نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: برنامه نویسی cuda در vC++‎ 2010

  1. #1

    Question برنامه نویسی cuda در vC++‎ 2010

    من الان دارم از vC++‎‎ 2010 استفاده می کنم. اما از همون ابتدای کد نویسی ایراد می گیره مثلا کد زیر رو ببینید؟
    #include <stdlib.h>

    #include <stdio.h>

    #include<cuda.h>

    #include<cuda_runtime_api.h>

    #include<curand_mtgp32_kernel.h>

    #include<host_defines.h>

    //#include <c:\ProgramData\NVIDIA Corporation\NVIDIA GPU Computing SDK 4.2\C\common\inc\cutil_inline.h>

    // Kernel definition

    #define N 10

    __global__ void MatAdd(float A[N][N], float B[N][N], float C[N][N])

    { int i = threadIdx.x; int j = threadIdx.y;



    C[i][j] = A[i][j] + B[i][j];



    }

    int main()

    {



    float A[N][N]={0.0}, C[N][N]={0.0}, B[N][N]={0.0};

    // Kernel invocation with one block of N * N * 1 threads

    int numBlocks = 1;

    dim3 threadsPerBlock(N, N);

    MatAdd<<<numBlocks, threadsPerBlock>>>(A, B, C);

    return 0; }

    اما روی <<< رو قرمز میکنه و خطا می گیره. وقتی هم اجراش می کنم همچین پیغامایی می ده
    1>AddCudaCompilePropsDeps:
    1>Skipping target "AddCudaCompilePropsDeps" because all output files are up-to-date with respect to the input files.
    1>CudaBuild:
    1> Compiling CUDA source file cu3.cu...
    1>
    1> E:\saba\coda code\cu3\cu3>"C:\Program Files\NVIDIA GPU Computing Toolkit\CUDA\v4.2\bin\nvcc.exe" -gencode=arch=compute_10,code=\"sm_10,compute_10\" --use-local-env --cl-version 2010 -ccbin "D:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 10.0\VC\bin" -I"C:\Program Files\NVIDIA GPU Computing Toolkit\CUDA\v4.2\include" --keep-dir "Release" -maxrregcount=0 --machine 32 --compile -Xcompiler "/EHsc /nologo /Od /Zi /MD " -o "Release\cu3.cu.obj" "E:\saba\coda code\cu3\cu3\cu3.cu"
    1> cu3.cu
    1> tmpxft_00000f04_00000000-0_cu3.cudafe1.gpu
    1> tmpxft_00000f04_00000000-5_cu3.cudafe2.gpu
    1> cu3.cu
    1> tmpxft_00000f04_00000000-0_cu3.cudafe1.cpp
    1> tmpxft_00000f04_00000000-11_cu3.ii
    1>cu3.cu.obj : error LNK2001: unresolved external symbol _cudaConfigureCall@32
    1>cu3.cu.obj : error LNK2001: unresolved external symbol _cudaSetupArgument@12
    1>cu3.cu.obj : error LNK2001: unresolved external symbol ___cudaRegisterFunction@40
    1>cu3.cu.obj : error LNK2001: unresolved external symbol ___cudaRegisterFatBinary@4
    1>cu3.cu.obj : error LNK2001: unresolved external symbol ___cudaUnregisterFatBinary@4
    1>cu3.cu.obj : error LNK2001: unresolved external symbol _cudaLaunch@4
    1>E:\saba\coda code\cu3\Release\cu3.exe : fatal error LNK1120: 6 unresolved externals
    1>
    1>Build FAILED.

    من تمام تنظیمات کودا رو هم اجرا کردم
    باید بگم که کدهای مثال خود اس دی کا رو درست اجرا می کنه ولی اینکد ها رو نمی تونه اجرا کنه.
    نم دونم چیکارش کنم.
    می تونید منو راهنمایی کنید؟

  2. #2

    نقل قول: برنامه نویسی cuda در vC++‎ 2010

    راهکارش رو خودم پیدا کردم و توی این لینک گذاشتم
    برنامه هم درست اجرا شد و مشکلی هم نیست
    https://barnamenevis.org/showthread.p...59#post1670459

  3. #3

    نقل قول: برنامه نویسی cuda در vC++‎ 2010

    سلام من یه برنامه با کودا نوشتم اما کودام از بخش <<<>>> ایراد میگیره هرچیم میگردم در ++c همچین دستوری وجود ندارد
    #define N 10

    __global__ void add(int *a, int *b, int *c)
    {
    int tID = blockIdx.x;
    if (tID < N)
    {
    c[tID] = a[tID] + b[tID];
    }
    }
    int main()
    {
    int a[N], b[N], c[N];
    int *dev_a, *dev_b, *dev_c;
    cudaMalloc((void **) &dev_a, N*sizeof(int));
    cudaMalloc((void **) &dev_b, N*sizeof(int));
    cudaMalloc((void **) &dev_c, N*sizeof(int));
    // Fill Arrays
    for (int i = 0; i < N; i++)
    {
    a[i] = i,
    b[i] = 1;
    }
    cudaMemcpy(dev_a, a, N*sizeof(int), cudaMemcpyHostToDevice);
    cudaMemcpy(dev_b, b, N*sizeof(int), cudaMemcpyHostToDevice);
    add <<<N,1>>>(dev_a, dev_b, dev_c);
    cudaMemcpy(c, dev_c, N*sizeof(int), cudaMemcpyDeviceToHost);
    for (int i = 0; i < N; i++)
    {
    printf("%d + %d = %d\n", a[i], b[i], c[i]);
    }
    return 0;
    }
    اون قسمتی رو که ایراد میگیره قرمز کرذم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
    ایمیلمم :kooshesh.h@gmail.com
    شماره تماس:09129494024

  4. #4

    نقل قول: برنامه نویسی cuda در vC++‎ 2010

    سلام به همگی. من در حال نوشتن برنامه ای به زبان CUDA در ویژوال C++‎ هستم البته تمام شده تقریبا اما باگ داره دوستان کسی هست که من برنامه رو بفرستم و شما نگاه کنید که مشکلش چیه که اجرا نمیشه؟ خطای کامپایل نداره اما اجرا هم نمیشه واقعا درگیری ایجاد کرده
    البته این تایپیک مدتهاست که مطلبی نداره به هرحال امیدوارم که دوستی که کودا کار میکنه ببینه سوالم رو و محبت کنه برای راهنمایی
    با تشکر موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: برنامه نویسی cuda در VC++‎( کودا در ویژوال سی ++)
    نوشته شده توسط sibooy در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 01 خرداد 1397, 08:33 صبح
  2. مقاله: دانلود کتاب فارسی برنامه نویسی موازی با C#‎ 2010 و NET 4.
    نوشته شده توسط zahmatkesh8519 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 28 تیر 1391, 23:25 عصر
  3. سوال: راهنمای شروع اولیه به برنامه نویسی با سی شارپ 2010
    نوشته شده توسط mohammad1078 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1390, 01:42 صبح
  4. سوال: برنامه نویسی سوکت در دلفی 2010
    نوشته شده توسط صابر طهماسبی در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 22 مرداد 1389, 09:44 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •