نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: فراخوانی توابع نوشته شده در فایلcs در کدنویسی jquery

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار moona9090
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    38

    Question فراخوانی توابع نوشته شده در فایلcs در کدنویسی jquery

    سلام
    میخواستم بدونم امکان این وجود داره که توابعی رو که در فایل cs یه پروِه نوشتیم رو میشه در قسمت کدنویسی jquery فراخوانی کرد واگر میشه چطوری؟
    خواهشا اگه اطلاع دارید جواب بدبد چند روزه کلافم کرده
    شاید خوب توضیح ندادم:
    فرض کنید این تابع رو در فایل cs ایجاد کردم:

    public void d()



    {


    TextBox4.Text = Convert.ToString(i);



    i = i + 1;


    DataClassesDataContext li = newDataClassesDataContext();



    grsendmessage.DataSource = li.tblusers;

    grsendmessage.DataBind();


    if ((grsendmessage.Rows.Count) == 0)



    {


    lblnomessages.Visible = true;



    }

    }


    حالا تو source میخوام فراخوانیش کنم

    $(document).ready(function () {

    $("#lbinsertmessage").click(function () {










    // اینجا میخام صداش بزنم


    });

    });


    حداقل بگید نمی دونید برم یه فکر دیگه کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله moona9090 : جمعه 29 دی 1391 در 18:45 عصر

  2. #2

    نقل قول: فراخوانی توابع نوشته شده در فایلcs در کدنویسی jquery

    شما از مدرسه میای خونه . گرسنه هستی . اونوقت میتونی از یخچال خونه مادربزرگت که اون سر شهره . غذایی برداری بخوری ؟ اون . اونجا . شما اینجا :D
    راهی که هست اینکه شما زنگ بزنی . خونه مادربزرگت . بگی از تو یخچالش یه غذایی با پست برات بفرسته ....

    اینجا هم باید یه همچین کاری بکنی. تو قسمت کد جیکوری . بایدزنگ بزنی به سرور. بعد ازش بخای تابع تو رو اجرا کنه . و نتیجه ش رو برگردونه به این جیکوری..
    امیدوارم متوجه شده باشید .

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار moona9090
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    38

    نقل قول: فراخوانی توابع نوشته شده در فایلcs در کدنویسی jquery

    ممنون از جوابتون
    حرفتونو متوجه شدم،حالا اگه میشه این روش زنگ زدن به سرورو هم بگین ممنون میشم.
    شدید لازمش دارمو هر چی سرچ کردم کمتر به نتیجه میرسم ،
    یا یه مثال بزنین یا سایتی که دقیقا همین مطلبو گفته معرفی کنید.

  4. #4

    نقل قول: فراخوانی توابع نوشته شده در فایلcs در کدنویسی jquery

    خب من با دات نت کار نکردم . ولی تو پی اچ پی ازش اینجوری استفاده میشه که مثلا من میخام یه تابع تو سرور اجرا بشه .بعد نتیجش رو بر گردونه .
    میام با روش ای جکس جی کوری . یک سری اطلاعات به سرور میفرستم . مثله نام تابع و مقادیر پارامترهای ورودیش. بعد سرور که درخواست ایجکس منو گرفت
    از طریق نام تابعش .تابع رو فراخونی و مقادیر رو بهش میده . بعد نتیجه رو باز میگردونه . این راه ساده ایی هست . البته برای پی اچ پی .
    ولی دات نت رو میتونی شاید از بچه های بخش دات نت بپرسی . متاسفم نمیدونم ساختارش چیجوریه

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار moona9090
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    38

    نقل قول: فراخوانی توابع نوشته شده در فایلcs در کدنویسی jquery

    ممنون که وقت گذاشتید.
    همجنان منتظر کمک هستم

  6. #6

    نقل قول: فراخوانی توابع نوشته شده در فایلcs در کدنویسی jquery

    http://webdeveloperpost.com/Articles...-web-page.aspx
    این لینک رو نگاه کنید
    بعد اگه زبانتون خوبه کلید واژه های
    jquery ajax asp net
    رو تو گوگل سرچ کنید . شاید کمکتون کنه نمون ه کدهایی که هست

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار moona9090
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    38

    نقل قول: فراخوانی توابع نوشته شده در فایلcs در کدنویسی jquery

    چند جایی سرچ کردم بهترین مطلبی که پیدا کردم تو این لینک بود.
    یه دنیا ممنون

تاپیک های مشابه

  1. برنامه دانشجويانC++‎ ( ايراد در توابع نوشته شده)
    نوشته شده توسط hobab1987 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 13:15 عصر
  2. سوال: توابع نوشته شده در کتابخانه های سی
    نوشته شده توسط reza273 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 16:59 عصر
  3. فراخوانی یک تابع که در html فرم نوشته شده است
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اردیبهشت 1385, 17:17 عصر
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 02 آبان 1383, 12:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •