نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: افزایش سرعت جستجو در سایت

  1. #1

    افزایش سرعت جستجو در سایت

    با سلام خدمت همه دوستان
    من یک button جستجو و چند dropdownlist در صفحه وب سایتم دارم که کاربر با انتخاب آیتم از dropdownlist و زدن دکمه می تونه اون کالای مورد نظرش را جستجو کنه که نام و مشخصات کالا در datalist که تعریف کردم دیده میشه.
    من برای این کالاها یک دیتا بیس تشکیل دادم که جدول در این دیتابیس شامل بیش از 2000 ردیفه می خواستم وقتی کاربر رو دکمه جستجو کلیک می کنه با سرعت بیشتری عملیات جستجو را انجام بده.
    بچطور می تونم این کار را انجام بدم؟
    آیا باید کاری در دیتابیس بکنم که سریعتر جستجو کنه یا در behincode باید کدی بنویسم.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    باسپاس

  2. #2

    Smile نقل قول: افزایش سرعت جستجو در سایت

    کسی نیست جواب بده؟

  3. #3

    نقل قول: افزایش سرعت جستجو در سایت

    نقل قول نوشته شده توسط neda_91 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت همه دوستان
    من یک button جستجو و چند dropdownlist در صفحه وب سایتم دارم که کاربر با انتخاب آیتم از dropdownlist و زدن دکمه می تونه اون کالای مورد نظرش را جستجو کنه که نام و مشخصات کالا در datalist که تعریف کردم دیده میشه.
    من برای این کالاها یک دیتا بیس تشکیل دادم که جدول در این دیتابیس شامل بیش از 2000 ردیفه می خواستم وقتی کاربر رو دکمه جستجو کلیک می کنه با سرعت بیشتری عملیات جستجو را انجام بده.
    بچطور می تونم این کار را انجام بدم؟
    آیا باید کاری در دیتابیس بکنم که سریعتر جستجو کنه یا در behincode باید کدی بنویسم.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    باسپاس
    از custom paging استفاده کن . یعنی به جای اینکه همه محصولات رو به سمت client بفرستی هر بار یک تعداد خاصی رو انتخاب کن و به client بفرست

  4. #4

    نقل قول: افزایش سرعت جستجو در سایت

    همین کار رو انجام دادم اما تو دیتا بیس باز هم اگه وقتی دنبال ردیفی می گرده باید 2000 ردیف را سرچ کنه ممکنه آن کالا توردیف 2000 باشه من یکجا در مورد index گذاری تو جداول خوندم آیا اینکار تاثیر داره؟

  5. #5

    نقل قول: افزایش سرعت جستجو در سایت

    کسی جواب سوال منو نمیدونه؟؟؟؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: افزایش سرعت جستجو در سایت

    سلام دوست عزیز شما میتونید برای اینکار از همون اندکس گذاری رویه اون فیلدی که میخواهید روش سرچ انجام بشه استفاده کنید ولی به نظر من 2000 رکورد که برای sql خیلی نیست که شما میگی سرعتش کمه پایگاه هایی هستند که ممکنه صد هزاز یا بیشتر رکورد داشته باشند ممکنه کدی که برای جستجو نوشتید بهینه نباشه یا اگه میتونید جستجو رو بر اساس کلید اصلی انجام بدهید که خودش به صورت اتوماتیک اندکس شده.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    895

    نقل قول: افزایش سرعت جستجو در سایت

    همانطور که دوست عزیزمون گفتند برای SQL Server تعداد 2000 رکورد چیزی محسوب نمیشه ، قدرت SQL Server خیلی بیشتر از این حرفاست. مسئله سرعت جستجوی سایت شما ، به نظر من برمیگرده به شیوه ای که اطلاعات رو از پایگاه داده دریافت میکنید و Query شما و خیلی مسائل دیگه که هیچ ربطی به قدرت یا سرعت SQL Server نداره

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hashemi85sep
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    فارس - لامرد
    سن
    35
    پست
    351

    نقل قول: افزایش سرعت جستجو در سایت

    سلام دوست عزیز
    کدی رو که برای جستجو نوشتی بزار ببینیم چیه اصلا

  9. #9

    نقل قول: افزایش سرعت جستجو در سایت

    USE [behtop]
    GO
    /****** Object: StoredProcedure [dbo].[GetCustomersPageWise1] Script Date: 01/14/2013 15:04:29 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    ALTER procedure [dbo].[GetCustomersPageWise1]
    @H_name nvarchar(50)
    ,@subset nvarchar(30)
    ,@PageIndex INT = 1
    ,@PageSize INT = 5
    ,@RecordCount INT OUTPUT
    ,@Region nvarchar(10)
    ,@district nvarchar(20)
    ,@shoppingcenter nvarchar(30)
    ,@labeltext nvarchar(30) OUTPUT
    ,@labeltext1 nvarchar(30) OUTPUT
    ,@Id int


    AS
    BEGIN
    SET NOCOUNT ON;
    SELECT ROW_NUMBER() OVER
    (
    ORDER BY [House_p].[Date] desc
    )AS RowNumber
    ,[House_p].[ID]
    ,[House_p].[Name]
    ,[House_p].[Image]
    ,[House_p].[Date]
    ,House_Info.Name as NameI
    ,[House_p].[Model]
    ,(House_info.Code+'-'+House_info.Tell) as tellF
    ,House_Info.BehCode as Behcode

    INTO #Results
    FROM [House_p]
    JOIN [HOuse_info] ON [House_p].[BehCode] = [HOuse_info].[BehCode]
    WHERE ([House_p].H_name=@H_name or [House_p].Classification=@subset) and ([HOuse_info].Region = @Region or @Region='همه') and ([House_Info].District=@District or @District='همه') and ([House_Info].ShoppingCenter=@shoppingcenter or @shoppingcenter='همه')
    SELECT @RecordCount = COUNT(*)

    FROM #Results

    SELECT * FROM #Results
    WHERE (RowNumber BETWEEN(@PageIndex -1) * @PageSize + 1 AND(((@PageIndex -1) * @PageSize + 1) + @PageSize) - 1)


    DROP TABLE #Results
    SELECT @labelText=(SELECT Name FROM House_menu WHERE ID=@Id)
    SELECT @labelText1=(SELECT Name FROM House_classification WHERE ID=@Id)
    END


    اینم کد من میخوام بدونم ایندکس گذاری روی سرعت ججستجو در Sql تاثیر داره؟

  10. #10

    نقل قول: افزایش سرعت جستجو در سایت

    USE [behtop]
    GO
    /****** Object: StoredProcedure [dbo].[GetCustomersPageWise1] Script Date: 01/14/2013 15:04:29 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    ALTER procedure [dbo].[GetCustomersPageWise1]
    @H_name nvarchar(50)
    ,@subset nvarchar(30)
    ,@PageIndex INT = 1
    ,@PageSize INT = 5
    ,@RecordCount INT OUTPUT
    ,@Region nvarchar(10)
    ,@district nvarchar(20)
    ,@shoppingcenter nvarchar(30)
    ,@labeltext nvarchar(30) OUTPUT
    ,@labeltext1 nvarchar(30) OUTPUT
    ,@Id int


    AS
    BEGIN
    SET NOCOUNT ON;
    SELECT ROW_NUMBER() OVER
    (
    ORDER BY [House_p].[Date] desc
    )AS RowNumber
    ,[House_p].[ID]
    ,[House_p].[Name]
    ,[House_p].[Image]
    ,[House_p].[Date]
    ,House_Info.Name as NameI
    ,[House_p].[Model]
    ,(House_info.Code+'-'+House_info.Tell) as tellF
    ,House_Info.BehCode as Behcode

    INTO #Results
    FROM [House_p]
    JOIN [HOuse_info] ON [House_p].[BehCode] = [HOuse_info].[BehCode]
    WHERE ([House_p].H_name=@H_name or [House_p].Classification=@subset) and ([HOuse_info].Region = @Region or @Region='همه') and ([House_Info].District=@District or @District='همه') and ([House_Info].ShoppingCenter=@shoppingcenter or @shoppingcenter='همه')
    SELECT @RecordCount = COUNT(*)

    FROM #Results

    SELECT * FROM #Results
    WHERE (RowNumber BETWEEN(@PageIndex -1) * @PageSize + 1 AND(((@PageIndex -1) * @PageSize + 1) + @PageSize) - 1)


    DROP TABLE #Results
    SELECT @labelText=(SELECT Name FROM House_menu WHERE ID=@Id)
    SELECT @labelText1=(SELECT Name FROM House_classification WHERE ID=@Id)
    END


    اینم کد من میخوام بدونم ایندکس گذاری روی سرعت ججستجو در Sql تاثیر داره؟

تاپیک های مشابه

  1. مقاله: افزایش سرعت لود سایت شما !
    نوشته شده توسط aserfg در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 07 آذر 1389, 20:07 عصر
  2. افزایش سرعت سایت
    نوشته شده توسط niloo17 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 31 شهریور 1389, 15:23 عصر
  3. سوال: افزایش سرعت جستجو
    نوشته شده توسط hossein_rohollah در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 مهر 1387, 09:19 صبح
  4. افزایش سرعت بارگذاری سایت
    نوشته شده توسط saniak_robot در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 آذر 1384, 13:22 عصر
  5. افزایش سرعت جستجو در دیتابیسهای بزرگ
    نوشته شده توسط دنیای دلفی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1384, 14:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •