نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: بدست آوردن تاریخ دیروز از یک تاریخ شمسی

  1. #1

    بدست آوردن تاریخ دیروز از یک تاریخ شمسی

    سلام. چطور میشه تاریخ دیروز و روز ماقبلش رو از یک تاریخ شمسی بدست آورد؟ یعنی یک روز از تاریخی که توی ورودی میدیم کم کنه . آیا jdf همچین قابلیتی داره؟

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ دیروز از یک تاریخ شمسی

    کافیه با jstrtotime تبدیل به timestamp کنید و به ازای هر روز، 86400 ثانیه از timestamp کم کنید و دوباره با jdate تبدیل به فرمت تاریخ کنید. یا اینکه با jstrftime و عملگرهایی مثل -1 days و... کار کنید که راه اول راحتتره.
    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ دیروز از یک تاریخ شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    کافیه با jstrtotime تبدیل به timestamp کنید و به ازای هر روز، 86400 ثانیه از timestamp کم کنید و دوباره با jdate تبدیل به فرمت تاریخ کنید. یا اینکه با jstrftime و عملگرهایی مثل -1 days و... کار کنید که راه اول راحتتره.
    موفق باشید.
    منظورتون ایناس؟


    date("Y-m-d", time() - 86400);
    date("Y-m-d", strtotime("yesterday"));
    date("Y-m-d", strtotime("-1 day"));


    من برا تاریخ شمسی میخوام اینا کار میده؟

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ دیروز از یک تاریخ شمسی

    اگه برا این کار بیام تاریخ شمسی ای که تو دیتابیس ذخیره شده رو تبدیل کنم به میلادی بعد یک روز کمش کنم بعد دوباره تبدیل به شمسی کنم کار عاقلانه ایه؟ به نظر خودم لقمه رو دور سرم میچرخونم اینجوری.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ دیروز از یک تاریخ شمسی

    از تایم استمپ استفاده کنید .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ دیروز از یک تاریخ شمسی

    اگه برا این کار بیام تاریخ شمسی ای که تو دیتابیس ذخیره شده رو تبدیل کنم به میلادی بعد یک روز کمش کنم بعد دوباره تبدیل به شمسی کنم کار عاقلانه ایه؟ به نظر خودم لقمه رو دور سرم میچرخونم اینجوری.
    کار عاقلانه ای هست اگه دارین از کاربر تاریخ را فارسی میگیرین اما اصلا کار عاقلانه ای نیست اگه تاریخ ها را به فارسی توی database ذخیره میکنید ! تاریخ ها را به میلادی یا با فرمت timestamp ذخیره کنید تا براحتی بتونید روش عملیات انجام بدین.

  7. #7

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ دیروز از یک تاریخ شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    کافیه با jstrtotime تبدیل به timestamp کنید و به ازای هر روز، 86400 ثانیه از timestamp کم کنید و دوباره با jdate تبدیل به فرمت تاریخ کنید. یا اینکه با jstrftime و عملگرهایی مثل -1 days و... کار کنید که راه اول راحتتره.
    موفق باشید.
    آقای شهرکی تابع jstrtotime نداریما ؟!! مطمئنید ؟

  8. #8

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ دیروز از یک تاریخ شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    کار عاقلانه ای هست اگه دارین از کاربر تاریخ را فارسی میگیرین اما اصلا کار عاقلانه ای نیست اگه تاریخ ها را به فارسی توی database ذخیره میکنید ! تاریخ ها را به میلادی یا با فرمت timestamp ذخیره کنید تا براحتی بتونید روش عملیات انجام بدین.
    من این کد رو برای بدست آوردن آمار تاریخ های 7 روز اخیر میخوام استفاده کنم که اسکریپت شمارنده ش رو آقای شهرکی زحمتشو کشیده بودند و تاریخ ها رو به صورت شمسی توی دیتابیس ذخیره میکنه.

  9. #9

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ دیروز از یک تاریخ شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط MostafaEs3 مشاهده تاپیک
    آقای شهرکی تابع jstrtotime نداریما ؟!! مطمئنید ؟
    ببخشید من یک نسخه برای خودم توسعه داده بودم که توش این تابع رو اضافه کرده بودم. یادم نبود که توی نسخه اصلی نیست. درهرحال با jmktime هم میشه به هدف مشابه رسید. کافیه بجای پارامتر day یک روز عقب تر بگذاریم یا اینکه همون تاریخ رو بگذاریم و هرچی خروجی بهمون داد، به ازای هر روز 86400 ثانیه ازش کم کنیم.

  10. #10

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ دیروز از یک تاریخ شمسی

    اگه توی دیتابیس تاریخ شمسی رو بصورت 1391/10/29 ذخیره کردین، کد زیر به شما تاریخ هر تعداد روز قبلتر که بخواین رو میده:

    <?php
    function JalaliAgo($jalaliDate, $beforeDays) {
    require_once 'jdf.php';
    list($y, $m, $d) = explode('/', $jalaliDate);
    $ts = jmktime(0, 0, 0, $m, $d, $y);
    for($i = 0; $i < $beforeDays; $i++) {
    $ts -= 86400;
    }
    return jdate('Y/m/d', $ts);
    }
    ?>

  11. #11

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ دیروز از یک تاریخ شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    ببخشید من یک نسخه برای خودم توسعه داده بودم که توش این تابع رو اضافه کرده بودم. یادم نبود که توی نسخه اصلی نیست. درهرحال با jmktime هم میشه به هدف مشابه رسید. کافیه
    بجای پارامتر day یک روز عقب تر بگذاریم یا اینکه همون تاریخ رو بگذاریم و هرچی خروجی بهمون داد، به ازای هر روز 86400 ثانیه ازش کم کنیم.
    یعنی شما یک تابع زدید که ساختارهای مختلف تاریخ شمسی رو شناسایی کنه و (گمونم) پارامتر ها رو توی تابع jmktime قرار بده !! خیلی جالبه آقای شهرکی این دقیقا چیزی هست که من برای تبدیل تاریخ توی فید خبرگزاری فارس نیاز داشتم ! لامصب اومده توی Rss تاریخ شمسی گذاشته !!

  12. #12

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ دیروز از یک تاریخ شمسی

    یک راه ساده تر هم هست:
    با jalali_to_gregorian شمسی رو به میلادی تبدیل کنید، بعدش از strtotime معمولی استفاده کنید، بعد دوباره با gregorian_to_jalali میلادی رو به شمسی برگردونید.
    موفق باشید.

  13. #13

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ دیروز از یک تاریخ شمسی

    ممنون دیگه با همون تابع حل شد. فک کنم تابع بهتر باشه

  14. #14

    Thumbs up نقل قول: بدست آوردن تاریخ دیروز از یک تاریخ شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    اگه توی دیتابیس تاریخ شمسی رو بصورت 1391/10/29 ذخیره کردین، کد زیر به شما تاریخ هر تعداد روز قبلتر که بخواین رو میده:

    <?php
    function JalaliAgo($jalaliDate, $beforeDays) {
    require_once 'jdf.php';
    list($y, $m, $d) = explode('/', $jalaliDate);
    $ts = jmktime(0, 0, 0, $m, $d, $y);
    for($i = 0; $i < $beforeDays; $i++) {
    $ts -= 86400;
    }
    return jdate('Y/m/d', $ts);
    }
    ?>
    فوق العاده ممنونم. عالی بود. مرسیییییییییییییییییی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1390, 12:19 عصر
  2. پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1388, 22:09 عصر
  3. بدست آوردن اختلاف روز ها در تاریخ میلادی
    نوشته شده توسط babak23 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 30 بهمن 1386, 10:55 صبح
  4. بدست آوردن تعداد روزهای بین دو تاریخ شمسی در SQL
    نوشته شده توسط odiseh در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 17 بهمن 1385, 17:26 عصر
  5. بدست آوردن تعداد روزهای بین دو تاریخ
    نوشته شده توسط sarina در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 آذر 1382, 00:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •