نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: معادل اين كد چيه؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    302

    معادل اين كد چيه؟

    با سلام
    از دوستان عزيز ممنون ميشم راهنماي يكنند
    از اونجا كه اكثر دوستاني كه vb.net كار ميكنند با سينتكس vb6 هم اشنا هستند لطفا معادل كد زير را توي vb6 بنويسند
    از مدير محترم بخش خواهش ميكنم كه نگن مربوط به بخش وبي6 هستش و حذف كنند چون من اين موضوع را تو بخش وبي 6 هم مطرح كردم ولي جواب نگرفتم.
    در واقع من ميخوام نوع داده ستون گريد را بدست بيارم
    MessageBox.Show(DataGridView1.Columns(0).CellTempl  ate.ValueType.ToString)

  2. #2
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    Post نقل قول: معادل اين كد چيه؟

    نقل قول نوشته شده توسط ma.andishe مشاهده تاپیک
    در واقع من ميخوام نوع داده ستون گريد را بدست بيارم
    MessageBox.Show(DataGridView1.Columns(0).CellTempl  ate.ValueType.ToString)
    سلام دوست عزیز

    من دقیقا همین مشکل شما رو داشتم و با کد زیر مشکلم برطرف شد :
            For i = 0 To DataGridView1.Columns.Count - 1
    Console.WriteLine(DataGridView1.Columns(i).CellTem plate.GetType)
    Next
    آخرین ویرایش به وسیله gilsoft : جمعه 29 دی 1391 در 01:31 صبح
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

تاپیک های مشابه

  1. مشكل اين پيغام چيه؟
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 08 آذر 1388, 22:58 عصر
  2. معادل اين كد در دلفي چيست ؟ (اشاره گر)
    نوشته شده توسط FiACKER در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مهر 1388, 10:38 صبح
  3. اشكال اين كد چيه؟
    نوشته شده توسط leilast در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 17 بهمن 1387, 15:06 عصر
  4. مشکل اين خط چيه؟
    نوشته شده توسط Tifon_vb در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 دی 1387, 10:31 صبح
  5. سوال: كسي ميدونه اين error چيه؟
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 خرداد 1387, 11:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •