نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه چك كردن چك باكس با javascrit

  1. #1

    نحوه چك كردن چك باكس با javascrit

    سلام دوستان چه طور ميشه فهميد وقتي كاربر دكمه submit فرمي رو ميزنه شماره يا مقدار اون چك باكسي كه تيك زده چنده

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: نحوه چك كردن چك باكس با javascrit

    با استفاده از name در چک باکس .
    اینو تست کن
    <form action="">
    <input type="checkbox" name="matn" value="1">I have a bike<br>
    </form>
    <?php
    echo $_POST['matn'];
    ?>

  3. #3

    نقل قول: نحوه چك كردن چك باكس با javascrit

    با تشكر از زحمت شما ولي من مي خوام اين نتيجه رو با javascript بدست بيارم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: نحوه چك كردن چك باكس با javascrit

    کد HTML:
    <html>
    <head>
    <script>
    function custom_color()
    {
     
    var x=document.getElementsByName("x");
    alert(x.length);
    }
    </script>
    </head>
    <body>
    <form method="GET">
    <input type="checkbox" value="1" name="x" >
    <input type="button" value="تغيير رنگ" onclick="custom_color();">
    </form>
    </body>
    </html>

  5. #5

    نقل قول: نحوه چك كردن چك باكس با javascrit

    کد HTML:
    <script type="text/javascript">
    function checkForm()
    {
    	var val=document.getElementsByName('checkbox').item(0).value;
    	
    	alert(val);
    	
    	return false;
    }
    </script>
    <form onsubmit="return checkForm()" method="post">
        <input type="checkbox" name="checkbox" value="5">
        <input name="submit" type="submit" value="submit">
    </form>

  6. #6

    نقل قول: نحوه چك كردن چك باكس با javascrit

    منظور من اينه كه وقتي كاربر دكمه submit رو ميزنه چه طور ميشه فهميد كه كدوم چك باكس انتخاب كرده
    کد HTML:
    <form>
    <input type="checkbox" value="1" name="x" >
    <input type="checkbox" value="2" name="x" >
    <input type="checkbox" value="3" name="x" >
    <input type="checkbox" value="3" name="x" >
    <input type="submit">
    </form>
    كد شما دوست عزيز تعداد چك باكسها را ميده

تاپیک های مشابه

  1. نحوه پاك كردن محتويات داخل تكست باكس بدون پست بك كردن!
    نوشته شده توسط AmirGhasemi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1391, 10:05 صبح
  2. مبتدی: نحوه وارد كردن مقادير چند تكست باكس به ديتابيس
    نوشته شده توسط daniyal2 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 دی 1389, 00:41 صبح
  3. نحوه ست كردن يك رنگ در پيكچر باكس
    نوشته شده توسط afsharan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مهر 1388, 21:41 عصر
  4. نحوه فيلتر كردن توسط checkbox
    نوشته شده توسط hentjanson در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 31 خرداد 1387, 16:12 عصر
  5. مقاله ايي در مورد نحوه ديباگ كردن
    نوشته شده توسط brians2000 در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 31 تیر 1384, 05:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •