaxLibrary/AjaxC...odalPopup.aspx

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sanay_esh
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    برنامه نویس !
    سن
    39
    پست
    449

    نقل قول: نمایش messagBox به کاربر در Event کلیک یک button در کد code behaind

    با سلام

    شما میتوانید بهترین ها را برای پروژه خودتون درست بکنید

    این لینک را ببینید حتما بدردتون میخوره بنده خودم الان دارم ازش استفاده میکنم و حالشو میبرم

  4. #4

    نقل قول: نمایش messagBox به کاربر در Event کلیک یک button در کد code behaind

    Response.Write("<script LANGUAGE='JavaScript' >alert('" + message + "')</script>");

تاپیک های مشابه

  1. جستو جو و نمایش اطلاعات به کاربر
    نوشته شده توسط bad_boy_2007 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 مرداد 1386, 00:43 صبح
  2. نمایش یک پیغام بعد از 30 کلیک
    نوشته شده توسط HADEE_16 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 16 فروردین 1386, 17:59 عصر
  3. نمایش یک پیغام بعد از 30 کلیک
    نوشته شده توسط HADEE_16 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 14 فروردین 1386, 19:14 عصر
  4. Redirect و نمایش پیغام به کاربر
    نوشته شده توسط iekrang در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 شهریور 1385, 14:34 عصر
  5. نمایش انتظار برای کاربر حین انجام کاری
    نوشته شده توسط iekrang در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 18:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •