نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دانلود فایل با لینک مستقیم از اینترنت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    Tehran,Iran
    سن
    27
    پست
    139

    Exclamation دانلود فایل با لینک مستقیم از اینترنت

    با سلام...
    من الان ی فایل تو اینترنت دارم با لینک مستقیم...
    میخواستم بدونم چی جوری میشه برنامه ای نوشت ک این فایل رو دانلود کنه...
    با تشکر...

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    27
    پست
    1,098

    نقل قول: دانلود فایل با لینک مستقیم از اینترنت

    سلام
    این ساده ترین کد توی این زمینه می باشه
    My.Computer.Network.DownloadFile("AddressFile", "where u want to save it");


    اگ میخوای برنامه هنگام دانلود فایل هنگ نکنه ، کد رو توی یک ترد یا بکگراندورکر بنویس

    اگر هم میخای درصد پیشرفت دانلود نشون داده بشه که اون کلا قضیش فرق می کنه . اگ خواستی بگو یه نمونه سورسشو بزارم

    ** یاعلی**

  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: دانلود فایل با لینک مستقیم از اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط sh.dehnavi مشاهده تاپیک
    سلام
    این ساده ترین کد توی این زمینه می باشه
    My.Computer.Network.DownloadFile("AddressFile", "where u want to save it");


    اگ میخوای برنامه هنگام دانلود فایل هنگ نکنه ، کد رو توی یک ترد یا بکگراندورکر بنویس

    اگر هم میخای درصد پیشرفت دانلود نشون داده بشه که اون کلا قضیش فرق می کنه . اگ خواستی بگو یه نمونه سورسشو بزارم

    ** یاعلی**

    سلام
    سید جان کد vb گذاشتی عزیز!

    نقل قول نوشته شده توسط parsa lotfy
    با سلام...
    من الان ی فایل تو اینترنت دارم با لینک مستقیم...
    میخواستم بدونم چی جوری میشه برنامه ای نوشت ک این فایل رو دانلود کنه...
    با تشکر...
    در تکمیل فرمایشات دوستمون اگر از این روش خواستید استفاده کنید، ابتدا Microsoft.VisualBasic باید به Reference پروژه اضافه بشه و بعد بنویسید:

    Microsoft.VisualBasic.Devices.Network.DownloadFile ("address","destination");

    و یا از کلاس WebClient به این صورت استفاده کنید:

    System.Net.WebClient client=new WebClient();
    client.DownloadFile("adress","destination");
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    27
    پست
    1,098

    نقل قول: دانلود فایل با لینک مستقیم از اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط M.safa مشاهده تاپیک
    سلام
    سید جان کد vb گذاشتی عزیز!]
    ببخشید حواسم نبود !!!

    شرمنده

    **یاعلی**

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    Tehran,Iran
    سن
    27
    پست
    139

    نقل قول: دانلود فایل با لینک مستقیم از اینترنت

    میشه ی نمونه ار برنامه رو ک با سی شار÷ نوشته شده بذارید ؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم...
    اگه ممکنه بگید بک گراند ورکر چیه و ب چ دردی میخوره....
    دمتون گرم...

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دانلود فایل از سروری دیگر بدون لینک مستقیم
    نوشته شده توسط jamalr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 مرداد 1395, 09:10 صبح
  2. سوال: دانلود فایل به صورت مستقیم بر روی کامپیوتر
    نوشته شده توسط c-sharp_South در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 آبان 1391, 11:50 صبح
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 02 مرداد 1388, 17:18 عصر
  4. دانلود فایل صوتی بدون لینک مستقیم و پخش آن
    نوشته شده توسط rahele_sa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1385, 00:43 صبح
  5. download فایل بدون استفاده از لینک مستقیم
    نوشته شده توسط turk_programmer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 11 فروردین 1385, 09:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •