نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونه به progress بار بگم بعد از لود شدن اکتیوتی جدید رو ران کن

  1. #1

    چگونه به progress بار بگم بعد از لود شدن اکتیوتی جدید رو ران کن

    من یه اکتیوتی دارم که فقط شامل یه progress بار میخوام زمانیکه progress بار به انتها رسید اکتیوتی جدید باز شه . لطفاً راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: چگونه به progress بار بگم بعد از لود شدن اکتیوتی جدید رو ران کن

    از تلفیق پروگرس و تایمر استفاده کن !

  3. #3

    نقل قول: چگونه به progress بار بگم بعد از لود شدن اکتیوتی جدید رو ران کن

    نقل قول نوشته شده توسط sohil_ww مشاهده تاپیک
    از تلفیق پروگرس و تایمر استفاده کن !
    ممنون ولی توضیحتون کامل نیست اگه میتونید کد این قسمتو بذارین .

  4. #4

    نقل قول: چگونه به progress بار بگم بعد از لود شدن اکتیوتی جدید رو ران کن

    سلام
    منظور دوستمون اينه كه يك تايمر بزار مثلا يك ثاينه يك بار اجرا بشه اگه بلد هستي
    بعد تو run() تايمر بيا چك كن اه progreess تكميل شده كاري رو كه ميخواي انجام بده

    به همين سادگي

  5. #5

    نقل قول: چگونه به progress بار بگم بعد از لود شدن اکتیوتی جدید رو ران کن

    ن با جاوا آشنایی اولیه دارم ممکنه کدشو بذارین .

  6. #6

    نقل قول: چگونه به progress بار بگم بعد از لود شدن اکتیوتی جدید رو ران کن

    متد SeekBar.OnSeekBarChangeListener رو Override کنید.
    3 تا تابع حتما باید داشته باشه به اسم های:
    onStopTrackingTouch(SeekBar seekBar)
    onStartTrackingTouch(SeekBar seekBar)
    onProgressChanged(SeekBar seekBar, int progress, boolean fromUser)

    توی تابع آخر چک کنید که ایا مقدار progress با SeekBar.getMax برابر شده یا نه؟! اگه برابر بود اکتیویتی رو ران کنید.
    همه این کد ها رو هم خود اکلیپس مینویسه واسه همین ننوشتم دیگه.
    در کل این روش قشنگ نیست. بهتره از اونجایی که مقدار seek bar رو تعیین میکنه برسی کنید که چه مقدار از کار انجام شده. (منظورم جایی که setProgress رو صدا میکنید)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بهم ریختگی فرم بعد از لود شدن دوباره
    نوشته شده توسط mvb_mehran در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 01 خرداد 1394, 15:02 عصر
  2. مبتدی: چگونه بعد از لود شدن فرم کنترل Timer بسازم.
    نوشته شده توسط sayan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 05 مرداد 1391, 17:31 عصر
  3. تخریب فایل بعد از لود شدن در رم
    نوشته شده توسط saied7468 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 19 دی 1387, 15:09 عصر
  4. reload نشدن برنامه بعد از لود شدن کامل صفحه
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 13 دی 1387, 23:07 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 مرداد 1387, 11:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •