نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: گزینه " لطفا یک آیتم را انتخاب کنید " در Html.DropDownListFor

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار p.parsaee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    117

    گزینه " لطفا یک آیتم را انتخاب کنید " در Html.DropDownListFor

    سلام
    من یک drop دارم، مثلا فرض کنید بدین صورت هست :


    @Html.DropDownListFor(m => m.StudentId, (IEnumerable<SelectListItem>)ViewBag.StudentId, "-- select an item --")


    این drop به تگ زیر رندر میشه :

    <select name="StudentId" id="StudentId">
    <option>-- لطفا یک آیتم را انتخاب کنید --</option>
    <option value="32">student 32</option>
    <option value="34">student 34</option>
    </select>


    توجه کنید که گزینه لطفا یک آیتم را انتخاب کنید دارای value نیست.
    پروپرتی ای که به این دراپ bind میشه از نوع Nullable<int> هست. این پروپرتی Required نیست. وقتی کاربر گزینه پیش فرض رو انتخاب میکنه ، (گزینه مذکور) اونوقت خطای زیر صادر میشه :

    The field دانشجوی مقصد must be a number.

  2. #2

    نقل قول: گزینه " لطفا یک آیتم را انتخاب کنید " در Html.DropDownListFor

    وقتی که پراپرتی رو بسورت int? StudentId تعریف کرده باشی نباید با همچنین ختایی روبرو بشی در هر حال برای به وجود اومدن این ختا تگ select باید این خاسیت "data-val-number="The field must be a number رو داشته باشه که با یک کلک رشتی پس از بارگزاری سفحه میتونی با جاواسکریپت یا جی کوئری این خاسیت رو از تگ select حزف کنی.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: لطفا این آیتم ها رو تک تک قیمت گذاری کنید(اگه می شه فوری)
    نوشته شده توسط fa_karoon در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1391, 11:33 صبح
  2. اضافه کردن آیتم "انتخاب کنید" به dropdown
    نوشته شده توسط emad_ban در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 شهریور 1390, 12:22 عصر
  3. سوال: "لطفا از ليست انتخاب كنيد" اين چطوري ايجاد ميشه
    نوشته شده توسط خوراسگاني در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مرداد 1390, 17:35 عصر
  4. سوال: ایجاد فرم "لطفا چند لحظه صبر کنید"
    نوشته شده توسط m.abooei در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 11 فروردین 1388, 13:34 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1383, 19:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •