نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: درخواست صفحه لوگین

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    2

    Question درخواست صفحه لوگین

    من دنبال یک صفحه لوگین هستم که بشه بزارم توبرنامم اول که بخواد اجرا بشه برنامم یک پسورد بخواد از کاربر

    پسوردشم قبلا تعریف شده باشه ممنون میشم کسی جوابمو بده

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: درخواست صفحه لوگین

    اولا سلام
    دوما یه تکست باکس بزار روی فرم و یه دکمه بعد بنویس:
    if text1.text="123" then
    msgbox "password is true"
    End if

    این تاپیک رو هم بخون.

    ای کاش به جای این سوال یکم توی نت میگشتی! لااقل توی این سایت...
    چون چندین بار قبل از شما اینو پرسیدن.
    یه چیزی بگم ناراحت نشو... ولی اگه میخوای اینطوری ادامه بدی اصلا ادامه ندی بهتره، چون به جایی نمیرسی.
    آخرین ویرایش به وسیله SlowCode : چهارشنبه 04 بهمن 1391 در 22:58 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saber67
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    35
    پست
    155

    نقل قول: درخواست صفحه لوگین

    ببین این سورس کارتو راه میندازه؟
    پسورد قابل قبول براش 1234 هستش
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: درخواست صفحه لوگین

    منظور دوستمون صفحه لاگین با دیتابیس هست فکر کنم .

    بیا اینک کدش فیلد هاشو خودت عوض کن

    این قسمت برای نمایش تعداد یوزر های موجود در داخل کومبو باکس شما هست :

       If Adodc1.Recordset.RecordCount > 0 Then
    For o = 1 To Adodc1.Recordset.RecordCount
    Datacombo1.AddItem Adodc1.Recordset.Fields("User")
    Adodc1.Recordset.MoveNext
    Next
    End If


    این هم کد اصلیت :

    If Datacombo1.Text = "" Then
    MsgBox " áØÝÇ äÇã ˜ÇÑÈÑí ÑÇ ÇäÊÎÇÈ äãÇÆíÏ ", vbExclamation, ""
    Datacombo1.SetFocus
    Exit Sub
    End If
    If Trim(Text1.Text) = "" Then
    MsgBox " áØÝÇ ˜áãå ÚÈæÑ ÑÇ æÇÑÏ äãÇÆíÏ ", vbExclamation, ""
    Text1.SetFocus
    Exit Sub
    End If
    Adodc2.RecordSource = "SELECT * FROM Login WHERE User='" & Datacombo1.Text & "'"
    Adodc2.Refresh
    If Adodc2.Recordset.RecordCount > 0 Then
    If UCase(Adodc2.Recordset.Fields("password")) = UCase(Text1) Then
    Admin = Adodc2.Recordset.Fields("admin")
    Main_frm.Show
    Main_frm.txtFileName.Text = App.Path + "\Dbase.mdb"
    Unload Me
    Else
    MsgBox " ˜áãå ÚÈæÑ ÔãÇ ÇÔÊÈÇå ÇÓÊ ", vbCritical, ""
    L4.Caption = L4.Caption + 1
    If L4.Caption = 3 Then
    End
    End If
    Text1.SelStart = 0
    Text1.SelLength = Len(Text1)
    Text1.SetFocus
    End If
    End If

تاپیک های مشابه

  1. سوال: صفحه لوگین برنامه
    نوشته شده توسط lordofphp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 05 شهریور 1390, 19:20 عصر
  2. سوال: ساخت صفحه لوگین بدون جدول
    نوشته شده توسط hjran abdpor در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 08 مرداد 1390, 03:23 صبح
  3. ساخت صفحه لوگین همراه با کد کپچا
    نوشته شده توسط فخاهی68 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 17 آبان 1389, 21:44 عصر
  4. سوال: نمایش خطا به هنگام درخواست صفحه نزد سرور
    نوشته شده توسط yasgig در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1388, 00:34 صبح
  5. کد صفحه لوگین
    نوشته شده توسط ramin1800 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 09 دی 1386, 18:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •