نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارسال از میکرو PIC به PC با UART

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Roia_del
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    178

    Question ارسال از میکرو PIC به PC با UART

    سلام . می خوام اول میکرو یه چیزی به کامپیوتر (برنامه HyperTerminal) بفرسته ولی میکرو منتظر نمونه که PC اولش برا ارسال عمل کنه. با میکرو سی اینو نوشتم.

    UART1_Init(2400);
    Delay_ms(100);

    UART1_Write_Text("Enter\r\n");
    while(1)
    بقیه ماجرا


    ممنون میشم کمک کنین.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: ارسال از میکرو PIC به PC با UART

    خوب مشکل کجاست ؟
    با کدویژن می نویسی ؟
    متن کامل کدت را بزار .
    از طریق دستورات پورت سریال می توانید یک کاراکتر مشخص را به عنوان نمونه به پورت سریال بفرستید .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SEZAR.CO
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    319

    نقل قول: ارسال از میکرو PIC به PC با UART

    حتما از میکروهای پیک می خوای استفاده کنید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Roia_del
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    178

    نقل قول: ارسال از میکرو PIC به PC با UART

    سلام . آره حتما می خوام از میکروی پیک 16F877A استفاده کنم. ببین مشکل می دونی از کجاست. من با Micro C نوشتم خوب. وقتی از میکرو متنی یا چیزی می فرستم به هایپرترمینال نشون نمی ده ولی وقتی یه کلیدی رو تو HyperTerminal فشار میدم اطلاعات ارسالی میکرو در HyperTerminal نشون داده میشه.

    شما فرض کنین همون ارسال به کامپیوتر رو گذاشتم توی While(1).

  5. #5

    نقل قول: ارسال از میکرو PIC به PC با UART

    ابتدا توصیه می کنم به جای هایپرترمینال از برنامه های رایگان بهتری مثل realterm,termite استفاده کنید.
    برای اینکه میکرو منتظر دریافت کاراکتر از کامپیوتر نمونه، شما باید از وقفه (interrupt) سریال(UART) استفاده کنید. اینطوری هروقت کارکتری از طرف کامپیوتر بیاد برنامه به زیرروال وقفه میره و در غیر این صورت برنامه عادی اجرا میشه. راهنمای میکروسی رو بخونید یا دوتا پیج تو اینترنت نگاه کنید روش کار دستتون میاد(الان MicroC fot dsPic رو سیستم نصبه؛ دقیق نمی تونم راهنمایی کنم).

  6. #6

    نقل قول: ارسال از میکرو PIC به PC با UART

    سلام
    وقت بخیر
    کار کردن با نرم افزار real term یا tera term رو میخاستم کسی از دوستان اگه بدونه راهنمایی کنن.
    ممنون

  7. #7

    نقل قول: ارسال از میکرو PIC به PC با UART

    سلام دوستان
    من با picمیخوام دیتا به pcبفرستم
    من از ترمینال کامپایلر ccsاستفاده کردم
    میکرو اطلاعات رو میفرسته ولی عددی که من وسط میکرو فرستادم تو ترمینال نمیاد و عددی دوبایتی نامتعارف نشون میده
    دوستان اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره خوشحال میشم کمکم کنید

تاپیک های مشابه

  1. شزوع کار با میکرو کنترلر ها ( AVR , PIC ,...)
    نوشته شده توسط farzadsw در بخش AVR
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 14 اسفند 1396, 13:58 عصر
  2. برنامه آموزشی ارتابط با میکرو ( ارسال و دریافت اطلاعات با PC توسط C#‎ )
    نوشته شده توسط jblaox در بخش برنامه نویسی سیستم های Embeded
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 خرداد 1394, 00:11 صبح
  3. ارسال اطلاعات به پورت پرینتر در ویندوز ان تی
    نوشته شده توسط kian9000 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مرداد 1382, 14:31 عصر
  4. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:24 عصر
  5. سیستم ارسال کارت تبریک نوروز طراحی شده با دلفی
    نوشته شده توسط SyntaxCheck در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 12 فروردین 1382, 04:49 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •