نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشکل فارسی نویسی در eclipse

  1. #1

    Exclamation مشکل فارسی نویسی در eclipse

    سلام من دو تا مشکل دارم:

    1)چه جوری تو محیط ایکلیپس فاری بنویسم (دکمه ها-اسپینر هاو...)

    2)برای نوشتن متن طولانی از خود همون textview استفاده کنم یا چیز دیگر ؟اگه TextView چه جوری برم یه خط پایین تر؟ مثله html که یه <br/> میزاری ؟


    ممنون

  2. #2

    Smile نقل قول: مشکل فارسی نویسی در eclipse

    نقل قول نوشته شده توسط amrialiesmaili مشاهده تاپیک
    سلام من دو تا مشکل دارم:

    1)چه جوری تو محیط ایکلیپس فاری بنویسم (دکمه ها-اسپینر هاو...)

    2)برای نوشتن متن طولانی از خود همون textview استفاده کنم یا چیز دیگر ؟اگه TextView چه جوری برم یه خط پایین تر؟ مثله html که یه <br/> میزاری ؟


    ممنون
    سلام دوست عزیز

    1 اکلیپس مشکلی با زبان فارسی نداره . اون adt هست که با زبان فارسی مشکل داره
    اگه برنامه شما از آندروید api 10 به بالا هست نیاز نیست از روش های ریشاپ استفاده کنید
    کافی هست نام دکمه رو در فایل strings تایپ کنید و این کد رو در layout وارد کنید

    <Button
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:text="@string/btn"
    />

    وقتی برنامه رو اجرا کنید درست نشون میده.

    2 اگه متن شما خیلی طولانی هست میتونید متن رو در فایل txt یا html و در فولدر assets قرار بدید و اونو نمایش بدید
    html :


    WebView wv = (WebView) findViewById(R.id.webview1);
    wv.loadUrl("file://android_asset/Index.html");



    یا بدون اینکه فایل html بسازید میتونید این کارو انجام بدید:

    WebView wv = (WebView) findViewById(R.id.webview1);
    final String mimeType = "text/html";
    final String encoding = "UTF-8";
    String html = "<H1>A simple HTML page</H1><body>" +
    "<p>This is a simple text.</p></body>";
    wv.loadDataWithBaseURL("", html, mimeType, encoding, "");

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sajadpm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    29
    پست
    162

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی در eclipse

    برای خواندن فایل تکست فایل رو در پوشه res بریزید و با کد زیر اون رو فراخوانی کنید .

    public class ReadTextFileActivity extends Activity {
    /** Called when the activity is first created. */
    @Override
    public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.main);

    TextView textView = (TextView)findViewById(R.id.textview_data);

    String data = readTextFile(this, R.raw.books);
    textView.setText(data);
    }

    public static String readTextFile(Context ctx, int resId)
    {
    InputStream inputStream = ctx.getResources().openRawResource(resId);

    InputStreamReader inputreader = new InputStreamReader(inputStream);
    BufferedReader bufferedreader = new BufferedReader(inputreader);
    String line;
    StringBuilder stringBuilder = new StringBuilder();
    try
    {
    while (( line = bufferedreader.readLine()) != null)
    {
    stringBuilder.append(line);
    stringBuilder.append('\n');
    }
    }
    catch (IOException e)
    {
    return null;
    }
    return stringBuilder.toString();
    }
    }

  4. #4

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی در eclipse

    سلام دوستان من از راهکار های شما استفاده کردم خیلی بدردم خورد فقط یک سوال مبتدیانه ! وقتی از فایل تکست من دریافت میکنم فایلمو برای مثال . طولانی هم هست Scrollablesham کردم یعد می خوام اخر متن عکس اضافه کنم هرکاری میکنم عکس روی متن میافته این رو چیکارش کنم مرسی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی در eclipse

    سلام

    از چه Layout ای استفاده کردید؟
    بهتره که این سوال را همراه با کد مورد نظر در تاپیک جدید مطرح کنید.

    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی در eclipse

    منم مشکلم همینه و هر چی مینویسم تو اجرا مربع مربع نشونم میده
    یه سوال دیگه کسی میدونه چطوری وقتی دکمه پایین سمت راست رو بزنم یه سری گزینه ها مثل درباره ما و تنظیمات و...باز شه؟این چطوری میتونم بنویسمش تو ایکلیپس؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی در eclipse

    نقل قول نوشته شده توسط mahdye مشاهده تاپیک
    منم مشکلم همینه و هر چی مینویسم تو اجرا مربع مربع نشونم میده
    یه سوال دیگه کسی میدونه چطوری وقتی دکمه پایین سمت راست رو بزنم یه سری گزینه ها مثل درباره ما و تنظیمات و...باز شه؟این چطوری میتونم بنویسمش تو ایکلیپس؟
    سلام

    یعنی با وجود استفاده از راه حل ذکر شده باز هم فارسی نمایش داده نمیشود؟
    پس باید از روش های تبدیل یا reshape فارسی استفاده کنید. جستجو کنید در همین تالار در موردش بحث شده است.

    موفق باشید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی در eclipse

    سلام
    آخه توی ایکلیپس و AVD که مهم نیست
    برنامت رو بنویسه روی کوشی تست کن
    نهایتا الان ما 2 یا 3 درصد از گوشی ها رو داریم که کلا اندروید فارسی واسشون نیست
    که احتمال اینکه برنامه ی شما به یکی از اونها برسه همون 2 یا 3 درصد هستش
    باقی گوشی ها اگه پیشفرض اندرویدشون فارسی رو پشتیبانی نمیکنه با آپدیت مشکلشون حل میشه
    توی ایران زندگی میکنن،
    برنامه ی ایرانی هم میخوان،
    زحمت یک آپدیت رو بکشن.
    برنامه نویس با کلی دنگ و فنگ و بدبختی یک چیزی رو بزاره واسه یک چند نفری که نمیخوان به روز باشن
    در نهایت اگه برنامه ی شما پولیه
    یک نسخه ی دمو ازش منتشر میکنی واسه هر کی خواست بخره که بتونه قبلش بررسی کنه.

    موفق باشی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی در eclipse

    سلام

    درسته که با آپدیت مشکل حل میشه، ولی برای بعضی گوشی ها اصلا آپدیت نمیاد و فکر نمیکنم از این گوشی ها تو ایران کم باشه(از 2 - 3 درصد باید بیشتر باشه).
    بعضی ها اصلا به دلایل مختلف آپدیت نمیکنن. از این آدم ها هم کم نیستن. من خودم چند نفرشون را میناسم که از اساتید دانشگاه هم هستند! منظورم اینه که هم سواد کافی برای اینکار را دارند هم گوشی ای که قابلیت آپدیت را دارد، اما آپدیت نمیکنن. به دلایل مختلف.

    پس، اگر واقعا قصد انتشار یک نرم افزار از همه نظر کامل را داریم، بهتر است همه جنبه ها را درنظر بگیریم. به نفع خودمان است!

    در غیر اینصورت میتوانیم در توضحات برنامه قید کنیم که این نرم افزار فقط برروی گوشی هایی که قابلیت فارسی را کاملا پشتیبانی میکند قابل اجراست تا سختی کار را کمتر کنیم. و یا همان دمویی که شما فرمودید.

    موفق باشید.

  10. #10

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی در eclipse

    دوستان برای متن های طولانی من میخوام از این دستور استفاده کنم راحت تره WebView wv = (WebView) findViewById(R.id.webview1);


    ادرس رو کجا باید بدم؟(جای وب ویو 1 چی باید باشه؟)

    من فایل تکستم رو توی assets گذاشتم چطور فراخوانیش کنم؟

  11. #11

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی در eclipse

    نقل قول نوشته شده توسط sajadpm مشاهده تاپیک
    برای خواندن فایل تکست فایل رو در پوشه res بریزید و با کد زیر اون رو فراخوانی کنید .

    public class ReadTextFileActivity extends Activity {
    /** Called when the activity is first created. */
    @Override
    public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.main);

    TextView textView = (TextView)findViewById(R.id.textview_data);

    String data = readTextFile(this, R.raw.books);
    textView.setText(data);
    }



    public static String readTextFile(Context ctx, int resId)
    {
    InputStream inputStream = ctx.getResources().openRawResource(resId);

    InputStreamReader inputreader = new InputStreamReader(inputStream);
    BufferedReader bufferedreader = new BufferedReader(inputreader);
    String line;
    StringBuilder stringBuilder = new StringBuilder();
    try
    {
    while (( line = bufferedreader.readLine()) != null)
    {
    stringBuilder.append(line);
    stringBuilder.append('\n');
    }
    }
    catch (IOException e)
    {
    return null;
    }
    return stringBuilder.toString();
    }
    }
    با سلام

    با تشکر از زحمات شما به خاطر آموزشهای خوبتان

    همان طور که از موضوع تاپیک مشخصه مربوط به مشکل فارسی نویسی در eclipse هستش من تمام کلاسهایی که تا به حال از اینترنت پیدا کردم و همچنین از کلاس مربوط به این تاپیک استفاده کردم ولی تا به حال موفق به تایپ فارسی اعداد نشدم هنگامی که از کلاس بالا استفاده می کنم در قسمت textview همانند شکل پایین با این مشکل که در تصویر مشخص است مواجع میشم در کل می تونم بگم که اصلا نمی تونم اعداد رو به صورت فارسی تایپ کنم لطفا کمک کنید

    http://

  12. #12

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی در eclipse

    چرا کسی جواب نمیده لطفا کمک کنید

    واقعا به این آموزش نیاز دارم

    کمک کنید
    آخرین ویرایش به وسیله peyman23 : سه شنبه 24 شهریور 1394 در 23:34 عصر

  13. #13

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی در eclipse

    سلام می دونم تاپیک خیلی قدیمیه ولی دیدم توی فروم های فارسی کسی جواب درستی به این موضوع نداده گفتم شاید به درد کسی بخوره این جواب به درد من که خورد کافیه این کار رو انجام بدین


    1. Window > Preferences > General > Content Types, set UTF-8 as the default encoding for all content types.
    2. Window > Preferences > General > Workspace, set "Text file encoding" to "Other : UTF-8".

تاپیک های مشابه

  1. رفع مشکل فارسی نویسی در ASP و ASP.NET
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1385, 20:04 عصر
  2. مشکل فارسی نویسی
    نوشته شده توسط nini در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1385, 14:11 عصر
  3. کمک در مشکل فارسی نویسی
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 24 خرداد 1383, 11:43 صبح
  4. بازهم مشکل فارسی نویسی ....
    نوشته شده توسط SRNOURI در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 25 شهریور 1382, 15:23 عصر
  5. مشکل فارسی نویسی با wiundowsXP و VB6
    نوشته شده توسط arsafari در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مرداد 1382, 07:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •