نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: چطوری اندازه iframe رو با اندازه صفحه مورد نظر تنظیم کنم ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار elimiz
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    283

    چطوری اندازه iframe رو با اندازه صفحه مورد نظر تنظیم کنم ؟

    سلام دوستان
    من یک صفحه php دارم که میخواهم توسط دستور iframe دیگر صفحات رو در داخل اون لود کنم. مشکل اینجاست که wصفحات من اندازه هاشون فرق میکنن و ثابت نیستن.اما اندازه iframe ثابت هست و تغییر نمیکنه. و در صورتی که صفه لود شده برزگتر اندازه iframe باشه نصفش نمایش داده نمیشه و اگر کوچیک باشه پایین صفحه خای میمونه.
    میخواهم اندازه iframe با بزرگ و کوچیک شدن صفحه تغییر کنه. البته اسکرول نداشته باشه. و بدون اسکرول باشه.
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    <a href="asanp.php" target="frmleft">کد آسان پرداخت</a>






    <iframe src="int1.php" width="960" marginwidth="0" marginheight="0" name="frmleft" id="frmleft" height="500" border="0" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>



    بد جوری لنگ این کد هست.ممنون میشم کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: چطوری اندازه iframe رو با اندازه صفحه مورد نظر تنظیم کنم ؟

    سلام
    به جای 500 و 960 از 100% استفاده کن و یا 50%

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار elimiz
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    283

    نقل قول: چطوری اندازه iframe رو با اندازه صفحه مورد نظر تنظیم کنم ؟

    ممنون میشم کدش رو بزارین یعنی بجای 600 بنویسم 100% ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: چطوری اندازه iframe رو با اندازه صفحه مورد نظر تنظیم کنم ؟

    بله منظورشون همینه ... یعنی مثلا بزارید : width="90%" ....
    اون وقت طول فریم شما در هر صفحه ( چه کوچیک چه بزرگ ) ، 90% از طول اون صفحه رو پوشش میده ...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار elimiz
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    283

    نقل قول: چطوری اندازه iframe رو با اندازه صفحه مورد نظر تنظیم کنم ؟

    ولی من میخواهم iframe بصورت اتوماتیک بزرگ یا کوچیک بشه ؟
    چون من ده تا پیج با اندازه های مختلف دارم. میخواهم وقتی هر کدوم فراخوانی شد iframe هم اندازه پیج بشه
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: چطوری اندازه iframe رو با اندازه صفحه مورد نظر تنظیم کنم ؟

    وقتی از % استفاده کنید درست میشه دیگه ...
    مثلا طول یکی از صفحه های شما 100 پیکسله ... وقتی طول فریم رو 70% بزارید یعنی توی اون صفحه طول فریمتون میشه 70 پیکسل ...
    طول همون فریم توی یکی دیگه از صفحه هاتون با طول مثلا 400 پیکسل ، میشه 280 پیکسل ...

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: چطوری اندازه iframe رو با اندازه صفحه مورد نظر تنظیم کنم ؟

    فکر کنم شما متوجه مشکل ایشون نشدین !!
    البته مشکلتون ربطی به php نداره و بهتر بود توی انجمن طراحی وب میپرسیدین ، دوست عزیز با javascript میتونید خیلی راحت Iframe را تغییر اندازه بدین و معمولا مشکل در ارتفاع هست نه در width ! برای adjust یا تطبیق ارتفاع با محتویات هم از کد زیر استفاده کنید :

    function setIframeHeight(iframe) {
    if (iframe) {
    var iframeWin = iframe.contentWindow || iframe.contentDocument.parentWindow;
    if (iframeWin.document.body) {
    iframe.height = iframeWin.document.documentElement.scrollHeight || iframeWin.document.body.scrollHeight;
    }
    }
    };


    توجه داشته بشین این کد وقتی کار میده که شما از توی domain خودتون src مربوط به iframe را ست کرده باشین ! در واقع Cross Domain نیستش !

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار elimiz
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    283

    نقل قول: چطوری اندازه iframe رو با اندازه صفحه مورد نظر تنظیم کنم ؟

    دستت درد نکنه داداش.
    من زیاد وارد نیستم.ممنون میشم بگین کد رو کجا بزارم و چطوری استفاده کنم.
    ممنون از لطفتون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: چطوری اندازه iframe رو با اندازه صفحه مورد نظر تنظیم کنم ؟

    ار کد کاملا مشخصه ! باید توی Onload خود همون iframe اجرا بشه !

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار elimiz
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    283

    نقل قول: چطوری اندازه iframe رو با اندازه صفحه مورد نظر تنظیم کنم ؟

    سلام
    اینجوری استفاده کنم ؟

    <script>
    function setIframeHeight(iframe) {
    if (iframe) {
    var iframeWin = iframe.contentWindow || iframe.contentDocument.parentWindow;
    if (iframeWin.document.body) {
    iframe.height = iframeWin.document.documentElement.scrollHeight || iframeWin.document.body.scrollHeight;
    }
    }
    };
    </script>
    <iframe src="int1.php" width="960" marginwidth="0" marginheight="0" name="frmleft" id="frmleft" height="600" border="0" frameborder="0" scrolling="no" onload="setIframeHeight();"></iframe>

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: چطوری اندازه iframe رو با اندازه صفحه مورد نظر تنظیم کنم ؟

    بله اما Onload را اینطوری بنویسین :

    onload="setIframeHeight(this);"

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار elimiz
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    283

    نقل قول: چطوری اندازه iframe رو با اندازه صفحه مورد نظر تنظیم کنم ؟

    کار نکرد دوست عزیز.
    <script>
    function setIframeHeight(iframe) {
    if (iframe) {
    var iframeWin = iframe.contentWindow || iframe.contentDocument.parentWindow;
    if (iframeWin.document.body) {
    iframe.height = iframeWin.document.documentElement.scrollHeight || iframeWin.document.body.scrollHeight;
    }
    }
    };
    </script>
    <iframe src="int1.php" width="960" marginwidth="0" marginheight="0" name="frmleft" id="frmleft" height="600" border="0" frameborder="0" scrolling="no" onload="setIframeHeight(this);"></iframe>

    وقتی روی لینک کلیک میکنم. یا اندازه ایفرم از صفحه باز شده کوچیک هست و یا بزرگ. در کل هم اندازه نمیشه.
    موندم چیکار کنم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: چطوری اندازه iframe رو با اندازه صفحه مورد نظر تنظیم کنم ؟

    نمیدونم چطور کار نمیکنه من یک نمونه پیوست میکنم.

    وقتی روی لینک کلیک میکنم.
    کدوم لینک ؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار elimiz
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    283

    نقل قول: چطوری اندازه iframe رو با اندازه صفحه مورد نظر تنظیم کنم ؟

    سلام
    از یک سایت خارجی پیدا کردم


    <style>
    html{overflow-y: scroll; overflow-x: hidden}
    body{font-family: verdana; font-size:12px; padding: 20px}
    .close_button
    {
    float: right; margin-top:-4px;font-family: verdana; font-size: 11px; font-weight: bold; position: relative; background: darkred; color: white; cursor: pointer; padding: 3px
    }
    </style>

    <script>
    /* free code from dyn-web.com */

    function getDocHeight(doc) {
    doc = doc || document;
    // from http://stackoverflow.com/questions/1...ith-javascript
    var body = doc.body, html = doc.documentElement;
    var height = Math.max( body.scrollHeight, body.offsetHeight, html.clientHeight, html.scrollHeight, html.offsetHeight );
    return height;

    }

    function setIframeHeight(id) {
    var ifrm = document.getElementById(id);
    var doc = ifrm.contentDocument? ifrm.contentDocument: ifrm.contentWindow.document;
    ifrm.style.visibility = 'hidden';
    ifrm.style.height = "10px"; // reset to minimal height in case going from longer to shorter doc
    ifrm.style.height = getDocHeight( doc ) + 5+"px";
    ifrm.style.visibility = 'visible';
    }
    </script>

    <script>
    /* script Arie Molendijk - classical-music.tk */
    function load_iframe(which_div,which_iframe,url,position_ty pe,width)
    {
    frames[which_iframe].location.replace(url);
    document.getElementById(which_div).style.display=' block';
    document.getElementById(which_div).style.backgroun d='transparent';
    document.getElementById(which_div).style.width=wid th;
    document.getElementById(which_iframe).style.width= document.getElementById(which_div).style.width;
    document.getElementById(which_iframe).style.backgr ound='white';
    document.getElementById(which_iframe).style.border ='1px solid silver'
    document.getElementById(which_iframe).style.positi on=position_type;
    if(document.getElementById(which_iframe).style.dis play=='none'){document.getElementById(which_div).s tyle.display='none'}
    }
    function hide_iframe(which)
    {
    document.getElementById(which).style.display='none '
    }

    </script>

    <iframe src="int1.php" width="960" marginwidth="0" marginheight="0" name="frmleft" id="frmleft" height="600" border="0" frameborder="0" scrolling="no" onload="setIframeHeight(this.id)">></iframe>


  15. #15

    نقل قول: چطوری اندازه iframe رو با اندازه صفحه مورد نظر تنظیم کنم ؟

    اگر می خواهید که ارتفاع خودکار تغییر کنه و شما هیچگونه اسکرولی نداشته باشید، ابتدا اسکریپت زیر رو توی تگ head سایت خودتون بریزید و بعدش از دستور ای فریم زیر توی html یا هرجای دیگه سایتتون استفاده کنید.


    <script>
    function resizeIframe(obj){
    obj
    .style.height = obj.contentWindow.document.body.scrollHeight +'px';
    }
    </script>


    <iframesrc="..."frameborder="0"scrolling="no"onload="resizeIframe(this)"/>

  16. #16

    نقل قول: چطوری اندازه iframe رو با اندازه صفحه مورد نظر تنظیم کنم ؟

    کدهای جاوا اسکریپت رو بعد از تگ آی فریم بزارید .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش صفحه مورد نظر یک کنترل HyperLink ؛ در یک کنترل IFrame
    نوشته شده توسط CYCLOPS در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 06 فروردین 1389, 12:03 عصر
  2. تابعی برای هدایت کاربر به صفحه مورد نظر
    نوشته شده توسط marvel در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 07 دی 1385, 14:41 عصر
  3. تابعی برای هدایت کاربر به صفحه مورد نظر
    نوشته شده توسط marvel در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 14 آذر 1385, 13:45 عصر
  4. ارسال درخواست به صفحه مورد نظر
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 23 دی 1384, 11:45 صبح
  5. ارسال اطلاعات به صفحه مورد نظر مثل روش get یا post.
    نوشته شده توسط turk_programmer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مرداد 1383, 12:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •