نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: منظور از عنوان لينک و توضيحات تصوير؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    منظور از عنوان لينک و توضيحات تصوير؟

    منظور از لينک فاقد عنوان
    و تصوير فاقد توضيحات
    چيست؟
    ظاهراً اينا براي بهينه کردن سايت از لحاظ سئو
    کاربرد دارن.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    615

    نقل قول: منظور از عنوان لينک و توضيحات تصوير؟

    نقل قول نوشته شده توسط bftarane مشاهده تاپیک
    منظور از لينک فاقد عنوان
    و تصوير فاقد توضيحات
    چيست؟
    ظاهراً اينا براي بهينه کردن سايت از لحاظ سئو
    کاربرد دارن.
    تصویر فاقد توضیحات احتمالا همون ویژگی alt تصویر هست که وقتی عکس نمایش داده نمی شود یک توضیح راجع به عکس به جای عکس نمایان میشود.هنگامی که عکس نمایش داده می شود هم اگر موس را روی عکس ببریم توضیح عکس نمایش داده میشود.

    عنوان لینک هم فکر می کنم منظور عنوانی باشد که وقتی موس را روی لینک می بریم نمایش داده می شود.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    نقل قول: منظور از عنوان لينک و توضيحات تصوير؟

    عنوان لینک هم فکر می کنم منظور عنوانی باشد که وقتی موس را روی لینک می بریم نمایش داده می شود.
    يعني به نظرتون با چه خصوصيتي اين رو به لينک بايد اضافه کرد؟ يعني Tooltip اضافه بشه بايد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khanlo.javid
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    قـزویــن
    پست
    943

    نقل قول: منظور از عنوان لينک و توضيحات تصوير؟

    نقل قول نوشته شده توسط bftarane مشاهده تاپیک
    منظور از لينک فاقد عنوان
    و تصوير فاقد توضيحات
    چيست؟
    ظاهراً اينا براي بهينه کردن سايت از لحاظ سئو
    کاربرد دارن.
    دوست عزیز اگه مقاله های سئو رو بخونید بهتر متوجه این قضیه میشید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار کامروا
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ایالات متحده جهرم
    پست
    535

    نقل قول: منظور از عنوان لينک و توضيحات تصوير؟

    نقل قول نوشته شده توسط bftarane مشاهده تاپیک
    يعني به نظرتون با چه خصوصيتي اين رو به لينک بايد اضافه کرد؟ يعني Tooltip اضافه بشه بايد؟
    برای اضافه کردن توضیحات به تصویر از alt
    و برای اضافه کردن عنوان یا tooltip از title استفاده کنید

  6. #6

    نقل قول: منظور از عنوان لينک و توضيحات تصوير؟

    درمبحثseoازتصاويرولينك هاي بدون توضيحات بجاي برچست استفاده ميشه چونكه موتورهاي جستجوگربه لينك هابسيارحساسه معمولابعضي ازسايتهابراي بهينه كردن ازش استفاده ميكنن كه به اون لينك دوني گفته ميشه خيلي هاهم براي گول زدن موتورجستجوگرازش استفاده ميكنن كه بيشتراسپم ميشه مثال اگرمن لينك سايت خودم راتواين سايت قراربدم اگرمطلبي كه مربوط به اين سايت باشه توگوگل سرچ كنم سايت من هم جستجوميشه كه براي رنك دادن مفيده

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    نقل قول: منظور از عنوان لينک و توضيحات تصوير؟

    درمبحثseoازتصاويرولينك هاي بدون توضيحات بجاي برچست استفاده ميشه چونكه موتورهاي جستجوگربه لينك هابسيارحساسه معمولابعضي ازسايتهابراي بهينه كردن ازش استفاده ميكنن كه به اون لينك دوني گفته ميشه خيلي هاهم براي گول زدن موتورجستجوگرازش استفاده ميكنن كه بيشتراسپم ميشه مثال اگرمن لينك سايت خودم راتواين سايت قراربدم اگرمطلبي كه مربوط به اين سايت باشه توگوگل سرچ كنم سايت من هم جستجوميشه كه براي رنك دادن مفيده
    ببينيد من سايتم رو در اين سايت http://seo.bjo.ir از لحاظ سئو تست کردم (البته هنوز سايتم به بهره برداري نرسيده و دارم تکميلش مي کنم و هنوز کلمات کليدي و برچسب بهش اضافه نکردم) که نمره خيلي بدي به من داد امتیاز SEO وبسایت شما: 33.3333333333 از 100
    و يه همچين چيزايي نوشته براي من

    تعداد حروف توضیحات وبسایت : 0
    * تعداد حروف توضیحات وبسایت حد اکثر 156 کاراکتر
    لینکهای سایت
    تعداد لینکهای فاقد عنوان : 29
    بررسی تصاویر
    تعداد تصاویر 16
    تعداد تصاویر فاقد توضیحات : 13
    بررسی تگ H1

    تعداد تگ H1 حتما یکی
    بررسی تگ H2

    تعداد تگ H2 حد اکثر 2 تگ
    بررسی تگ H3
    تعداد تگ H3 حد اکثر 3 تگ
    حجم متن صفحه
    27.19921875
    * مناسبترین حجم حداکثر 33 کیلو بایت
    وجود FRAME
    0
    * frame استفاده نشود
    استفاده از ROBOTS.TXT
    خیر
    * از robots.txt استفاده شود
    استفاده از sitemap.xml
    خیر
    * از sitemap.xml استفاده شود

    اينم لينکهاي سايتمه که برام ليست کرده
    lookpd.aspx   
    checkout.aspx   
    /   
    Default.aspx   
    Contact.aspx   
    News.aspx   
    NewsSecond.aspx?PageId=&CategoryID=11   
    NewsSecond.aspx?PageId=ExternalNews&CategoryID=16   
    Articles.aspx   
    ArticlesSecond.aspx?PageId=SienceArticles&Category ID=17   
    Page.aspx?PageId=GoodBurce&CategoryID=5   
    Page.aspx?PageId=BurceExternal&CategoryID=15    
    ExchangeLink.aspx   
    Products.aspx   
    NewsArchive.aspx   
    d.aspx   
    d.aspx?PageId=Image&CategoryID=13   
    Register.aspx   
    http://saba   
    http://persia.com   
    http://gilan.com   
    http://Charm.com   
    http://iran.com   
    http://shiraz.com   
    http://shiraz.com   
    http://shiraz.com   
    http://Iranian.ir   
    http://ahvaz.com   
    http://dfdfdf  
    که اين لينکهاي آخري که مي بينيد رو به اين صورت ايجاد شده که ادمين اومده لينکي که دلش مي خواد رو ثبت مي کنه در ديتابيس و در يه ريپيتر نشون داده ميشه. (البته خودم فعلاً به عنوان ادمين اينا رو براي تست وارد کردم)
    حالا با توضيحي که شما دادين اين سوال براي من ايجاد شده که تعداد لینکهای فاقد عنوان : 29 که نوشته يعني خوبه از لحاظ سئو يا بده؟

  8. #8

    نقل قول: منظور از عنوان لينک و توضيحات تصوير؟

    لینکهای فاقد عنوان لینکهایی هستند که خصوصیت title درآن تعریف نشده که این مناسب نیست
    مثال :
    فاقد عنوان:
    <a href="your address" title=""></a>
    <a href="your address"></a>

    با عنوان:
    <a href="your address" title="XXXXXXX"></a>

    برای تصاویر هم از توضیحات استفاده کنید:
    به این امر به دلیل این است که تقریبا هیچ جستجو گری قادر به شناسایی محتوای تصاویر نیست

    مثال:

    <img src="IMAGE ADDRESS" ALT="XXXXX"/>

  9. #9

    نقل قول: منظور از عنوان لينک و توضيحات تصوير؟

    نقل قول نوشته شده توسط bftarane مشاهده تاپیک
    ببينيد من سايتم رو در اين سايت http://seo.bjo.ir از لحاظ سئو تست کردم (البته هنوز سايتم به بهره برداري نرسيده و دارم تکميلش مي کنم و هنوز کلمات کليدي و برچسب بهش اضافه نکردم) که نمره خيلي بدي به من داد امتیاز SEO وبسایت شما: 33.3333333333 از 100
    و يه همچين چيزايي نوشته براي من 
    که اين لينکهاي آخري که مي بينيد رو به اين صورت ايجاد شده که ادمين اومده لينکي که دلش مي خواد رو ثبت مي کنه در ديتابيس و در يه ريپيتر نشون داده ميشه. (البته خودم فعلاً به عنوان ادمين اينا رو براي تست وارد کردم)
    حالا با توضيحي که شما دادين اين سوال براي من ايجاد شده که تعداد لینکهای فاقد عنوان : 29 که نوشته يعني خوبه از لحاظ سئو يا بده؟
    امتیازسایت من 65از100هست http://css3.host22.com/ سایتی بعدازیک هفته راه اندازی بالای 60 رامیشه گفت قابل قبول زیر50 بدزیر30 افتضاح بالای 80 تا90 خوب و90تا100عالی البته این سایتی که شماتست کردیدبرای اشنایی بدنیست واشکالات رابه شمامیگه شمابایدباگوگل انالیزتست کنی سایت های داخل ایران 90درصدشون نگرانی بازدید دارن چون میخوان کسب درامدکنن درصورتی که بازدیدملاک نیست استانداردملاکه نحوه ساخت ومحتوای سایت مهمه اگرنگاهی به این صفحه بی اندازید بعدازیک هفته ای که تست کردم 90 درصدبازدید ازامریکا واروپاهست چون کلمات کلیدی بیشترانگلیسی نوشته شده

    <meta name="keywords" content="css, styles, snippets, box-shadow, embossed, gradients, css3, links, inputs, metro" />

    عنوان سایت کلمات کمی داره حداکثرباید5تاباشه

    <meta name="description" content="اموزش تصویریcss3" />

    برای فاویکون بالاازبرچسب وتوضیحات بایداستفاده بشه از robots استفاده نکردم sitemapهم نداره کم محتوا هست ولی قابل قبوله مهم بالای صفحه یا همون hederهست که برای من دومورده عکس هدربرچسب وتوضیحات نداره چون ازcssاستفاده شده بایدبهش لینک داده بشه وتوضیحات
    لینک های کنارصفحه ازاستاندارددارن خارج میشن بجاش ازتصاویراستفاده کنی بهتره ولی باکس پایین صفحه ازهمه مهمتره وfooterچون موتورهاواقعا به اون قسمت حساسیت دارن برای همون یه باکس بالینک گزاشته شده که تاثیرزیادی داره ولی لینک ها توضیحات وبرچسب ندارن یاهمون titleپایینترچهارتاداکمه هست که اگه سورس کدرانگاه کنی توضیحاتش کامله درصورتی خوبه که خودتون عضوسایتهاباشیدوادرس سایت خودتون هم داخل اشتراک تون باشه پایین هم که footerهست توضیحات هم نداره بعضی اشخاص ادرس ایمیل خودشون راقرارمیدن که اشتباهه بشتربرچسب ها بهتره این قسمت باشه ومیتونن ازصفحات کم حجمتر استفاده کننhttp://css3.host22.com/coment.html
    ازجاوااسکریپت بهتره دربالای صفحه استفاده نشه وزیبایی صفحه که خیلی شرطه چون جدیداگوگل برای سایتهای زیبا وسبک امتیازقایل میشه ااونجایی که گفتیددرموردلینک ها که خوبه یابدبه شرطی خوبه که لینک شماهم درصفحه شخص مقابل باتوضیحات وجودداشته باشه وگرنه به هیچ دردی برای شمانمیخوره
    آخرین ویرایش به وسیله tamafi6 : چهارشنبه 06 دی 1391 در 18:08 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار saadatieathar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    125

    نقل قول: منظور از عنوان لينک و توضيحات تصوير؟

    البته بايد توجه داشت كه اين جور سايت ها بر اساس يه سري استاندادرهاي از پيش تعريف شده به سايت امتياز مي دن و نميشه زياد ادم خودش رو درگير اينها بكنه.
    اينكه نشون ميده چند تا لينك بدون عنوان هست يا وجود و عدم وجود تگ هاي heading رو هم نشون ميده خيلي خوبه اما خوب باز هم نميشه زياد رو اين جور سايت ها مانور داد.
    استاندارد بودن يه طرف محتوا داشتن يه طرف.
    به گوگل امتياز 36 داد : http://seo.bjo.ir/index.php?url=google.com

    من فايل robost.txt رو دارم رو سايتم.اين هم سندش : http://qalebfa.com/robots.txt

    اما گفت كه فايل رو نداري و پيشنهاد ميشه كه داشته باشي !
    فايل sitmap.xml رو هم دارم كه اين سايت گفت نداري !

  11. #11

    نقل قول: منظور از عنوان لينک و توضيحات تصوير؟

    نقل قول نوشته شده توسط saadatieathar مشاهده تاپیک
    البته بايد توجه داشت كه اين جور سايت ها بر اساس يه سري استاندادرهاي از پيش تعريف شده به سايت امتياز مي دن و نميشه زياد ادم خودش رو درگير اينها بكنه.
    اينكه نشون ميده چند تا لينك بدون عنوان هست يا وجود و عدم وجود تگ هاي heading رو هم نشون ميده خيلي خوبه اما خوب باز هم نميشه زياد رو اين جور سايت ها مانور داد.
    استاندارد بودن يه طرف محتوا داشتن يه طرف.
    به گوگل امتياز 36 داد : http://seo.bjo.ir/index.php?url=google.com

    من فايل robost.txt رو دارم رو سايتم.اين هم سندش : http://qalebfa.com/robots.txt

    اما گفت كه فايل رو نداري و پيشنهاد ميشه كه داشته باشي !
    فايل sitmap.xml رو هم دارم كه اين سايت گفت نداري !
    دوست عزیز حرف شما در خصوص استانداردها صحیح. اینکه سئوی گوگل را امتیاز معمولی میده دلیل بر همون استانداردهایی که گفتین داره و ربطی به رنکینگ نداره رنکینگ گوگل 9 از 10 هست پس نیازی نداره که Seo را در صفحه اول خودش رعایت کنه چون حجم اولین صفحه براش خیلی مهمتره
    برای داشتن یک رنکینگ بالا عوامل زیادی دست به دست هم میده که قسمتی از اون seo هست. بخش مهمتر تبلیغات و صرف هزینه میشه.
    تبلیغات یک استراتژی جالب برای افزایش بازدیده. زمانی seo راه چاره خوبی برای افزایش بازدید هست که صرف هزینه برای تبلیغات پایین باشه. مثلا سایت سنجش دارای رنکینگ 6 هست اما آیا seo به خوبی در این سایت رعایت شده؟؟؟ پس این نشون میده که مبحث seo لازم ولی همیشه کافی نیست. و زمانی میتونه جوابه خوبی بده که تمام عوامل در کنار هم باشن.
    سایتهایی تست seo فقط راه حل های بهتر را به ما نشون میده و ادامه کار با طراح و مدیر سایته.
    درمورد seo.bjo.ir هم فقط هدف تبادل تجربیات طراحان هست چراکه گاها" پیاده سازی همین تجربیات مستلزم صرف هزینه زیاده شده است.........

    در مورد robots و sitemap هم مشکل را بررسی کردم به زودی درست میشه با برخی سایتها مشکل داره.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار saadatieathar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    125

    نقل قول: منظور از عنوان لينک و توضيحات تصوير؟

    نقل قول نوشته شده توسط farhadziaee مشاهده تاپیک
    سایتهایی تست seo فقط راه حل های بهتر را به ما نشون میده و ادامه کار با طراح و مدیر سایته.
    درمورد seo.bjo.ir هم فقط هدف تبادل تجربیات طراحان هست چراکه گاها" پیاده سازی همین تجربیات مستلزم صرف هزینه زیاده شده است.........
    موافقم و اين خيلي خوبه كه راه حل هاي بهتر رو به ما نشون مي دن.اينكه گفتم زياد روي اين جور سايت ها مانور نديم به اين دليله كه مدتيه زياد مي بينم كه وب سايت هايي هستند كه ملاك سئو سايت ها رو سايت http://www.chkme.com/ قرار دادند ، و مي گن كه ما سايت شما رو سئو مي كنيم و درصدش رو مي بريم بالا و فلان قدر مي گيريم مثلا !استاندارد كردن يك وب سايت خيلي خوبه و ميشه در قبالش هزينه گرفت اما اين چيزي هايي كه من مي ديدم فقط و فقط كارهايي بود كه بشه بر اساسش درصد سئو رو توي اون سايت بالا برد،اينكه خيلي روي يك چيز زووم بشه هميشه اين وسط هستند كسايي كه از كم اطلاعي افراد ديگه استفاده مي كنند.من بارها ديدم كسايي كه ميان مي پرسند اگر سئوي سايتم بره بالا بازديدم هم مي ره بالا ؟ دقت كنيد مي بينيد كه چقدر اين قضيه توي ذهن زووم شده.سئو و استاندارد سازي يكي از پارامترهاي پيشرفت يك سايت هست اما همه چيزش نيست.به قول شما با تبليغات گسترده خيلي بهتر ميشه پيشرفت كرد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کلمات کليدي، عنوان و توضيحات به صورت دايناميک
    نوشته شده توسط bftarane در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 20 آذر 1391, 02:13 صبح
  2. منظور از نسخه Primary و Mirror چست؟
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 22 آذر 1382, 16:27 عصر
  3. منظور از امضای دیجیتالی ActivX چیست؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 تیر 1382, 10:09 صبح
  4. منظور از امضای دیجیتالی ActivX چیست؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 تیر 1382, 23:50 عصر
  5. منظور از WebFolder در MyComputer چیست؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 04 تیر 1382, 04:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •