نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تبدیل exe به bin

  1. #1

    تبدیل exe به bin

    برای bios مادربرد میخواستم

    از دوستان که بلد هستن یه راهنمایی کنند و فایل exe رو دارم چطور تبدیل کنم به bin آموزش بدن ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Delphi Coder
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    c:\windows\system32
    پست
    579

    نقل قول: تبدیل exe به bin

    در masm یه برنامه هست به اسم exe2bin که کارش دقیقا همون چیزی هست که دنبالش هستید. در tasm نیازی به این برنامه نیست TLink /T خودش خروجی فایل رو به صورت باینری/com فایل میده. tasm مخفف turbo assembler و masm مخفف macro assembler هست. در ضمن برنامه فقط در حالتی قابل تبدیل به binary/com هست که org 100h رو در سورس کد برنامه داشته باشید و سگمنت اضافی هم غیر از کد نباشه در سورس.

  3. #3

    نقل قول: تبدیل exe به bin

    من یک برنامه ساده دارم فایل هاش ساخته می شه ولی در هنگام ساخت فایل com با tasm ,وعلی الخصوص masm6.1 و استفاده از exe2bin ویندوز خطا داده میشه در tasm خظای Fatal: Cannot generate COM file : stack segment present و در masm یا بدون نمایش خطاست و یا خطای local... میدهد کد های برنامه:
    Page 60,132
    TITLE A06MOVE (EXE) Extended move operationa
    ;-----------------------------------------------------------
    .MODEL SMALL
    .STACK 64
    ;-----------------------------------------------------------
    .DATA
    HEADG1 DB 'InterTech'
    HEADG2 DB 'LaserCorp','$'
    ;-----------------------------------------------------------
    .CODE
    A1OMAIN PROC FAR
    MOV AX , @data ; InitiaIize segment
    MOV DS , AX ; registers
    MOV ES , AX

    MOV CX , 09 ; InitiaIize to mov 9 chars
    LEA SI , HEADG1 ; InitiaIize addrss of headG
    LEA DI , HEADG2 ; and HEADG2

    A20:
    MOV AL , [SI] ; Get character from HEADG1,
    MOV [DI],AL ; move it to HEADG2
    INC SI ; Incr next cher in HEADG1
    INC DI ; Incr nexs pos'n in HEADC2
    DEC CX ; Decrement cont for loop
    JNZ A20 ; Count not zero? Yes loop
    ; Finished
    MOV AH,09H ; Request dispIay
    LEA DX,HEADG2 ; of HEADG2
    INT 21H

    MOV AX,4C00H ; End processing
    INT 21H
    A1OMAIN ENDP
    END A1OMAIN

    در اینترنت اضافه کردن org 100h هم هست ولی مشگل من حل نشد
    exe2bin را هم از داخل ویندوز برداشتم روی کامپایلرم masm نیست
    مرسی
    حسن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار masoud.8086
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    230

    نقل قول: تبدیل exe به bin

    سلام
    اصلا لازم نيس شما با masm يا tasm و... فايلتو تبديل به com كني
    برنامه 8086(شبيه ساز) باز كن و پس از زدن دكمه new گزينه اول كه نوشتن برنامه با پسوند com هست رو انتخاب كن و همين كد بالا گذاشتي رو عينا داخلش كپي كن و بعد دكمه compile رو بزن اگه برنامه خطا نداشته باشه برنامتو با پسوند com برات ذخيره ميكنه.به مثال زير دقت كن..
    موفق باشي.

    org 100h

    كد برنامت

    ret


  5. #5

    نقل قول: تبدیل exe به bin

    نقل قول نوشته شده توسط Delphi Coder مشاهده تاپیک
    در masm یه برنامه هست به اسم exe2bin که کارش دقیقا همون چیزی هست که دنبالش هستید. در tasm نیازی به این برنامه نیست TLink /T خودش خروجی فایل رو به صورت باینری/com فایل میده. tasm مخفف turbo assembler و masm مخفف macro assembler هست. در ضمن برنامه فقط در حالتی قابل تبدیل به binary/com هست که org 100h رو در سورس کد برنامه داشته باشید و سگمنت اضافی هم غیر از کد نباشه در سورس.
    میشه لینک برنامه تبدیل فایل با فرمت exe به bin رو بزارین.واقعا" احتیاج دارم برای firmware یک مودم

تاپیک های مشابه

  1. برنامه تبدیل exe به com رو کسی داره
    نوشته شده توسط meysam39 در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 06 دی 1389, 19:35 عصر
  2. تبدیل exe به کد vb
    نوشته شده توسط sender در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 05 آذر 1384, 18:36 عصر
  3. تبدیل exe به com
    نوشته شده توسط meysam39 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 مهر 1384, 03:24 صبح
  4. برنامه برای تبدیل Exe به سورس کد
    نوشته شده توسط arshia_ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 07 تیر 1384, 16:22 عصر
  5. تبدیل EXE به سورس
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 06 تیر 1382, 13:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •