نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: دانلود کتاب فارسی آموزش عبارات با قاعده

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    86

    Post دانلود کتاب فارسی آموزش عبارات با قاعده

    سلام

    دیدم این کتاب خوبه، گفتم هر کی دوست داره بره دانلودش کنه
    البته یه بخش برای دات نت داره، ولی عبارت باقاعده را خیلی خوب توضیح داده.
    http://1mohammadi.ir/wp-content/plug...oad.php?id=130

    http://uplod.ir/fhmerqvppdon/Regular...ssions.rar.htm
    آخرین ویرایش به وسیله mahdi_1986 : چهارشنبه 27 دی 1391 در 15:41 عصر دلیل: آدرس جدید برای Upload

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: دانلود کتاب فارسی آموزش عبارات با قاعده

    دانلود کردم ! جالب بود !
    یک نرم افزار به نام experso هم داشت که اونم خوب بود !
    اما در کل پدر مخ آدم رو در میاره این regex !
    هر کار میکنم همین یکی رو نمیتونم بفهمم ! آخه مخترع این زبون کی بوده ؟! آدم نمیدونه بگه رحمت به خاکش یا لعنت :))

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SadeghPro19
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    172

    نقل قول: دانلود کتاب فارسی آموزش عبارات با قاعده

    هر کاری کردم دانلود نشد اگه امکان داره یجا دیگه آپلود کنید با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: دانلود کتاب فارسی آموزش عبارات با قاعده

    ممنون که کذاشتین ولی دوستمون راست میگه نمیشه دانلود کردش!!!!!!

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    86

    نقل قول: دانلود کتاب فارسی آموزش عبارات با قاعده

    دوستان عزیز در سایت upload.ir دوباره Upload کردم.

    این لینک موقت هستش هر کی نتونست یه پیغام بزاره با آدرس ایمیل تا ایمیل کنم.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    بجنورد
    سن
    34
    پست
    39

    نقل قول: دانلود کتاب فارسی آموزش عبارات با قاعده

    سلام به دوستان
    اگه نیاز به عبارات با قاعده برای .Net مانند عبارات باقاعده برای ایمیل یا لینک یا آدرس Ip می تونین به این پست یه نگاهی بندازین
    http://www.safecode.ir/post.aspx?id=13

  7. #7

    نقل قول: دانلود کتاب فارسی آموزش عبارات با قاعده

    سلام دوستان
    من هم در لینک زیر شروع به آموزش regex کردم .گفتم شاید براتون مفید باشه ....

    http://www.silverlearn.ir/thread134.html

  8. #8

    نقل قول: دانلود کتاب فارسی آموزش عبارات با قاعده

    یکی از کار راه انداز ترین چیزهایی تا حالا یادگرفتم مخصوصا وقتی توی notpad++ یا netbeans میخوام قسمتی خارجی بدون تغییر قسمت داخلی replace کنم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 24 بهمن 1392, 21:07 عصر
  2. کتاب فارسی آموزش جاوا
    نوشته شده توسط megh22 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 08 دی 1391, 20:02 عصر
  3. آموزش: کتاب فارسی آموزش HTML و CSS
    نوشته شده توسط e_a_23 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 18 اردیبهشت 1389, 21:41 عصر
  4. سوال: کتاب فارسی آموزش C#‎
    نوشته شده توسط o0maryam0o در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 مهر 1388, 15:02 عصر
  5. دانلود: کتاب فارسی اسمبلی (مقدماتی)
    نوشته شده توسط HO457 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 فروردین 1385, 02:56 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •