نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: تهیه دیسکت XML تامین اجتماعی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    تهیه دیسکت XML تامین اجتماعی

    سلام و خسته نباشید .

    از دوستان عزیز کسی خبر داره که چه طوری گزارش XML برای بیمه تامین اجتماعی ویژه اسناد پزشکی ( یعنی پرونده های بیماران بیمارستان ها ) رو می گیرند ؟

    من جزوه رو گرفتم و همه کار ها رو انجام دادم . ولی وقتی در اداره تامین اجتماعی فایل نهایی رو ثبت می کنند این Error رو میده

    Name Cannot Begin with '<'

    عزیزان هر کسی کار کرده لطفا خبر بده

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    59

    نقل قول: تهیه دیسکت XML تامین اجتماعی

    من کارشناس فرابری تامین اجتماعی هستم.فایل را بزار ایرادشو بهت بگم.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: تهیه دیسکت XML تامین اجتماعی

    نقل قول نوشته شده توسط irana8 مشاهده تاپیک
    من کارشناس فرابری تامین اجتماعی هستم.فایل را بزار ایرادشو بهت بگم.
    مرسی دوست عزیز . ممنونم که کمک می کنید

    این لینک ها رو گذاشتم . ببینید کدام میشه دانلود کرد

    لــــــینک اول
    لــــــینک دوم


    ممنون میشم اررور هاش رو بگید

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    59

    نقل قول: تهیه دیسکت XML تامین اجتماعی

    عزیز دلم مطمئنی همه کارها رو کردی؟؟؟؟؟؟؟پس چرا تگ or را نبستی؟؟؟؟؟
    مشکلت حل شد؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: تهیه دیسکت XML تامین اجتماعی

    نقل قول نوشته شده توسط irana8 مشاهده تاپیک
    عزیز دلم مطمئنی همه کارها رو کردی؟؟؟؟؟؟؟پس چرا تگ or را نبستی؟؟؟؟؟
    مشکلت حل شد؟
    مرسی دوست عزیزم . میشه اینا رو هم یک نگاه بندازی ؟

    لیــــــــنک اول
    لیــــــــنک کمکی

    شما نرم افزار تامین اجتماعی رو دارید که IMPORT کنید فایل رو ؟ ببینیم اررور میده یا نه ؟ البته مرسی که زحمت بررسی رو می کشید . ممنونم !

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    59

    نقل قول: تهیه دیسکت XML تامین اجتماعی

    نقل قول نوشته شده توسط dev-dev-dev مشاهده تاپیک
    مرسی دوست عزیزم . میشه اینا رو هم یک نگاه بندازی ؟

    لیــــــــنک اول
    لیــــــــنک کمکی

    شما نرم افزار تامین اجتماعی رو دارید که IMPORT کنید فایل رو ؟ ببینیم اررور میده یا نه ؟ البته مرسی که زحمت بررسی رو می کشید . ممنونم !
    فایلت یه سری اشکالات (اختلاف مبلغ) و اشکالات کد ملی داره ولی به هر حال import میشه.

  7. #7

    نقل قول: تهیه دیسکت XML تامین اجتماعی

    ی سری علامت ها هستن که توی xml نمیشه ازشون استفاده کرد چون جز کارکترهای از قبل تعریف شده هستند مثل >< و ...
    برای اینکار باید از علامت های معادل تعریف شده استفاده کنی که دقیقا یادم نیست چی هستن ی سرچی کنی پیدا میشه فک کنم lft& برای < باشه مطمئن نیستم همین باشه ی سرچی کن
    موفق باشی

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: تهیه دیسکت XML تامین اجتماعی

    نقل قول نوشته شده توسط irana8 مشاهده تاپیک
    فایلت یه سری اشکالات (اختلاف مبلغ) و اشکالات کد ملی داره ولی به هر حال import میشه.
    مرسی دوست عزیز . اره فرستادم و IMPORT شد .

    کد ملی رو که اپراتور اشتباه کرده بود .

    اختلاف مبلغ رو میشه بگی کجا داشت ؟ می خواهم مشکلش رو حل کنم ! مرسی

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: تهیه دیسکت XML تامین اجتماعی

    نقل قول نوشته شده توسط irana8 مشاهده تاپیک
    فایلت یه سری اشکالات (اختلاف مبلغ) و اشکالات کد ملی داره ولی به هر حال import میشه.

    مرسی دوست عزیز . اره فرستادم و IMPORT شد .

    کد ملی رو که اپراتور اشتباه کرده بود .

    اختلاف مبلغ رو میشه بگی کجا داشت ؟ می خواهم مشکلش رو حل کنم ! مرسی

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: تهیه دیسکت XML تامین اجتماعی

    سلام و خسته نباشید .

    یک مشکلی که دارم و سازمان تامین اجتماعی داره ایراد میگیره این هست که میگه حروف فارسی دارای ؟؟ هستند ، یعنی Encoding فایل من UTF-8 نیست . در صورتی که من به صورت UTF-8 دارم SAVE می کنم

    اینم کد من

    SaveFileDialog Save = new SaveFileDialog();
    try
    {
    Save.Filter = ("Text Document|*.txt|All Files|*.*");
    Save.FileName = "HOSDISK1.TXT";
    Save.ShowDialog();
    StreamWriter Write = new StreamWriter(Save.FileName, false, Encoding.UTF8);
    for (int i = 0; i < listBox1.Items.Count; i++)
    {
    Write.WriteLine(Convert.ToString(listBox1.Items[i]));
    }
    Write.Close();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }


    Encoding.UTF-8 در این کد قید شده است .

    لینک فایل رو هم قرار دادم . اگه میشه و لطف کنید چکش کنید . ممنون میشم یک دنیا . لطف بزرگی به من می کنید . من فکر می کنم این تامین اجتماعی ما داره اذیت می کنه که به زور بیاد بگه برنامه ما رو بخرید .

    لطفا کمک کنید

    لیــــــنک

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: تهیه دیسکت XML تامین اجتماعی

    نقل قول نوشته شده توسط dev-dev-dev مشاهده تاپیک
    سلام و خسته نباشید .

    یک مشکلی که دارم و سازمان تامین اجتماعی داره ایراد میگیره این هست که میگه حروف فارسی دارای ؟؟ هستند ، یعنی Encoding فایل من UTF-8 نیست . در صورتی که من به صورت UTF-8 دارم SAVE می کنم

    اینم کد من

    SaveFileDialog Save = new SaveFileDialog();
    try
    {
    Save.Filter = ("Text Document|*.txt|All Files|*.*");
    Save.FileName = "HOSDISK1.TXT";
    Save.ShowDialog();
    StreamWriter Write = new StreamWriter(Save.FileName, false, Encoding.UTF8);
    for (int i = 0; i < listBox1.Items.Count; i++)
    {
    Write.WriteLine(Convert.ToString(listBox1.Items[i]));
    }
    Write.Close();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }


    Encoding.UTF-8 در این کد قید شده است .

    لینک فایل رو هم قرار دادم . اگه میشه و لطف کنید چکش کنید . ممنون میشم یک دنیا . لطف بزرگی به من می کنید . من فکر می کنم این تامین اجتماعی ما داره اذیت می کنه که به زور بیاد بگه برنامه ما رو بخرید .

    لطفا کمک کنید

    لیــــــنک
    احتمالا باید نوشته هایی که باید serialize بشن رو یکی یکی با System.Text.Encoding به UTF-8 تبدیل کنید.
    اگر همین هست بگید راه حل هاش رو بگم.

    واقعا csv و SQLite و dbf و IDF و هزار و یک استاندارد بهتر که مخصوص این کار ساخته شده رو از بیمه گرفته بودن که از XML استفاده کرده؟

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: تهیه دیسکت XML تامین اجتماعی

    احتمالا باید نوشته هایی که باید serialize بشن رو یکی یکی با System.Text.Encoding به UTF-8 تبدیل کنید.
    اگر همین هست بگید راه حل هاش رو بگم.
    اگه میشه بگید ، تست می کنم ایشالا جواب بده

    واقعا csv و SQLite و dbf و IDF و هزار و یک استاندارد بهتر که مخصوص این کار ساخته شده رو از بیمه گرفته بودن که از XML استفاده کرده؟
    والا نمی دونم ، دوست ندارم حرفی بزنم که SPAM تلقی بشه ، اما واقعا عذاب آوره و روانی کننده !

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    59

    نقل قول: تهیه دیسکت XML تامین اجتماعی

    نقل قول نوشته شده توسط dev-dev-dev مشاهده تاپیک
    سلام و خسته نباشید .

    یک مشکلی که دارم و سازمان تامین اجتماعی داره ایراد میگیره این هست که میگه حروف فارسی دارای ؟؟ هستند ، یعنی Encoding فایل من UTF-8 نیست . در صورتی که من به صورت UTF-8 دارم SAVE می کنم

    اینم کد من

    SaveFileDialog Save = new SaveFileDialog();
    try
    {
    Save.Filter = ("Text Document|*.txt|All Files|*.*");
    Save.FileName = "HOSDISK1.TXT";
    Save.ShowDialog();
    StreamWriter Write = new StreamWriter(Save.FileName, false, Encoding.UTF8);
    for (int i = 0; i < listBox1.Items.Count; i++)
    {
    Write.WriteLine(Convert.ToString(listBox1.Items[i]));
    }
    Write.Close();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }


    Encoding.UTF-8 در این کد قید شده است .

    لینک فایل رو هم قرار دادم . اگه میشه و لطف کنید چکش کنید . ممنون میشم یک دنیا . لطف بزرگی به من می کنید . من فکر می کنم این تامین اجتماعی ما داره اذیت می کنه که به زور بیاد بگه برنامه ما رو بخرید .

    لطفا کمک کنید

    لیــــــنک
    با سلام
    تا جایی که من می دونم تامین اجتماعی برنامه ای برای این کار نداره که بزرو بخواد بگه بیایید از ما بخرید.
    به هر حال فایلی که گذاشتید را من بررسی کردم و ایمپورت هم کردم مشکلی نداشت.جز چند مورد ایراد در شماره ملی.
    اینکه سازمان میگه ایراد داره حرف نشد که خوب بپرسی براتون توضیح بدن کجای فایلتون اشکال داره؟؟در حال حال فایلی که پیوست کردید موردی نداره.احتمالا طرف که توی سازمان نشسته و متصدی اینکاره مورد داره.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: تهیه دیسکت XML تامین اجتماعی

    تا جایی که من می دونم تامین اجتماعی برنامه ای برای این کار نداره که بزرو بخواد بگه بیایید از ما بخرید.
    اگر همون برنامه ای باشه که من فکر میکنم و مجبور شدم یا دیتابیسش کار کنم.باید بگم فوق العاده بد طراحی شده. و اگر برنامه نویسش رو ببینم هر چی از دهنم در بیاد بهش میگم.
    من این برنامه رو در دو شهر مختلف دیدم.

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    59

    نقل قول: تهیه دیسکت XML تامین اجتماعی

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    اگر همون برنامه ای باشه که من فکر میکنم و مجبور شدم یا دیتابیسش کار کنم.باید بگم فوق العاده بد طراحی شده. و اگر برنامه نویسش رو ببینم هر چی از دهنم در بیاد بهش میگم.
    من این برنامه رو در دو شهر مختلف دیدم.
    نمی دونم شما کدوم برنامه رو میگید.اما نرم افزار مورد استفاده اسمش tmds هست و اتفاقا هم خیلییییییییی بد طراحی شده.من جمله دیتابیسش.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: تهیه دیسکت XML تامین اجتماعی

    من جمله دیتابیسش.
    فکر میکنم خودشه.

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: تهیه دیسکت XML تامین اجتماعی

    نقل قول نوشته شده توسط irana8 مشاهده تاپیک
    با سلام
    تا جایی که من می دونم تامین اجتماعی برنامه ای برای این کار نداره که بزرو بخواد بگه بیایید از ما بخرید.
    به هر حال فایلی که گذاشتید را من بررسی کردم و ایمپورت هم کردم مشکلی نداشت.جز چند مورد ایراد در شماره ملی.
    اینکه سازمان میگه ایراد داره حرف نشد که خوب بپرسی براتون توضیح بدن کجای فایلتون اشکال داره؟؟در حال حال فایلی که پیوست کردید موردی نداره.احتمالا طرف که توی سازمان نشسته و متصدی اینکاره مورد داره.
    منظورم سازمان نیست . اصلا بحثی ندارم ، یک احتمال بود و تمام .

    ممنونم دوست عزیز .

    ایرادی که می گیرند اینه که میگن بعد از IMPORT کردن ، حروف فارسی بعضی هاش ؟؟؟ میشه . هر چی هم بهش میگیم فایده نداره و قبول نمی کنه .

    می تونم بپرسم شما در کدام شهر مشغول فعالیت هستید ؟ مرسی .

    راستی اونا و مهندس هاشون مثل شما نیستند که وقت بگذارند . مثل شما در فروم باشند و در ارتباط . اصلا قابل پیدا کردن نیستند . متاسفانه . بازم جای شکر داره افرادی مثل شما هستند که کمک حال دیگران باشند

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: تهیه دیسکت XML تامین اجتماعی

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    احتمالا باید نوشته هایی که باید serialize بشن رو یکی یکی با System.Text.Encoding به UTF-8 تبدیل کنید.
    اگر همین هست بگید راه حل هاش رو بگم.

    واقعا csv و SQLite و dbf و IDF و هزار و یک استاندارد بهتر که مخصوص این کار ساخته شده رو از بیمه گرفته بودن که از XML استفاده کرده؟
    میشه این Serialize رو بهم نشون بدید ؟ کلا یاد بگیرم خیلی خوبه :D

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه تهیه دیسکت سازمان تامین اجتماعی (بیمه)؟
    نوشته شده توسط Mashayekhi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 37
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آذر 1402, 11:50 صبح
  2. تهیه دیسکت حقوق
    نوشته شده توسط seyed_27 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 05 دی 1388, 15:47 عصر
  3. ساخت دیسکت مخصوص تامین اجتماعی
    نوشته شده توسط mosaArabi در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 16 تیر 1388, 08:45 صبح
  4. تهیه دیسکت بانک
    نوشته شده توسط MOR_MS در بخش Access
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 01 تیر 1388, 14:14 عصر
  5. برنامه مدیریت سازمان تامین اجتماعی
    نوشته شده توسط javad_hosseiny در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 25 دی 1387, 16:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •