نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل سورت شدن بر حسب الفبای فارسی در بانکها

  1. #1

    Cool مشکل سورت شدن بر حسب الفبای فارسی در بانکها

    چگونه میتوان یک بانک paradox یا access را در برنامه های دلفی به صورت صحیح سورت کرد؟
    زیرا هنگام سورت کردن آنها به صورت عربی سورت میشوند.
    آخرین ویرایش به وسیله محمد رضا یوسفی : جمعه 14 بهمن 1384 در 12:27 عصر

  2. #2
    روش استفاده شده برای سورت کردن را ننوشته ای.
    اگر از کامپوننتهای ADO استفاده میکنی آنها یک متد دارند به نام Sort که به راحتی سورت را انجام میدهد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Yalda2005
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من شهروند همه ی جهانم
    پست
    205
    می تونی از دستوراته SQL استفاده کنی که راحتره ... order By

  4. #4
    دوستان عزیز مثل اینکه متوجه مشکل نشدید
    سورت انجام میشود ولی بر حسب حروف الفبای فارسی نیست
    مثلا حروف پ و چ در ابتدای لیست قرار میگیرند

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همدان
    پست
    79
    سعید جان این مشکل پارادکس است.
    اولا از من می شنوی پارادکس رو بیخیال شو.
    ثانیا اگه می خوای این مشکلت حل شه باید
    1-یه فیلد string برای اون فیلدی که می خوای سورتش کنی بساز.
    2- یه تابع بنویس که که اون فیلدت رو بخونه و به عدد تبدیل کنه . مثلا برای الف(01) برای ب (02)و ...
    3-سورت رو براساس فیلد جدید انجام بده.

    4-اگه نتونستی بگو تابعش رو تو خرت و پرتام پیدا کنم برات بزارم.
    5-پاراکس رو بزار کنار!!!!

  6. #6

    Smile

    چگونه میتوان یک بانک paradox یا access را در برنامه های دلفی به صورت صحیح سورت کرد؟
    زیرا هنگام سورت کردن آنها به صورت عربی سورت میشوند.
    راستش نظر من هم اینه که پارادوکس رو بی خیال شی

    اگه یه موقع از ClientDataSet استفاده کردی، با کد زیر می تونی در یک DBGrid ترتیب منطقی ( برحسب حروف الفبا ) رکوردها رو داشته باشی. ( با کلیک بر روی هر فیلد از جدول )
    اینم کد :
    procedure TForm1.DBGrid1TitleClick(Column: TColumn);
    begin
    ClientDataSet1.IndexFieldNames:= Column.FieldName;
    end;

    البته اگه توی بانک اطلاعاتی خودت مثلا فیلدی به نام Name داری ، می تونی نام تنظیم خاصیت IndexFieldName بانک اطلاعاتی ( ClientDataSet ) روی فیلد Name کاری کنی که ترتیب منطقی رکوردها همیشه بر اساس فیلد Name باشه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    سلام
    شما می تونی از بانک اطلاعاتی DBIsam استفاده کنی . این بانک تنها بانکی که ( تا اونجایی که من می دونم) فارسی رو مستقیما ساپورت می کنه. از لحاظ سرعت از SQL و Access و Paradox سرعتش بالاتره ( طبق تست هایی که خودم کردم). البته مشکلاتی هم داره ، اما در مقایسه با مزاید اون قابل چشم پوشی هستند.

  8. #8
    احسان جان
    بنده این مشکل را در اینتربیس هم مشاهده میکنم
    من مدتهاست که پارادکس را کنار گذاشته ام
    این مشکل مختص پارادکس نیست

    و اما راجع به راه حل شما در تبدیل حروف به کد ممنونم
    ولی گمان میکنم پروسس زیادی ببرد

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همدان
    پست
    79
    با اینتر بیس کار نکردم
    شما فقط موقع ورود اطلاعات یک بار این کار را انجام می دهید
    بهر حال وقتی رئیس یا کارفرمات نام پرسنل یا .... بر اساس حروف الفبا می خواد و بانکت یکی از اینهاست دیگه این چیزها حالیش نمی شه!!!!! هر جوری که شده باید اطلاعات بدی و...

  10. #10
    دوست عزیز
    برای حل این مشکل کافی است فیلدی را که میخواهی sortشود،همان فیلد را کلیدی انتخاب کنی.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •