نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تعداد سازنده ها در یک کلاس

  1. #1

    تعداد سازنده ها در یک کلاس

    سلام دوستان

    از کجا باید فهمید چند بار سازنده در یک کلاس ساخته میشه ؟

  2. #2

    نقل قول: تعداد سازنده ها در یک کلاس

    نقل قول نوشته شده توسط smemamian مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    از کجا باید فهمید چند بار سازنده در یک کلاس ساخته میشه ؟
    سلام
    منظورتون اینه که چندتا سازنده میشه برای کلاس تعریف کرد یا چندبار فراخوانی میشه؟!
    برای اینکه متوجه بشین چندبار فراخوانی میشه میتونید تو پیاده سازی سازنده یه پیامی رو مشخص کنید که چاپ بشه ، برای تعریف چند سازنده هم میتونید اونرو به هر تعدادی که نیاز دارین تحریف کنید.

  3. #3

    نقل قول: تعداد سازنده ها در یک کلاس

    نقل قول نوشته شده توسط smemamian مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    از کجا باید فهمید چند بار سازنده در یک کلاس ساخته میشه ؟
    باید یک متغیر استاتیک با مقدار اولیه صفر تعیین کنی وتوی سازنده مقدارش رو یکی اضافه کنی.
    با چاپ این متغیر میشه فهمید چند بار از کلاس مورد نظر شی ساخته شده یا چند بار سازنده فراخوانی شده

  4. #4

    نقل قول: تعداد سازنده ها در یک کلاس

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba.baghban مشاهده تاپیک
    باید یک متغیر استاتیک با مقدار اولیه صفر تعیین کنی وتوی سازنده مقدارش رو یکی اضافه کنی.
    با چاپ این متغیر میشه فهمید چند بار از کلاس مورد نظر شی ساخته شده یا چند بار سازنده فراخوانی شده
    مثال بزنی مفهوم تره !

    ممنونم

  5. #5

    نقل قول: تعداد سازنده ها در یک کلاس

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba.baghban مشاهده تاپیک
    باید یک متغیر استاتیک با مقدار اولیه صفر تعیین کنی وتوی سازنده مقدارش رو یکی اضافه کنی.
    با چاپ این متغیر میشه فهمید چند بار از کلاس مورد نظر شی ساخته شده یا چند بار سازنده فراخوانی شده

    بله مرسی .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mahak006
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    32
    پست
    278

    نقل قول: تعداد سازنده ها در یک کلاس

    نقل قول نوشته شده توسط smemamian مشاهده تاپیک
    مثال بزنی مفهوم تره !

    ممنونم

    می تونی به جای تعریف متغیر استاتیک که شاید بلد نباشی یه عدد صحیح تو Global تعریف کنی . یعنی قبل از main و تعریف توابع کلاس .

  7. #7

    نقل قول: تعداد سازنده ها در یک کلاس

    خب با مثال بگین دیگه !

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mahak006
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    32
    پست
    278

    نقل قول: تعداد سازنده ها در یک کلاس

    نقل قول نوشته شده توسط smemamian مشاهده تاپیک
    خب با مثال بگین دیگه !

    class mesal
    {
    private:
    int inam_mesal;
    char moshkeli_nadari;
    public:
    mesal();
    };
    int tedad=0;
    mesal::mesal()
    {
    tedad++;
    ...
    }
    int main()
    {
    mesal x;
    cout<<tedad<<endl;
    mesaly;
    cout<<tedad<<endl;
    return 0;
    }


    مفهوم هستش

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درخواست راهنمایی جهت نوشتن سازنده در کلاس
    نوشته شده توسط mrmohsen در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 23 مرداد 1388, 23:44 عصر
  2. سوال: فرستادن شیی از کلاس به متد سازنده فرم
    نوشته شده توسط adabyron در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آبان 1387, 11:43 صبح
  3. سوال: آیا میشه دو تا سازنده برای کلاس فرم تعریف کرد ؟؟؟
    نوشته شده توسط migrant در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 شهریور 1387, 22:49 عصر
  4. سوال: تعداد دقیق کل کلاس ها و اینتر فیس های کل پلت فرم استاندارد جاوا؟
    نوشته شده توسط mazdadoost در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1387, 08:33 صبح
  5. ایجاد event در سازنده یک کلاس
    نوشته شده توسط soltanc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 17 فروردین 1387, 03:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •