صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 67

نام تاپیک: منوسازی در اکسس 2010

  1. #1

    منوسازی در اکسس 2010

    سلام دوستان محترم

    همون طور که می دونید منوسازی در اکسس 2003 با استفاده از ماکروها انجام میشه که تو همین فوروم راجع بهش مفصل توضیح داده شده،
    اما همین کار تو اکسس 2010 با استفاده از کدنویسی انجام میشه که من مطلبی در موردش تو فوروم پیدا نکردم..

    دوستان محترم لطفا راهنمایی کنید!!!

  2. #2

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    دوست گرامی
    در تصویر ضمیمه توضیح داده شد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    دوست عزیز ممنون از راهنماییتون
    من راهکار شما را اجرا کردم اما به نتیجه نرسیدم!
    Publication1.jpg

    سوالم رو بهتره این طور اصلاح کنم، من رو یه برنامه فروش کار میکنم که توسط شخص دیگه ای ویرایش شده و یه سری منو از قبل ساخته شده...
    حالا من چند تا فرم به این دیتابیس اضافه کردم که میخوام کاربران هم دسترسی داشته باشند و به منوی Add ins اضافه بشه

    ممنون اگر راهنماییم کنید.

  4. #4

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    دوست گرامی
    شما نمونه را بذار اسم فرم ها را هم بگو تا بهتر کمکت کنیم

  5. #5

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    در این خصوص هم شما میتوانی از قسمت Chooes اسم فرم ها را اتخاب کنی و در قسمت منو جدید درک کن

  6. #6

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    نقل قول نوشته شده توسط mosaArabi مشاهده تاپیک
    در این خصوص هم شما میتوانی از قسمت Chooes اسم فرم ها را اتخاب کنی و در قسمت منو جدید درک کن
    دوست گرامی میشه لطفا بیشتر توضیح بدین
    من نمیتونم نمونه رو سایت قرار بدم

  7. #7

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    با سلام
    ببخشید که دیر پاسخ میدم
    http://uplod.ir/gnntriqqx084/Section...zation.rar.htm
    از فایل تصویری زیر کمک بگیر

  8. #8

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    فایل منقضی شده میشه باز آپلود کنید!!!!

  9. #9

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    سلام دوست گرامي

    من راهي كه انتخاب كردم اين بود كه منوهام رو تو اكسس 2003 ساختم و سپس ازشون استفاده كردم
    به نظرم اين ساده ترين و زودبازده ترين راهه....

  10. #10

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    منو سازی تو اکسس 2007چطوری میشه انجام داد؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    به نظرم وقت خودتون براي اينجور منوها تلف نكنيد. بريد سراغ كامندبار شركت codejoke كه هم راست به چپ رو پشتيباني مي كنه و هم ميشه با اون ريبونهاي زيبا ساخت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    پست
    332

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    به نظرم وقت خودتون براي اينجور منوها تلف نكنيد. بريد سراغ كامندبار شركت codejoke كه هم راست به چپ رو پشتيباني مي كنه و هم ميشه با اون ريبونهاي زيبا ساخت
    سلام جناب mohammadsaleh
    من با کامپوننت کمند بار کودجک در وی بی و اکسس کار کرده ام و همونطور که شما اشاره کرده اید راست به چپ را هم پشتیبانی می کند و لی در اکسس آیکون ها در منوی پائین افتادنی در سمت چپ قرار می گیرد . در حالی که در تصویری که شما قرار داده اید در منوی فوق آیکون ها در سمت راست قرار دارند . آیا این تصویر محیط اکسس است ؟ در صورت جواب مثبت ممکن است بپرسم چگونه باید آن را راست چین کنم؟
    با تشکر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    بله اكسس است. من الان جايي كه هستم نمونه دم دستم نيست . بعدا برات ارسال مي كنم.

  14. #14
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    پست
    332

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    بله اكسس است. من الان جايي كه هستم نمونه دم دستم نيست . بعدا برات ارسال مي كنم.
    سلام
    چی شد بزرگوار !
    پیغام خصوصی هم برات فرستادم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    چشم . متاسفانه نمونه اي كه دارم منزل هست و من مدتي است نتونستم به سيستمم مراجعه كنم. انشاءاله تا اخر هفته تقديم ميكنم

  16. #16

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    سلام و درود به آقای صالح
    اون میشه یه نمونه از مدل عکسی که فرستادین رو آپ کنین؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    حجمش حدود سه مگ هست ايميل بفرستيد براتون بفرستم
    با كامندديزاينر كافيست منوي كه بخشي از ان اماده است ويرايش كنيد. اونوقت مي بينيد بدون هيچ دردسري يك منوي خيلي زيبا داريد.

  18. #18
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    پست
    332

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    چشم . متاسفانه نمونه اي كه دارم منزل هست و من مدتي است نتونستم به سيستمم مراجعه كنم. انشاءاله تا اخر هفته تقديم ميكنم
    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    حجمش حدود سه مگ هست ايميل بفرستيد براتون بفرستم
    با كامندديزاينر كافيست منوي كه بخشي از ان اماده است ويرايش كنيد. اونوقت مي بينيد بدون هيچ دردسري يك منوي خيلي زيبا داريد.
    سلام
    فکر کنم آقای محمد صالح برای مراجعه مجدد به سیستمشان رفتند تا پایان هفته دیگر
    چون دیروز بعد از آخرین حضورش در تالار ایمیل دادیم ولی ظاهراً .....

  19. #19

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    درود آقای صالح
    من تنها مشکلی که دارم برنامه vb اصلا بلد نیستم و از کدنویسیش چیزی متوجه نمیشم. غیر از اون در در اکسس خیلی کار کردم و مشکلی که دارم اینه که نیدونم چطور باید منو سازی کنم البته مدلهای مختلفی داره اما اونی که کاربردی و راحت تره رو اگه امکان داره فایلش رو بفرستین
    همینطور اگه امکان داره یه بانک اکسس سمپل شده و بیس بفرستین که بشه یوزر کاربری براش تعریف کرد و منوبار داشته باشه
    با سپاس
    reza.r639@gmail.com

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    نمونه به ايميل دوستاني كه خواسته بودند ارسال شد

  21. #21

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    سلام بررسی کردم نیومده؟

  22. #22
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    پست
    332

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    با سلام و عرض تشکر از جناب mohammadsaleh بخاطر ارسال نمونه خیلی خوبشان
    امادو سوال :
    1-هر کاری کردم نتوانستم نوار آبی قسمت پائین کمند بار را حذف کنم در تصویر ضمیمه مشخص کرده ام منظورم کدام قسمت است.
    منوها در ویندوز ایکس پی راست به چپ نمیشوند.
    تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله nazanin_90 : دوشنبه 17 آذر 1393 در 17:57 عصر

  23. #23

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    دوستان لطفا برای من هم بفرستین ممنون میشم
    reza.r639@gmail.com

  24. #24
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    33

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    سلام دوستان، لطفاً برای من هم بفرستید، خیلی نیاز دارم

  25. #25
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    پست
    407

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    نقل قول نوشته شده توسط nazanin_90 مشاهده تاپیک

    منوها در ویندوز ایکس پی راست به چپ نمیشوند.
    تشکر
    سلام
    همینطوره , من قبلاً از این کامپننت استفاده کردم در ویندوز xp به هیچ عنوان زیرمنو ها راست چین نمیشوند .
    مطمئناً تصویر فوق در محیطی غیر از ویندوز xp (ورژن های بالاتر ) گرفته شده است .
    یا علی

  26. #26
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    73

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    سلام برا من هم بفرست
    benyamin.ir20@yahoo.c

  27. #27
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    همدان
    پست
    99

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    با سلام
    دوست عزیز اگه امکان داره لطف کن برای منم بفرست
    tanha1350@chmail.ir

  28. #28

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    دوستان اگه کسی فایل واسش فرستاده شد واسه منم بفرسته ممنون میشم
    reza.r639@gmail.com

  29. #29

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    سلام . لطف کنید منو سازی رو برای منم بفرستید . در ضمن من vb بلد نیستم و خیلی دوست دارم از اون تو اکسس استفاده کنم لطف کنید یا آموزش کاربردی یا سورس هاس مفید رو برام بفرستید .
    komeil_167@yahoo.com

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    سلام . به همه آدرسها فرستادم

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    به اين ميل ارسال شد. ادرس ديگري بدهيد
    <reza.r639@gmail.com

  32. #32

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    ممنون میشم اگر واسه من هم بفرستید
    borjian1344@yahoo.com

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    آبادان
    پست
    465

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    سلام
    سئوال: چرا بعد از معرفی منو و دادن دستورات در اگزيكويت خطا ی 438 میگیره یعنی دقیقا" اینجا را ارور داره

    Private Sub LoadIcons()
    CommandBars.Icons.LoadBitmap CurrentProject.Path & "\res\GroupIcons.bmp", _
    Array(ID_GROUP_CLIPBOARD, ID_GROUP_FONT, ID_GROUP_PARAGRAPH, ID_GROUP_FIND), xtpImageNormal
    ممنون میشم یک نگاه بندازید
    یا علی
    آخرین ویرایش به وسیله com12151337 : پنج شنبه 27 آذر 1393 در 18:15 عصر

  34. #34
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    پست
    332

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    نقل قول نوشته شده توسط nazanin_90 مشاهده تاپیک
    منوها در ویندوز ایکس پی راست به چپ نمیشوند.
    تشکر
    نقل قول نوشته شده توسط abas1388 مشاهده تاپیک
    سلام
    همینطوره , من قبلاً از این کامپننت استفاده کردم در ویندوز xp به هیچ عنوان زیرمنو ها راست چین نمیشوند .
    مطمئناً تصویر فوق در محیطی غیر از ویندوز xp (ورژن های بالاتر ) گرفته شده است .
    یا علی
    سلام
    دوستانی که نمونه را دریافت نموده اند آیا در ویندوز ایکس پی امتحان کرده اید ؟ آیا در ویندوز ایکس پی زیر منوها در قسمت منوبار راست به چپ میشوند ؟
    با تشکر

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    آبادان
    پست
    465

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    سلام
    ازدوستانی که با برنامه
    codejoke کار کردن اند چرا در
    Execute هر دستوری که اضافه میکنم ارور پست 33 را میگیره .
    یا علی

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    آبادان
    پست
    465

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    سلام وقت بخیر
    کسی نمیتونه کمک کنه؟
    در propety sheet هم تغییراتی بدیم باز ارور میگره و فرم menustandard اجرا نمیشه.
    یا علی

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    آبادان
    پست
    465

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    سلام
    اساتید محترم دوستان گرامی ((( کمک و مساعدت بفرمایید )))
    یا علی

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    آبادان
    پست
    465

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    سلام به اساتید محترم
    زمانی لطف و عنایت بیشتری نسبت به سئوالات ما و امثال ما داشتید . و هر وقت دستی دراز میکردیم بدون صدقه از جانب دوستان بر نمیگشتیم نمی دانیم چه شده که باید منزل برنامه نویس بدون پاسخ رها کنیم و بدون توشه ای برگردیم . اگر بفرمایید که بخاطر اینکه بیشتر بگردید و یا دیگران پاسخ بدهند تا مطالب را پیدا کنید مطمعن باشد این مراحل طی شده و چیزی دستگیرمان نشده بهر حال بنظر این حقیر روز به روز پاسخ ندادن به مطالب دیر تر و دیر تر میشود و یا اصلا" پاسخی از سوی دوستان یا کسانی که اطلاعاتی دارند هم داده نمیشود.
    امیدوارم همه موفق و پیروز باشید.
    یا علی

  39. #39

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    دوستان من ایمیلم رو چک کردم نفرستادین اگه امکانش هست بفرستین
    reza.r639@gmail.com

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: منوسازی در اکسس 2010

    فرستادم. مشكل ارسال براي اين ميل وجود داره

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. اتصال اکسس 2010 به دلفی XE
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 15 خرداد 1391, 15:25 عصر
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 20 فروردین 1390, 22:18 عصر
  3. سوال: وصل شدن به اکسس 2010
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 01 اسفند 1389, 01:59 صبح
  4. گفتگو: اکسس 2010
    نوشته شده توسط whoishe در بخش Access
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 06 آذر 1389, 23:36 عصر
  5. مبتدی: سوال از اکسس 2010
    نوشته شده توسط ma_rastkheaz در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مهر 1389, 13:58 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •