نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: امکانات برای روبات

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار l3aran
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    114

    Exclamation امکانات برای روبات

    سلام
    خسته نباشید
    میخواتسم بدونم کسی هست بتونه راجع به اضافه کردن امکانات داخل یک روبات پاسخگویی یاهو کمک کنه ؟ میخوام امکانات جدید بهش بدم واسه اینکه واضح تر بگم اینطور میگم مثلا الان این امکانات رو داره
    GF/ با زدن این دستور آیدی کسی که این دستور رو زده بالای استاتوس آیدی قرار میگیره
    این دستورات رو میخوام که با زدن CF/ آیدی رو داخل یه کنفانس دعوت کنه و با زدن Active/ لیست کسانی که با ربات در حال چت کردن هستند رو نشون بده . برنامه به زبان VB6 نوشته شده
    اگر کسی سورس این دستور رو داره قرار بده ممنون میشم یا اگرم نه یه سورس مشابه قرار بده بتونم از رو اون انجام بدم واسه اعمال تغییرات جدید یه مدل و یه فرم جدید لازمه که تشکیل بدم ؟ یا با کپی کردن سورس داخل برنامه تغییرات اعمال میشه ؟
    ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار niksalehi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    neverland
    پست
    288

    نقل قول: امکانات برای روبات

    سلام، برنامتون smclient هستش؟
    خوب تقریبا باید بگم که اضافه کردن امکاناتی مثل /cf راحت نیست!
    اما میتونین /bf ، /gf رو به راحتی درست کنید!
    شما سورس برنامرو اینجا قرار بدین تا کمکتون کنم.
    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: امکانات برای روبات

    ب این لینک ی سر بزنی بعد نیست ولی اگه میخوای زودتر نتیجه بگیری ب گفته ی دوستان سورس رو بذاری بیشتر میتونن کمکت کنن
    developer.yahoo.com
    موفق باشی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار l3aran
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    114

    نقل قول: امکانات برای روبات

    نقل قول نوشته شده توسط niksalehi مشاهده تاپیک
    سلام، برنامتون smclient هستش؟
    خوب تقریبا باید بگم که اضافه کردن امکاناتی مثل /cf راحت نیست!
    اما میتونین /bf ، /gf رو به راحتی درست کنید!
    شما سورس برنامرو اینجا قرار بدین تا کمکتون کنم.
    موفق باشید.
    بله , smClinet
    بله GF , BF داره منتها من کنفرانس و و نشون دادن لیست کسانی که با روبات دارن میچتن رو میخوام مثلا با دستور Active/ نشون بده یا مثلا با زدن دستور StatuS/ بتونن بالای استاتوس آیدی چیزی بنویسن الانم استاتوس دره منتها فقط آیدی رو قرار میده اون بالا نمیشه رو استاتوس چیزی نوشت
    لطف میکنید . ممنونم
    آخرین ویرایش به وسیله l3aran : دوشنبه 18 دی 1391 در 23:22 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار niksalehi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    neverland
    پست
    288

    نقل قول: امکانات برای روبات

    سلام!
    توی فرم frmmain، زیر کد:
     ' Lru switch
    ElseIf Left(Message, 4) = "/lru" Then
    Response = lruSwitch(Message)

    این کد رو برای active users بزارید:

     'Active Users
    ElseIf Left(Message, 7) = "/active" Then
    Dim ActiveUsers As String
    For i = 1 To lvActiveUsers.ListItems.Count
    ActiveUsers = ActiveUsers & lvActiveUsers.ListItems.Item(i).Text & vbCrLf
    Next
    Response = "<b>Liste Kasayi Ke Be Man Pm Midan:</b>" & vbCrLf & ActiveUsers


    و همچنین کد زیر رو برای تغیر استاتوس به دلخواه یوزر ها:


    ' change status
    ElseIf Left(Message, 7) = "/status" Then
    Dim pm As String
    Dim javab As String
    pm = Trim(Replace(Mid(Message, 9), " ", " "))
    If pm = "" Then
    javab = "intori benevis: /status JOMLE"
    Else
    javab = "vaghti nobatet shod jomlato minivisiam tuye <b>Statusam</b>"
    End If
    statusMessage = "ymsgr:sendim?" & PersonID & " " & " " & PersonID & " " & ": " & pm
    Response = javab


    همونطور که گفتم گذاشتن conference روی این برنامه که با وینساک کانکت میشه سخته ولی ممکنه!
    موفق باشید

  6. #6

    نقل قول: امکانات برای روبات

    دوست عزیز چرا بجای وینساک از کامپونت های خوده یاهو استفاده نمیکنی؟

    شما ک میخوای برنامه ای برای یاهو مسنجر بسازی بهتره از کامپونت های خوده یاهو استفاده کنی اون لینکی هم ک توی پست قبلی دادم راهنمای استفاده و API های یاهو رو تماما با مثال توضیح داده.

    موفق باشی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار l3aran
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    114

    نقل قول: امکانات برای روبات

    نقل قول نوشته شده توسط niksalehi مشاهده تاپیک
    سلام!

    همونطور که گفتم گذاشتن conference روی این برنامه که با وینساک کانکت میشه سخته ولی ممکنه!
    موفق باشید
    خیلی خیلی ممنونم بابت راهنمایی که کردید . تشکر , انجام شد
    شما میدونید چرا این روبات بعد از ادد کردن مثلا" 10-20 نفر که ادد شون رو تایید میکنه دیگه هر کس اددش کنه تایید نمیکنه یعنی پیام Add request pending میده یا کلا ادد نمیشه . این که کسی رو ادد نمیکنه که ادد بن شه ! چرا ادد ها رو تایید نمیکنه ؟ اگه میدونید بگید ممنون میشم


    نقل قول نوشته شده توسط Hashemvp مشاهده تاپیک
    دوست عزیز چرا بجای وینساک از کامپونت های خوده یاهو استفاده نمیکنی؟
    شما ک میخوای برنامه ای برای یاهو مسنجر بسازی بهتره از کامپونت های خوده یاهو استفاده کنی اون لینکی هم ک توی پست قبلی دادم راهنمای استفاده و API های یاهو رو تماما با مثال توضیح داده.
    موفق باشی
    والا من این برنامه رو آماده دانلود کردم . چیزی هم راجع به وینساک نمیدونم اگر متنی هست که من باید جایگزین کنم قرار بدید ممنون میشم . اگه نه هم خودم الان سرچ میکنم اگر چیزی ازش دستگیرم شد انجام میدم . از شما هم ممنونم بابت راهنماییتون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار niksalehi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    neverland
    پست
    288

    نقل قول: امکانات برای روبات

    نقل قول نوشته شده توسط l3aran مشاهده تاپیک
    خیلی خیلی ممنونم بابت راهنمایی که کردید . تشکر , انجام شد
    شما میدونید چرا این روبات بعد از ادد کردن مثلا" 10-20 نفر که ادد شون رو تایید میکنه دیگه هر کس اددش کنه تایید نمیکنه یعنی پیام Add request pending میده یا کلا ادد نمیشه . این که کسی رو ادد نمیکنه که ادد بن شه ! چرا ادد ها رو تایید نمیکنه ؟ اگه میدونید بگید ممنون میشم

    والا من این برنامه رو آماده دانلود کردم . چیزی هم راجع به وینساک نمیدونم اگر متنی هست که من باید جایگزین کنم قرار بدید ممنون میشم . اگه نه هم خودم الان سرچ میکنم اگر چیزی ازش دستگیرم شد انجام میدم . از شما هم ممنونم بابت راهنماییتون

    خواهش میکنم دوست عزیز. به خاطر ایپی هستش، اگه ایپی رو عوض کنید Add request رو accept میکنه... خوب طبیعتا یاهو نمیزاه تعداد زیادی ایدی در روز و با یک ایپی ادد کنیم....
    درسته کسی رو ادد نمیکنه، اما ایدی های دیگه ای این ایدی رو ادد میکنن و ایدی شما ( ربات) هم درخواست ها رو میپذیره.....


    متنی که وجود نداره واسه جایگزین کردن در جایی... اگه بخواید از کامپوننت های یاهو توی همین پروژه استفاده کنید به دردسرش نمیرزه، یعنی کل پروژه رو باید تغیر بدید ....

    موفق باشید!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار l3aran
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    114

    نقل قول: امکانات برای روبات

    نقل قول نوشته شده توسط niksalehi مشاهده تاپیک
    خواهش میکنم دوست عزیز. به خاطر ایپی هستش، اگه ایپی رو عوض کنید Add request رو accept میکنه... خوب طبیعتا یاهو نمیزاه تعداد زیادی ایدی در روز و با یک ایپی ادد کنیم....
    درسته کسی رو ادد نمیکنه، اما ایدی های دیگه ای این ایدی رو ادد میکنن و ایدی شما ( ربات) هم درخواست ها رو میپذیره.....


    متنی که وجود نداره واسه جایگزین کردن در جایی... اگه بخواید از کامپوننت های یاهو توی همین پروژه استفاده کنید به دردسرش نمیرزه، یعنی کل پروژه رو باید تغیر بدید ....

    موفق باشید!
    بازم ممنون بابت راهنماییتون
    آخرین ویرایش به وسیله l3aran : دوشنبه 18 دی 1391 در 23:18 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار niksalehi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    neverland
    پست
    288

    نقل قول: امکانات برای روبات

    این چند خط برای اسکین برنامه هستش!
    از منوی project گزینه components رو انتخاب کنید و تیکه کناره گزینه Xtreme SkinFramework ActiveX Control 15.0.2 رو بزنیددو.
    اگر این گزینه نبود باید ocx رو به پروژه اضافه کنید.
    فرستادن یا نفرستادن پی ام ربطی به این خطوط نداره. چه این اسکین باشه چه نباشه برنامه کار حودش رو انجام میده..
    اینکه پی ام به دست ایدی نمیرسه دلایل زیادی میتونه داشته باشه مثل پی ام بن شدن....
    موفق باشید.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار l3aran
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    114

    نقل قول: امکانات برای روبات

    نقل قول نوشته شده توسط niksalehi مشاهده تاپیک
    این چند خط برای اسکین برنامه هستش!
    از منوی project گزینه components رو انتخاب کنید و تیکه کناره گزینه Xtreme SkinFramework ActiveX Control 15.0.2 رو بزنیددو.
    اگر این گزینه نبود باید ocx رو به پروژه اضافه کنید.
    فرستادن یا نفرستادن پی ام ربطی به این خطوط نداره. چه این اسکین باشه چه نباشه برنامه کار حودش رو انجام میده..
    اینکه پی ام به دست ایدی نمیرسه دلایل زیادی میتونه داشته باشه مثل پی ام بن شدن....
    موفق باشید.
    بازم تشکر
    من بازم با سوالای جدید راجع به روبات مزاحم میشم :دی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار l3aran
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    114

    نقل قول: امکانات برای روبات

    سلام
    خسته نباشی
    http://s3.picofile.com/file/76189152...1_5_4.zip.html
    تو برنامه بالا وقتی کسی به روبات پی ام میده میشه از منوی کنار پی امی که داده رو خوند منتها تو این برنامه ی زیر
    http://s1.picofile.com/file/76388559..._robo.zip.html
    فقط و فقط میشه پی امای که روبو تو جواب بقیه داده رو خوند . میخواستم بدونم چه جوری میتونم این برنامه دوم رو هم مثل برنامه ی اول کنم و پی ام های که دیگران به روبات میدن رو هم بتونم بخونم
    کجاشو باید ویرایش کنم و چه چیزی باید جایگزین شه
    ممنون

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار l3aran
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    114

    نقل قول: امکانات برای روبات

    خسته نباشید
    میخوام بدونم چه جوری میتون این برنامه رو مولتی لاگین کنم ؟
    یعنی تو یه سیستم بتونم چند بار بازش کنم و با چند آیدی بتونم از توش لاگین کنم
    اینم سورس برنامه
    http://s4.picofile.com/file/7734979886/Robo.zip.html

  14. #14
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    Kerman
    پست
    1

    نقل قول: امکانات برای روبات

    اینم واسه آنلاین چکر، چک کردن Online - Offline - Invisible بودن آیدی یاهو


    'Invisible Checker
    ElseIf Left(message, 8) = "/checker" Then
    Dim TMPCheck
    TMPCheck = Split(message, " ")
    If (UBound(TMPCheck) = 1) And (Len(message) > 11) Then
    FrmONCheck.txtUser.Text = TMPCheck(1)
    UserYahooID = PersonId
    FrmONCheck.CheckUSEROnline
    Exit Sub
    Else
    Response = "Dastor Ro Eshteba Zadi Bayad Bezani /Checker ID"
    End If



    '---------------------------------------------------
    'Project Description : Robo Y!Invisible Checker
    'Website : Www.Moein-Moghadam.TK
    '---------------------------------------------------
    Option Explicit
    Public blnconnected As Boolean
    Public blnchecking As Boolean
    Public BotID As String
    Public StrYcook As String
    Public StrTcook As String
    Dim S As String
    Dim S2 As String
    Dim Perm As Boolean

    Private Sub Command1_Click()
    On Error Resume Next
    If blnconnected = False Then
    BotID = ID.Text
    Winsock1.Close
    Winsock1.Connect "login.yahoo.com", "80"
    Else:
    Exit Sub
    End If
    End Sub

    Private Sub Command2_Click()
    On Error Resume Next
    Status.Caption = "Logged Out"
    Winsock2.Close
    blnconnected = False
    End Sub

    Private Sub Command3_Click()
    On Error Resume Next
    If blnconnected = False Then
    Exit Sub
    End If
    '
    blnchecking = True
    Winsock2.sendData CheckUSER(BotID, txtUser.Text)
    Status.Caption = "Checking User"
    Pause (2)
    '
    If Status.Caption = "Checking User" Then
    Status.Caption = "User Online"
    blnchecking = False
    End If
    End Sub

    Public Sub CheckUSEROnline()
    S = ""
    S2 = ""
    Perm = True
    Timer2.Enabled = True
    YID = True
    Dim StatVar
    If Inet1.StillExecuting Then Exit Sub
    DoEvents
    StatVar = Inet1.OpenURL("http://opi.yahoo.com/online?u=" & txtUser & "&m=j")
    DoEvents
    S = ""
    If InStr(StatVar, "NOT ONLINE") Then
    S = "N"
    ElseIf InStr(StatVar, "ONLINE") Then
    S = "Y"
    Else
    End If

    Text1 = StatVar
    If blnconnected = False Then
    SendCheck ("BAD")
    Status.Caption = "ERRoR"
    Exit Sub
    End If
    '
    blnchecking = True
    Winsock2.sendData CheckUSER(BotID, txtUser.Text)
    Status.Caption = "Checking..."
    '
    Pause2 (2)
    S2 = "N"
    Timer1.Enabled = True
    End Sub

    Private Sub Command4_Click()
    CheckUSEROnline
    End Sub

    Private Sub Command5_Click()
    FrmONCheck.Hide
    End Sub

    Private Sub Form_Load()
    On Error Resume Next
    CboYmsg.Text = "15"
    CboPort.Text = "5050"
    CboServers.Text = "scs.msg.yahoo.com"
    Perm = False
    YID = True
    End Sub

    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    On Error Resume Next
    Unload Me
    End Sub

    Private Sub ID_DblClick()
    On Error Resume Next
    ID.Text = vbNullString
    End Sub

    Private Sub Pass_DblClick()
    On Error Resume Next
    Pass.Text = vbNullString
    End Sub

    Private Sub Timer1_Timer()
    If YID = True Then
    Status.Caption = "User Online"
    blnchecking = False
    S2 = "Y"
    End If


    If S2 = "Y" And S = "N" Then
    Status.Caption = "User Invisible"
    SendCheck ("IN")
    Timer2.Enabled = False
    GoTo ee
    End If

    If S2 = "Y" Then
    SendCheck ("ON")
    Timer2.Enabled = False
    End If
    ee:
    Timer1.Enabled = False
    End Sub

    Private Sub Timer2_Timer()
    SendCheck ("BAD")
    Status.Caption = "BAD"
    Timer2.Enabled = False
    End Sub

    Private Sub Winsock1_Connect()
    On Error Resume Next
    Status.Caption = "Connecting"
    '
    Dim LoginYahoo As String
    '
    LoginYahoo = "GET http://login.yahoo.com/config/login?login=" & ID.Text & "&passwd=" & Pass.Text & " HTTP/1.1" & vbCrLf
    LoginYahoo = LoginYahoo & "Accept-Language: en-us" & vbCrLf
    LoginYahoo = LoginYahoo & "User-Agent: Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Expulsion-Creations)" & vbCrLf
    LoginYahoo = LoginYahoo & "Accept: */*" & vbCrLf
    LoginYahoo = LoginYahoo & "Host: login.yahoo.com" & vbCrLf
    LoginYahoo = LoginYahoo & "Connection: Keep-Alive" & vbCrLf & vbCrLf
    '
    Winsock1.sendData LoginYahoo
    End Sub

    Private Sub Winsock1_DataArrival(ByVal bytesTotal As Long)
    On Error Resume Next
    Dim Data As String
    '
    Winsock1.getData Data
    '
    If InStr(Data, "Yahoo! - 400 Bad Request") Then
    Status.Caption = "Bad ID"
    Winsock1.Close
    Exit Sub
    Else:
    If InStr(Data, "302 Found") Then
    StrYcook = Split(Data, "Y=")(1)
    StrYcook = Split(StrYcook, "np=1")(0)
    StrYcook = "Y=" & StrYcook & "np=1;"
    StrTcook = Split(Data, "T=")(1)
    StrTcook = Split(StrTcook, ";")(0)
    StrTcook = "T=" & StrTcook
    Winsock1.Close
    Winsock2.Close
    Winsock2.Connect CboServers.Text, CboPort.Text
    Else:
    Status.Caption = "Bad Password"
    Exit Sub
    End If
    End If
    End Sub


    Private Sub Winsock1_Error(ByVal number As Integer, Description As String, ByVal Scode As Long, ByVal Source As String, ByVal HelpFile As String, ByVal HelpContext As Long, CancelDisplay As Boolean)
    Status.Caption = Description
    End Sub

    Private Sub Winsock2_Connect()
    On Error Resume Next
    Winsock2.sendData Login2(BotID, StrYcook, StrTcook)
    End Sub

    Private Sub Winsock2_DataArrival(ByVal bytesTotal As Long)
    'On Error Resume Next
    Dim Data As String
    Winsock2.getData Data
    Select Case Asc(Mid(Data, 12, 1))
    '
    Case 85
    Status.Caption = "Logged in"
    blnconnected = True
    '
    Case 2
    If InStr(Data, "ÿÿÿÿ") Then
    Status.Caption = "Logged Out By Server"
    blnconnected = False
    Winsock2.Close
    End If
    '
    Case 79
    If blnchecking = True And _
    InStr(Data, "À€11À€0À€") Then
    YID = False
    SendCheck ("F")
    Status.Caption = "User Offline"
    Timer1.Enabled = False
    Timer2.Enabled = False
    blnchecking = False
    End If
    '
    End Select

    End Sub

    Private Sub Winsock2_Error(ByVal number As Integer, Description As String, ByVal Scode As Long, ByVal Source As String, ByVal HelpFile As String, ByVal HelpContext As Long, CancelDisplay As Boolean)
    Status.Caption = Description
    End Sub



    Option Explicit
    Public YID As Boolean
    Public UserTOCheck As String
    Public UserYahooID As String

    Private Function Header(ByVal StrPacketType As String, ByVal StrStat As String, ByVal StrSession As String, ByVal StrComm As Long) As String
    Dim Version As String
    '
    Version = FrmONCheck.CboYmsg.Text
    '
    Header = "YMSG" & Chr(Int(Version / 256)) & Chr(Int(Version Mod 256)) & String(2, Chr(0)) & Chr(Int(Len(StrPacketType) / 256)) & Chr(Int(Len(StrPacketType) Mod 256)) & Chr(Int(StrComm / 256)) & Chr(Int(StrComm Mod 256)) & Mid(StrStat, 1, 4) & Mid(StrSession, 1, 4) & StrPacketType
    End Function

    Public Function Login2(YahooID As String, YCookie As String, TCookie As String)
    Login2 = Header("0" & YahooID & "2" & YahooID & "1" & YahooID & "24416" & YCookie & " " & TCookie & "98us", String(4, Chr(0)), String(4, Chr(0)), 550)
    End Function

    Public Function CheckUSER(whofrom As String, Whoto As String) As String
    On Error Resume Next
    Dim Packet As String
    Packet = Header("1" & whofrom & "4" & whofrom & "12" & "Blahblah" & "==" & "61025" & Whoto & "13049PEERTOPEER", String(4, Chr(0)), String(4, Chr(0)), 79)
    CheckUSER = Packet
    End Function

    Public Sub Pause2(Interval)
    On Error Resume Next
    Dim Delay
    '
    Delay = Timer
    Do While Timer - Delay < val(Interval)
    DoEvents
    Loop
    End Sub

    Public Sub SendCheck(Status As String)
    Dim S As String

    If Status = "IN" Then
    S = "<black>ID <b><red>" & FrmONCheck.txtUser.Text & " </b><green>Dar Halate Makhfi <black>Gharar Darad :-j"
    End If

    If Status = "ON" Then
    S = "<black>ID <b><red>" & FrmONCheck.txtUser.Text & " </b><green>Online <black>Mibashad ;;)"
    End If

    If Status = "F" Then
    S = "<black>ID <b><red>" & FrmONCheck.txtUser.Text & " </b><green>Offline <black>Mibashad i-)"
    End If

    If Status = "BAD" Then
    S = "<black><b>Dar Hale Hazer Ghat Zadam Va Nemitonam Tashkhis Bedam :(</b>"
    End If

    sendData SendPm(frmMain.tUser.Text, UserYahooID, S)
    End Sub



    دوستان عزیز در مورد امکانات برای روبات هرگونه سوال، نظر، پیشنهاد و . . . داشتید برام پیغام خصوصی ارسال کنید.

    امکاناتی از جمله:

    دیکشنری آنلاین، بوتر آنلاین، آنلاین چکر و . . . . . . . . ..... ..... ..... . . . ...... ..... ..... . . . . . . . .

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: امکانات برای روبات

    نقل قول نوشته شده توسط l3aran مشاهده تاپیک
    خسته نباشید
    میخوام بدونم چه جوری میتون این برنامه رو مولتی لاگین کنم ؟
    یعنی تو یه سیستم بتونم چند بار بازش کنم و با چند آیدی بتونم از توش لاگین کنم
    اینم سورس برنامه
    http://s4.picofile.com/file/7734979886/Robo.zip.html
    سلام
    یه قسمت هست تو برنامه مربوط میشه به پورت که وقتی برنامه اجرا میشه از اون پورت استفاده میکنه . باید اون قسمت پرتش رو حذف کنید.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: امکانات برای روبات

    نقل قول نوشته شده توسط l3aran مشاهده تاپیک
    سلام
    خسته نباشی
    http://s3.picofile.com/file/76189152...1_5_4.zip.html
    تو برنامه بالا وقتی کسی به روبات پی ام میده میشه از منوی کنار پی امی که داده رو خوند منتها تو این برنامه ی زیر
    http://s1.picofile.com/file/76388559..._robo.zip.html
    فقط و فقط میشه پی امای که روبو تو جواب بقیه داده رو خوند . میخواستم بدونم چه جوری میتونم این برنامه دوم رو هم مثل برنامه ی اول کنم و پی ام های که دیگران به روبات میدن رو هم بتونم بخونم
    کجاشو باید ویرایش کنم و چه چیزی باید جایگزین شه
    ممنون
    تو روال getpm قبل دستور if مربوط به امکانات کد زیر رو اضافه کنید :
    RecMess.AddItem PersonID & " : " & Message

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    71

    نقل قول: امکانات برای روبات

    نقل قول نوشته شده توسط l3aran مشاهده تاپیک
    سلام
    خسته نباشید
    میخواتسم بدونم کسی هست بتونه راجع به اضافه کردن امکانات داخل یک روبات پاسخگویی یاهو کمک کنه ؟ میخوام امکانات جدید بهش بدم واسه اینکه واضح تر بگم اینطور میگم مثلا الان این امکانات رو داره
    GF/ با زدن این دستور آیدی کسی که این دستور رو زده بالای استاتوس آیدی قرار میگیره
    این دستورات رو میخوام که با زدن CF/ آیدی رو داخل یه کنفانس دعوت کنه و با زدن Active/ لیست کسانی که با ربات در حال چت کردن هستند رو نشون بده . برنامه به زبان VB6 نوشته شده
    اگر کسی سورس این دستور رو داره قرار بده ممنون میشم یا اگرم نه یه سورس مشابه قرار بده بتونم از رو اون انجام بدم واسه اعمال تغییرات جدید یه مدل و یه فرم جدید لازمه که تشکیل بدم ؟ یا با کپی کردن سورس داخل برنامه تغییرات اعمال میشه ؟
    ممنونم
    https://barnamenevis.org/showthread.p...ghlight=bsrobo

  18. #18

    نقل قول: امکانات برای روبات

    سلام.
    من کد اول رو ریختم تو برنامه تا اونجای که میگه Dastor Ro Eshteba Zadi Bayad Bezani /Checker ID nvsj درست کار میکنه ولی وقتی ای دی میدی هیج جوابی دریافت نمیکنه
    راهنمایی کنید لطفا

تاپیک های مشابه

  1. امکانات برای روبات
    نوشته شده توسط l3aran در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 07 خرداد 1392, 11:58 صبح
  2. گفتگو: ماژول ها؛تمها و دیگر امکانات برای YetAnotherForum -Yaf
    نوشته شده توسط salibsatan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 آذر 1389, 22:03 عصر
  3. این امکانات برای مشتریها کافی هستن؟
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 آذر 1389, 16:44 عصر
  4. ایجاد امکانات برای مدیریت
    نوشته شده توسط usef.e1364 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 10 مهر 1389, 09:31 صبح
  5. گفتگو: ارزش سایت و امکانات برای کاربران
    نوشته شده توسط tdkhakpur در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 02 شهریور 1388, 00:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •