نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: گرفتن قیمت ارز از سایت بانک مرکزی و نمایش ان در برنامه

  1. #1

    گرفتن قیمت ارز از سایت بانک مرکزی و نمایش ان در برنامه

    سلام دوستان
    من با گرفتن مثلا یک عدد از یک سایت مشکلی ندارم مثلا از سایت http://www.tgju.org/

    arz.PNG

    با استفاده از کد زیر

                string a = "";
    TextBox html = new TextBox();
    html.Text = GetHTML(new Uri("http://www.tgju.org/"));
    Regex regx = new Regex("<td class=s3_3>[^>]*<", RegexOptions.IgnoreCase);
    MatchCollection mactches = regx.Matches(html.Text);
    foreach (Match match in mactches)
    {
    a = match.Value;
    }
    a = Regex.Replace(a, "<td class=s3_3>", "");
    a = Regex.Replace(a, "<", "");
    MessageBox.Show(a);


    ولی در سایت بانک مرکزی چیزی معادل <td class=s3_3> وجود نداره

    http://www.cbi.ir/ExRates/rates_fa.aspx
    حالا باید چه کار کنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله negar.rafie : سه شنبه 10 بهمن 1391 در 09:39 صبح

  2. #2

    نقل قول: گرفتن قیمت ارز از سایت بانک مرکزی و نمایش ان در برنامه

    سلام
    بهتره برای این کار از وبسرویس ها استفاده کنی ( اگه برا جایی برنامه مینویسید روش مطمئنی نیست !)
    سایتی رو که معرفی کردید رو دیدم قیمت ها و نوع ارز داخل تگ های td موجود بودن که میشه با یکم کار کردن مقادیرشون رو گرفت ولی همونطور که گفتم بهتره از وبسرویس ها استفاده کنین

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: گرفتن قیمت ارز از سایت بانک مرکزی و نمایش ان در برنامه

    داخل همین سایت، برای هر ارز rss هم موجوده! میتونید از اونا استفاده کنید

  4. #4

    نقل قول: گرفتن قیمت ارز از سایت بانک مرکزی و نمایش ان در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک
    سلام
    بهتره برای این کار از وبسرویس ها استفاده کنی ( اگه برا جایی برنامه مینویسید روش مطمئنی نیست !)
    سایتی رو که معرفی کردید رو دیدم قیمت ها و نوع ارز داخل تگ های td موجود بودن که میشه با یکم کار کردن مقادیرشون رو گرفت ولی همونطور که گفتم بهتره از وبسرویس ها استفاده کنین

    موفق باشید
    میشه بیشتر توضیح بدید و یه مثال بزنید؟

  5. #5

    نقل قول: گرفتن قیمت ارز از سایت بانک مرکزی و نمایش ان در برنامه

    مثالو متاسفانه ندارم ولی خب باید با کلاس string , متدهاش کار کنی( سورس سایت رو میگیرید و توی یک متغیر قرارش میدین و با استفاده از مشخصه هایی که وجود داره مقادیر مورد نظرتون رو استخراج میکنین ) به این سایت ی سری بزن ویدئو های اموزشی خوبی هست ( بخش مثال های کاربردی #C در Visual Studio که پایین سمت چپ صفحه قرار گرفته و اسم فیلم اموزشیه هم web scraper هست )
    ولی اگه بتونی ی وبسرویس خوب پیدا کنی برای این کار که میتونی با مسئولین همون سایت سکه و ارز تماس بگیری ببینم همچین امکاناتی رو قرار دادن یا نه
    کا کردن با وبسرویس ها خیلی راحته سایت هایی که این امکانو قرار میدن با خرید نمونه کد های سی شارپ رو هم در اختیراتون قرار میدن

  6. #6

    نقل قول: گرفتن قیمت ارز از سایت بانک مرکزی و نمایش ان در برنامه

    <TR class="ExRate-TR"> <TD> USD </TD> <TD nowrap> دلار آمريکا </TD> <TD> ۱۲,۲۶۰ </TD> <TD> <img src="/Images/eq.gif" width="9" height="9" alt="eq" title="" /> </TD> <TD> <input type="image" name="ctl00$ucBody$ucContent$ctl00$rptItemList$ctl 01$imgChart" id="ctl00_ucBody_ucContent_ctl00_rptItemList_ctl01 _imgChart" src="../Images/icon_chart.gif" alt="نمودار" style="height:16px;width:21px;border-width:0px;" /> </TD> <TD> <a id="ctl00_ucBody_ucContent_ctl00_rptItemList_ctl01 _hypRSS" AlternateText="RSS" href="../ExRatesRSS.aspx?cid=1"><img src="../Skins/Default/fa/images/ico_rss.gif" style="border-width:0px;" /></a> </TD> </TR>
    این ی تیکه کد از سایتیه که معرفی کردید که قیمت دلار امریکا رو نشون میده
    توی ویدئوهای اموزشی نحوه ی گرفتن سورس سایت اموزش داده شده و چجوری بتونین اطلاعات مورد نظرتون رو استخراج کنین ( که همونطور که گفتم نمیشه به این روش اعتماد کرد چون با تغییر در ساختار سایت برنامه شما دیگه درست کار نمیکنه)
    همونطور که دوستمون گفتند میتونید از rss ها هم استفاده کنید که اموزش هاش تو سایت هست
    ترجیحا از وب سرویس استفاده کن
    موفق باشید

  7. #7

    نقل قول: گرفتن قیمت ارز از سایت بانک مرکزی و نمایش ان در برنامه

    ممنون
    همون طور که میگید مطمئن نیست
    میشه بگید چطور از rss استفاده کنم و اون عدد مورد نظر را به دست بیارم؟

  8. #8

    نقل قول: گرفتن قیمت ارز از سایت بانک مرکزی و نمایش ان در برنامه

    سلام روزتون بخیر هیچ کدوم روش ایمن و منطقی نیستند چون با تغییر ساختار و شاخه های rss یا سایت اطلاعات در منابع از بین خواهد رفت...

    بهترین روش در صورت وجود استفاده از API سایت هست...

    و اگه اشتباه نکنم ساختار سایت های همچین مراکزی در فواصل زمانی کوتاهی برای امنیت بیشتر تغییر میکنه.

    موفق باشید./

  9. #9

    نقل قول: گرفتن قیمت ارز از سایت بانک مرکزی و نمایش ان در برنامه

    منظورتون از API سایت چی هستش؟
    لطفا راهنمایی کنید

  10. #10

    نقل قول: گرفتن قیمت ارز از سایت بانک مرکزی و نمایش ان در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط negar.rafie مشاهده تاپیک
    منظورتون از API سایت چی هستش؟
    لطفا راهنمایی کنید
    سلام گفتم در صورت وجود میتونید استفاده کنید...

    با پشتیبانی تماس بگیرید حتما باید همچین dll هایی برای اینکار وجود داشته باشه...

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 28 دی 1391, 13:05 عصر
  2. گرفتن پشتیبان در VB6 با بانک اطلاعاتی Access
    نوشته شده توسط fateme_shourabi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 28 شهریور 1387, 11:32 صبح
  3. معرفی چند سایت بانک اطلاعاتی توسط Php
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1384, 12:03 عصر
  4. کپی گرفتن از کلیه اشیا یک بانک در یک بانک جدید
    نوشته شده توسط Sadegh_S در بخش Maintenance Plan
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 30 خرداد 1382, 16:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •