نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اجرای یک تابع در جاوا اسکریپت هنگام لود شدن صفحه

  1. #1

    Exclamation اجرای یک تابع در جاوا اسکریپت هنگام لود شدن صفحه

    اولن که واقعن طراحی سایت بگونه ای بود که من حدود 15دقیقه است به دنبال این می گردم که چطور یک سوال بپرسم و درنهایت کاملن اتفاقی فهمیدم!
    دوم اینکه من میخوام یک تابع در جاوا اسکریپت رو هنگام لود شدن صفحه فراخوانی کنم! من از دستور زیر استفاده کردم اما با اولین بار باز شدن و لود شدن صفحه تابع من اجرا نمیشه و باید یکبار خودم صفحه را ریفرش کنم تا موفق به دیدن نتیجه حاصل از اجرای تابع بشم:
    window.onload = showOnEdit;

    showOnEdit اسم تابع من هستش. any help?

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    نقل قول: اجرای یک تابع در جاوا اسکریپت هنگام لود شدن صفحه

    سلام اینکار رو انجام بده
    <body onload="myfunc()">

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار geeking
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    IRAN- EmamReza
    پست
    80

    نقل قول: اجرای یک تابع در جاوا اسکریپت هنگام لود شدن صفحه

    کدتون رو بذارید تا بشه درموردش صحبت کرد،
    طبیعتا نباید مشکلی باشد :
    کد HTML:
    <html>
    <head>
    	<title>what is problem ?? </title>
    	<script type="text/javascript">
    	myfunc = function () {
    		alert('hello admin !!');
    	}
    	window.onload = myfunc;
    	</script>
    </head>
    <body>
    </body>
    </html>

تاپیک های مشابه

  1. خطا هنگام لود شدن صفحه asp.net 4.
    نوشته شده توسط samanbehdad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 26 بهمن 1390, 20:02 عصر
  2. سوال: تصمیم گیری در سرور برای اجرای توابع client side هنگام لود شدن صفحه
    نوشته شده توسط majid784 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 مهر 1390, 18:45 عصر
  3. سوال: مقدار نگرفتن خصوصیت Text یک label هنگام لود شدن صفحه
    نوشته شده توسط mehrdad85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 24 بهمن 1389, 15:47 عصر
  4. سوال: زبان فارسی هنگام لود شدن صفحه
    نوشته شده توسط silverado در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 بهمن 1389, 20:59 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اسفند 1385, 18:05 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •