نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: شناخت نام فایل exe توسط فایل Dll درصورت اتصال

  1. #1

    شناخت نام فایل exe توسط فایل Dll درصورت اتصال

    باسلام

    من یک فایل DLL دارم می خواستم بدونم امکانش هست هر فایل اجرایی که به فایل DLL من متصل میشه فایل DLL نام فایل اجرایی را شناسایی کنه .

    متشکرم

  2. #2
    کاربر جدید آواتار astaraboy
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    آستارا
    سن
    36
    پست
    29

    نقل قول: شناخت نام فایل exe توسط فایل Dll درصورت اتصال

    واضحتر توضیح بده دوست من
    فایل dll فایل کتابخانه ای هست و فقط مقادیر و محتواهارو در خودش نگه میداره و توانایی اجرای دستورات رو نداره.
    مثلا شما میتونی اسم کتاب درسیت رو حفظ کنی اما کتابت که نمیتونه اسم شمارو حفظ بکنه

  3. #3

    نقل قول: شناخت نام فایل exe توسط فایل Dll درصورت اتصال

    نقل قول نوشته شده توسط Sahand87 مشاهده تاپیک
    باسلام

    من یک فایل DLL دارم می خواستم بدونم امکانش هست هر فایل اجرایی که به فایل DLL من متصل میشه فایل DLL نام فایل اجرایی را شناسایی کنه .

    متشکرم
    درود به شما
    بله امکانش هست شما باید زمانی که قصد استفاده از توابع dll رو دارید نام برنامه (فایل exe.) رو توسط یک تابع خاص که در dll تعریف شده (مثلاً : Get_EXENAME) از برنامه بگیری. همین


    موفق باشی.
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  4. #4

    نقل قول: شناخت نام فایل exe توسط فایل Dll درصورت اتصال

    [QUOTE=بهروز عباسی;1662455]درود به شما
    بله امکانش هست شما باید زمانی که قصد استفاده از توابع dll رو دارید نام برنامه (فایل exe.) رو توسط یک تابع خاص که در dll تعریف شده (مثلاً : Get_EXENAME) از برنامه بگیری. همین


    سلام
    با تشکر فراوان

    می خواستم همان تابع مثلا Get_EXENAME را که در فایل DLL وظیقه شناسایی را به عهده دارد برام تهیه کنید.

  5. #5

    نقل قول: شناخت نام فایل exe توسط فایل Dll درصورت اتصال

    دوستان کسی نبود که کدی برای شناسایی و یا راهنمایی جهت بدست آوردن این کد ارائه بده

  6. #6

    نقل قول: شناخت نام فایل exe توسط فایل Dll درصورت اتصال

    [QUOTE=Sahand87;1662987]
    نقل قول نوشته شده توسط ;1662455
    درود به شما
    بله امکانش هست شما باید زمانی که قصد استفاده از توابع dll رو دارید نام برنامه (فایل exe.) رو توسط یک تابع خاص که در dll تعریف شده (مثلاً : Get_EXENAME) از برنامه بگیری. همین


    سلام
    با تشکر فراوان

    می خواستم همان تابع مثلا Get_EXENAME را که در فایل DLL وظیقه شناسایی را به عهده دارد برام تهیه کنید.
    شرمنده من VB دم دست ندارم

    اما یک تابه یا پروسیجر بنویس
    function Get_EXEName(const exename as string)as string


    اینو داخل برنامه فراخوانی کن و نام برنامه رو بجای اون پارامتر ارسال کن داخل تابع و هر کاری خواستی باهاش انجام بده.

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله بهروز عباسی : یک شنبه 03 فروردین 1393 در 22:09 عصر
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  7. #7

    نقل قول: شناخت نام فایل exe توسط فایل Dll درصورت اتصال

    [QUOTE=بهروز عباسی;1663352]
    نقل قول نوشته شده توسط Sahand87 مشاهده تاپیک
    شرمنده من VB دم دست ندارم

    اما یک تابه یا پروسیجر بنویس
    function Get_EXEName(const exename as string)as string


    اینو داخل برنامه فراخوانی کن و نام برنامه رو بجای اون پارامتر ارسال کن داخل تابع و هر کاری خواستی باهاش انجام بده.

    موفق باشید.

    با تشکر فراوان امکانش هست زحمتش را خودتون بکشید.

تاپیک های مشابه

  1. اجرای یک فایل exe توسط سی شارپ
    نوشته شده توسط برادران در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آبان 1394, 15:42 عصر
  2. حرفه ای: باز کردن فایل exe توسط برنامه
    نوشته شده توسط mohitlog در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 26 اردیبهشت 1390, 19:03 عصر
  3. اجرای فایل exe توسط یک سایت
    نوشته شده توسط NIMA_1981 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 14 اسفند 1389, 00:40 صبح
  4. ساخت فایل exe توسط برنامه
    نوشته شده توسط seven7777777 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 30 خرداد 1389, 16:47 عصر
  5. اجرای فایل exe توسط ASP.NET
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 مرداد 1382, 09:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •