نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سوال :نحوی اتصال به دیتابیس mysql در اندروید

  1. #1

    Question سوال :نحوی اتصال به دیتابیس mysql در اندروید

    سلام خدمت دوستان عزیز
    من چند وقتی(8 ماه) در نحوی اتصال به دیتابیس mysql از طریق برنامه نویسی اندروید مشکل دارم و هر با با مشکل رو برو میشم
    من از کدهای زیر استفاده کردم
    لطفا راهنمایی کنید:
     
    public void onClick(View v) {
    // TODO Auto-generated method stub
    new Thread(new Runnable(){
    @Override
    public void run() {
    // TODO Auto-generated method stub
    try {

    Class.forName("com.mysql.jdbc.Driver").newInstance ();
    " String url="jdbc:mysql://ip:3306/datbasename?user=XXX&password=XXX";
    Connection conn=DriverManager.getConnection(url);
    Statement st=conn.createStatement();
    st.executeQuery("SELECT * FROM tableName");
    String id;
    String pass;
    ResultSet rs=st.getResultSet();
    while(rs.next()){
    id=rs.getString("id");
    txt.setText(id);


    msbox("id",id);
    }
    conn.close();
    st.close();
    rs.close();
    } catch (Exception e) {
    msbox("w",e.getMessage());
    }
    }}).start();

    }
    });

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    www.iranapp.org
    پست
    569

    نقل قول: سوال :نحوی اتصال به دیتابیس mysql در اندروید

    پسر جان فعلا بانک تعریف شده برای اندروید sqlite ته

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    دزفول
    پست
    11

    نقل قول: سوال :نحوی اتصال به دیتابیس mysql در اندروید

    مشکل منم همینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

  4. #4

    نقل قول: سوال :نحوی اتصال به دیتابیس mysql در اندروید

    تو رو خدا نگين نميشه به mysql وصل شد

    http://stackoverflow.com/questions/1...sql-connection

    اينجا يك يزايي داره ولي اگه سرچ كني پيدا ميشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sajadpm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    29
    پست
    162

    نقل قول: سوال :نحوی اتصال به دیتابیس mysql در اندروید

    امیدوارم از اینجا بتونید مشکلتون رو رفع کنید :

    http://www.androidhive.info/2012/05/...ith-php-mysql/
    http://www.androidhive.info/2012/01/...ql-and-sqlite/

  6. #6

    نقل قول: سوال :نحوی اتصال به دیتابیس mysql در اندروید

    در جواب آقای omid_studentباید گفت در اندروید میشه تقریبا به همه بانک ها وصل شد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوی اتصال به دیتابیس mysql در اندروید
    نوشته شده توسط MAHDIhp_devsq در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 دی 1391, 20:02 عصر
  2. اتصال به دیتابیس mysql
    نوشته شده توسط yones_safari در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1390, 12:56 عصر
  3. سوال : نحوه اتصال از دیتابیس اکسس با Entity Framwork
    نوشته شده توسط jmfnima در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 10 دی 1390, 15:40 عصر
  4. سوال: نحوه اتصال به دیتابیس mysql 5 در vs2010
    نوشته شده توسط ma.rad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آذر 1390, 18:29 عصر
  5. سوال: اتصال به دیتابیس MySql سایت با ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط abpsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 تیر 1390, 12:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •