نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ذخیره یک جدول در صفحه اچ تی ام ال در بانک به صورت یکجا

  1. #1

    ذخیره یک جدول در صفحه اچ تی ام ال در بانک به صورت یکجا

    می خواستم ببینم راهی هست که دیگه نخوام اطلاعاتی مثل اطلاعات زیر رو به دیتابیس به صورت دستی انتقال بدم ؟

    ccc.png

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    147

    نقل قول: ذخیره یک جدول در صفحه اچ تی ام ال در بانک به صورت یکجا

    سلام دوست عزیز دقیقا چه میخوای؟
    اگر میخوای یه صفحه html رو وارد دیتابیس کنی اما بصورت سطر به سطر باید از preg_match استفاده کنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nsco_nsco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    831

    نقل قول: ذخیره یک جدول در صفحه اچ تی ام ال در بانک به صورت یکجا

    سلام دقیقا اطلاعات را از کجا خواندید اگر از یک فایل هست که راهخ خودش را دارد و اگر منظورتون ثبت اطلاعات از و ورود از یک صفحه هست این هم راه خودش را دارد لطفا سوال را درست توضیح بدید با تشکر

  4. #4

    نقل قول: ذخیره یک جدول در صفحه اچ تی ام ال در بانک به صورت یکجا

    دوستان منظورم اینه که
    یه جدول به صورت بالا داریم (نه توی دیتابیس) توی صفحمون حالا می خوام اطلاعاتش رو به دیتابیس انتقال بدم همین.......

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mtchabok
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مازندران - ساری
    سن
    37
    پست
    560

    نقل قول: ذخیره یک جدول در صفحه اچ تی ام ال در بانک به صورت یکجا

    سلام
    دوست عزیز این صفحه تون کجاست ؟
    آیا فایل اکسس هست ؟
    آیا به صورت html هست ؟
    آیا در بانک در لوکال هست ؟
    کجاست ، هر کدوم از اینایی که گفتم روش پردازش و تزریق در دیتابیس سرورتون فرق میکنه .

  6. #6

    نقل قول: ذخیره یک جدول در صفحه اچ تی ام ال در بانک به صورت یکجا

    INSERT INTO example   (example_id, name, value, other_value) VALUES   (100, 'Name 1', 'Value 1', 'Other 1'),   (101, 'Name 2', 'Value 2', 'Other 2'),   (102, 'Name 3', 'Value 3', 'Other 3'),   (103, 'Name 4', 'Value 4', 'Other 4');


    شما تو یک کوئری میتونید جند رکورد و اضاف کنید
    صفحه شما html هست
    خوب محتوا صفحه و بفرستید به php ( سرور ساید )
    بهد اون و مورد پردازش انجام قرار بدید با domcocument
    بع تعداد رکورد ها یک حلقه بیرون (تعداد insert ها )
    و در داخل اون حلقه یک حلقه به تعداد td ها که همون فیلد ها هستند شما قسمت value() در کوئری insert و میسازی
    نهاییتن یک رشته کوئری تولید میشه
    و میتونی اجرا کنیش
    بازی با رشته هست

تاپیک های مشابه

  1. انتخاب یکسری از آیتمهای DBComboBox و ذخیره در جدول اصلی.
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 30 بهمن 1386, 05:01 صبح
  2. محاسبات روی فرم و ذخیره در جدول
    نوشته شده توسط farhad1354 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 10:38 صبح
  3. انتخاب رکوردهایی از یک جدول و ذخیره در جدول دیگر
    نوشته شده توسط lvenoos در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1385, 07:37 صبح
  4. ذخیره اطلاعات جدول در فایل word
    نوشته شده توسط rostamedastan در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1384, 15:03 عصر
  5. مشاهده و ذخیره سازی محتویات یک صفحه وب
    نوشته شده توسط rouzbeh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 18 اسفند 1382, 11:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •