نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: كاربرد wxWidgets چيه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    Question كاربرد wxWidgets چيه؟

    دوستان سلام
    كاربرد wxWidgets چيه؟ آيا براي ساخت نرم افزارهاي زيباست؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    نقل قول: كاربرد wxWidgets چيه؟

    تا الان 70 نفر بازديد كردن يك نفرم جوابمو نداده!! يا من خيلي سوالم سخت بود يا روم به ديوار بقيه بي سواد تشريف دارن؟ كه فكر مي كنم گزينه سوم يعني هيچكدام درست باشه
    ولي خودم فكر مي كنم كاربردwxWidgets براي ساخت كنترل هاي خشگل روي فرم با سي پلاس پلاس و زبان هاي ديگه هست !! درست گفتم ؟ آيا با توجه به كيوت كه اينقدر خوب ظاهر نرم افزار رو مي سازه احتياج به يادگيري اين كتابخانه هست؟
    ممنون


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شرق تهران
    سن
    32
    پست
    162

    نقل قول: كاربرد wxWidgets چيه؟

    یه کتابخونست که باهاش میشه کنترل رو فرم گذاشت.
    حالا میتونه خشگل باشه یا زشت
    برنامه نویس تعیین میکنه که چه جوری باشه
    به صورت پیشفرز از حالت دیفالت ویندوز استفاده میکنه
    ولی یادت باشه که این کتابخونه cross-platform هستش یعنی هم رو ویندوز و هم رو لینوکس و هم رو مک و سیستم عاملهای دیگه اجرا میشه.

تاپیک های مشابه

  1. كاربرد Winsock در برنامه اي كه در يك lan كار مي كنه و به بانك اطلاعاتي وصل ميشه چيه؟
    نوشته شده توسط odiseh در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 دی 1388, 20:18 عصر
  2. كاربرد SCOPE_IDENTITY() چيه؟
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مهر 1387, 21:36 عصر
  3. سوال: كسي ميدونه اين error چيه؟
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 خرداد 1387, 11:18 صبح
  4. فرق بين Delphi معمولي با نسخه .NET اون چيه؟
    نوشته شده توسط mehrdad_shahian در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 02:39 صبح
  5. امکان استفاده سی از wxwidget و qt هست
    نوشته شده توسط pcrlth0n در بخش برنامه نویسی GTK، GTK+‎ و wxWidget
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 25 بهمن 1386, 19:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •