نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: پروژه های دارای bpl

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    109

    پروژه های دارای bpl

    سلام دوستان
    پروژه ای دارم که بخشهای مختلف آن را در پکیج های مختلفی جای داده ام. EXE اصلی برنامه یکی از این پکیج ها را به صورت RunTime استفاده (use ) کرده است . در زمان اجرا بنا به نیاز به هر فرم اگر پکیج مربوط به آن فرم Load نشده باشد ابتدا پکیج لود می شود و سپس از فرم استفادده می شود.
    در انتها که پروژه terminate می شود حافظه تمام پکیجها هم آزاد می شود.
    ایراد پروژه ام این است که بسیار زیاد قفل میکند. اگر برنامه باز باشد و مدتی (دقایقی) به برنامه کاری نداشته باشیم و برنامه های دیگر ویندوز را اجرا کنیم وقتی به برنامه برگردیم با برنامه هنگ کرده روبه رو هستیم . فکر می کنید علت چیست ؟ کسی از BPL ها برای ماژوله کردن پروژه های بزرگ استفاده کرده ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    من استفاده کردم ولی تا حالا به این مشکل بر نخوردم و سئوال bpl رو به چه روشی load می کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    109
    با دستور LoadPackage

  4. #4
    BPL ها در واقع همون فایلهای DLL هستند و باید در استفاده از اونها همون نکات مربوط به DLL ها را در نظر بگیرید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    109
    من بعد از گدشت بیش از دو سال هنوز این مشکل رادارم !!! (حتی این مشکل خود را در تاپیک دیگری هم مطرح کرده ام)
    منظورتون چه جور نکاتی است که باید رعایت کنم ؟ اگر میشه بیشتر توضیح بدهید .
    ممنوم

  6. #6
    استفاده از مدیریت حافظه مناسب.

    متدهای معمول مدیریت حافظه برلند دلفی 7 با DLL ها مشکل دارند. البته نمی دونم این میتونه ربطی به Package ها پیدا کنه یا نه؟!

    برای انداختن تیری در تاریکی! میتونید از fastsharemem استفاده کنید. توی پروژه اصلی قبل از هر چیزی این رو به uses اضافه کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    متدهای معمول مدیریت حافظه برلند دلفی 7 با DLL ها مشکل دارند. البته نمی دونم این میتونه ربطی به Package ها پیدا کنه یا نه؟!
    با DLL مشکل ندارند، با استفاده از نوع داده های دینامیک مخصوص دلفی (مثل Dynamic Array و string) در DLL مشکل دارند.
    در هر حال استفاده از FastShareMem اکیدا توصیه میشه، چون نه تنها مشکل ذکر شده رو نداره، کارایی بهتری هم از ShareMem دلفی ارائه میده


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  8. #8
    آقای کشاورز مته به خشخاش نگذارید
    منظور من هم همین بود.

    حالا یک سئوال در همین راستا، برای Packageهای خود دلفی هم میتونه این موضوع ایجاد مشکل کنه؟ (منظورم انتقال انواع داده دینامیک هستش)

  9. #9
    حالا یک سئوال در همین راستا، برای Packageهای خود دلفی هم میتونه این موضوع ایجاد مشکل کنه؟ (منظورم انتقال انواع داده دینامیک هستش)
    خیر. BPL ها چون مخصوص دلفی هستند، همچین مشکلی ندارند، حتی می تونید ازشون کلاس هم بدون مشکل Export کنید توی برنامه دلفی.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    109
    فايل موردنظر تنها تاثيري كه در پروژه ام گذاشته است اينه كه هنگام قفل برنامه (كه پا برجاست!!!) ظاهر كل پروژه سفيد رنگ نمي شود و فرمها به رنگ و روي خود باقي مي مانند!!!

    راستي يك Application چه مشكلاتي مي تونه داشته باشه كه ويندوز به اون پاسخي نده ؟ًً

  11. #11
    راستي يك Application چه مشكلاتي مي تونه داشته باشه كه ويندوز به اون پاسخي نده ؟ًً
    واقعا انتظار دارید برای همچین سوال کلی، یک جواب مشخص دریافت کنید؟!


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    109
    من به دنبال يك (يك) جواب مشخص نيستم.

  13. #13
    موقعي که برنامه Hang کرد، دکمه pause رو تو IDE دلفي بزنيد. بعدش از View و Debugging Windows پنجره Call Stack رو باز کنيد تا ببينيد خطا از کجا آب ميخوره.

    علاوه بر آن يک ابزار براي ردگيري خطاهاي برنامه هست که براي استفاده بايد MemChk رو هم بايد داشته باشيد.

    http://www.jirihajek.net/delphi/ExceptLog.htm

    با استفاده از اين ابزار و قرار دادن يک تايمر که قبل قفل اجراش ميکنيد که بعد مدت مشخصي Exception توليد کنه و يا با ايده همين ExceptLog و تغيير دادن اون، مشکل رو ريشه يابي کنيد.

  14. #14

    نقل قول: پروژه ای دارای bpl

    من هم دقیقا این مشکل bpl ها رو دارم خواهش میکنم اگه کسی میدونه بهم mail بزنه:alber_camo@yahoo.com

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875

    نقل قول: پروژه ای دارای bpl

    امین جان، اگه کسی بدونه همین جا می نویسه، این جا فورم است نه لیست پستی

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار pad_kay
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    يك جايي توي تهران ولي نزديك به شما
    پست
    124

    نقل قول: پروژه ای دارای bpl

    نقل قول نوشته شده توسط amin_randy مشاهده تاپیک
    من هم دقیقا این مشکل bpl ها رو دارم خواهش میکنم اگه کسی میدونه بهم mail بزنه:alber_camo@yahoo.com
    لطفا بیشتر توضیح دهید و یا برنامه ای نوشته اید را قرار دهید
    من تا حالا مشکل خاصی با bpl نداشته ام

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •