نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: ایجاد کد رهگیری با PHP

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    ایجاد کد رهگیری با PHP

    سلام .
    من میخوام باphp یک کدرهگیری ایجادکنم تازمانی که مشتری خرید خود راثبت کرد به صفحه بعد بره ویک کدرهگیری برای پیگیری سفارش خودبگیره وسفارشش رودنبال کنه اما نمیدونم این کدها راچطور باید بنویسم .لطفا اگر کسی بلده یا میدونه من رو راهنمایی کنه. اگر کسی هم نمونه کد یا آموزشی دراین باره داره بذاره ممنون میشم.
    فقط یه کم فوریه.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: ایجاد کد رهگیری با PHP

    به نام خدا
    سلام از توابع مختفی میشه استفاده کرد نمونش
    تابع rand() هستش
    به صورت

    rand(100,1000000);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: ایجاد کد رهگیری با PHP

    دوباره سلام.
    میخوام کد رهگیری ترکیبی ازاعداد وحروف باشه چه طوری؟ و این کد رو بایدتوی صفحه ای که فرم سفارش روتعریف کردم بکارببرم یا صفحه بعدکه مشتری قراره کد رهگیری رو تحویل بگیره؟ ممکنه لطفا یه نمونه برنامه ساده برام بذارید. ممنون

  4. #4

    نقل قول: ایجاد کد رهگیری با PHP

    md5(rand(100,1000000));

    بعد ازاینکه توی دیتابیس ثبتش کردی به کاربر نشون بده
    یا بعد از اینکه post شد مقدارش رو چاپ کن

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: ایجاد کد رهگیری با PHP

    بهترین راه استفاده از تابع time هست !
    چون دیگه تکرار نمیشه ! اما استفاده از تابع rand یک محدوده بین 2 عدد رو به صورت رندم انتخاب میکنه و این امکان وجود داره که مجدد همون عدد رو برگردونه !
    شما با کمک MD5 و تابع TIME میتونی یک رشته غیر تکراری رو داشته باشی
    مثال :
    $Code=md5(time());

    موفق باشید !

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: ایجاد کد رهگیری با PHP

    اینم هم یک تابع گفتم الان واست بنویسم !
    function codeGen(){
    $words ='';
    $nums = '';
    for ($i = 0; $i < 4; $i++)
    {
    $words .= strtoupper(chr(rand(97, 122)));
    }
    $nums=time();
    $code=$words.$nums;
    return $code;
    }

    توضیح :
    ابتدا 2 تا متغیر خالی تعریف میکنیم!
    تابع for میاد 4 تا کاراکتر رو به صورت حروف بزرگ بهت میده ! ( اگه خواستی میتونی تعداد کاراکترها رو از 4 به 6 یا هرچقدر میخوای تغییر بدی )
    بعد توسط تابع time یک عدد غیر قابل تکرار رو درست میکنیم و در اخر اونها رو بهم میچسبونیم !
    نمونه میشه :
    GFCX1359802094
    موفق باشید !

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: ایجاد کد رهگیری با PHP

    نظرتون در مورد این چیه ؟
    function randomChar($max=8 , $salt='')
    {
    $max = (int) $max ;
    $str = $salt . time() . mt_rand(1,80). $salt . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] .microtime(true);
    $random = md5($str);
    for(;;)
    {
    $random .= md5($random);
    if(strlen($random) >= $max)
    break;
    }
    return substr($random , 1 , $max);
    }


    میتونی تعداد کاراکترهایی رو که میخوای برات برگردونه ، مثلا یک رشته رندم 100 کاراکتری :)

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: ایجاد کد رهگیری با PHP

    آقا نظرمون خوبه :))
    ما گفتیم یه چیز ساده بندیم بنده خدا ! شما ماشالله یه ورق بهتر رو کردی !

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: ایجاد کد رهگیری با PHP

    دوباره سلام بین این دو روش امنیت کدام روش بالاتره؟چرا؟ امنیتش هم برام خیلی مهمه چون دارم روی فرشگاه الکترونیکی کارمیکنم و کدرهگیری حکم رسید پرداختی دستی به مشتری رو داره وباید غیرقابل تغییر باشه.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mohsen_31369
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    خانه
    پست
    195

    نقل قول: ایجاد کد رهگیری با PHP

    سلام
    فکر کنم دادن کد رهگیری به مشتری برای پیگیری سفارش زیاد کاربر پسند نمی باشد چون برای مشتری این کار یکم زحمت داره البته یکم! ولی این دوره زمونه که خودتون می دونین طرف برای جستوجو تو گوگل دیگه حال تایپ کردن رو هم نداره بلکه باهاش حرف میزنه ! چه برسه به دادن کد رهگیری و کاربر یه جا اونو بنویسه بعد دوباره اونو تایپ کنه و ...

    من خودم تو فروشگاهی که طراحی کردم در یک بخش پروفایل کاربرم یک قسمت داره به نام پیگیری سفارشات که در آنجا همه سفارشات کاربر به همراه وضعیت سفارش موجود می باشد.

  11. #11
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: ایجاد کد رهگیری با PHP

    دوباره سلام بین این دو روش امنیت کدام روش بالاتره؟چرا؟ امنیتش هم برام خیلی مهمه چون دارم روی فرشگاه الکترونیکی کارمیکنم و کدرهگیری حکم رسید پرداختی دستی به مشتری رو داره وباید غیرقابل تغییر باشه.
    دوست عزیز !
    کد رهگیری نیازی به امنیت نداره ! تنها عامل مهمش اینه که باید طوری باشه که تکرار نداشته باشه !
    چون شما کد رهگیری رو در دیتابیس ذخیره میکنید ! حالا حتی اگر کاربر اون کد رو جعل کنه اون کد که توی دیتابیس شما وجود نداره !
    الان خیلی از سایتهای اینترنتی ( بانک های اینترنتی ) Batch Number هاشون یک عدد هست که داره یکی یکی میره بالا ! مثلا 1000 - 1001 - 1002 !
    مهم نیست چی باشه - مهم اینه که اون کد طوری باشه که رشته تکراری تولید نکنه ! همین !
    ضمنا ...
    شما برای کد رهگیری باید همراه کد رهگیری یک سری اطلاعات دیگه هم اضافه کنید !
    مثلا تاریخ خرید - کد رهگیری - مبلغ پرداختی - نوع کالا و ... یک سری چیزهایی که فقط اون خریدار توی پنل مخصوصش دریافت میکنه و میبینه !
    و موقع چک کردن باید همه اینها رو از کاربر بخواین !
    مثلا چندتا فیلد درست کنید که تاریخ سفارش - تاریخ خرید - مبلغ و کد رهگیری رو وارد کنه و بعد بقیه اطلاعات بهش نشون داده شه !
    اما اگر نمیخواید که اینکار ها رو بکنید روش دوستمون reza جان بهتره !چون اون یک کد درهم و پیچیده تری بهتون میده !
    موفق باشید

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: ایجاد کد رهگیری با PHP

    کد رهگیری نباید عدد خام باشه ، چون طرف میاد یه بروت فورس میزنه و الباقی ...
    ترکیبی از عدد و حروف باید باشه همچنین شما باید مقدار ایمیل هم از کاربر بگیرید.

    یعنی از کاربر بخواید ایمیل و کدرهگیری رو وارد کنه تا اون چیزی رو که میخواید نشونش بدید .

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: ایجاد کد رهگیری با PHP

    سلام ببخشید من متوجه صحبت شما نمیشم ممکنه یه کم بیشتر توضیح بدید ویه مثال برام بیارید که عینی ترباشه ومن راحتر درکش کنم. ممکنه لطفا آدرس سایتتون رو برام بذارید تا یه نگاهی بهش کنم.

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: ایجاد کد رهگیری با PHP

    demo1.rezaworkshop.ir

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ایجاد کد رهگیری با PHP

    از
    uniqid();

    استفاده کن برای همین کاره , خروجیش یه رشته 13 رقمی آلفانومریکه

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: ایجاد کد رهگیری با PHP

    ممکنه لطفا درباره این تابع یه کم بیشتر توضیح بدید وبازش کنید.

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار hosseinmehr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    يزد
    سن
    42
    پست
    45

    نقل قول: ایجاد کد رهگیری با PHP

    function codeGen(){
    $words ='';
    for ($i = 0; $i <= 14; $i++)
    {
    if(rand(0,75)>50)
    while(true)
    {
    $no_chars=array('E','G','I','J','L','O','Q','U','V ','Y');
    $rnd = rand(65, 90);
    if(!in_array(chr($rnd), $no_chars))
    {
    $words .= chr($rnd);
    break;
    }
    }
    else {
    $words .= chr(rand(49, 57));
    }
    }
    $code=$words;
    return $code;
    }





    اين کد يک رشته تصادفي با طول 15 کاراکتر از اعداد و حروف بزرگ که نسبت عدد به حرف آن 3 به 1 است را توليد مي کند. در اين تابع از حروف نامناسب و عدد 0 صرفنظر شده است.

    نمونه کد رهگيري توليد شده:
    6K56FD755846PBB
    499294A9C2XA2RW
    آخرین ویرایش به وسیله hosseinmehr : یک شنبه 19 اسفند 1397 در 07:41 صبح دلیل: نمايش کد php

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد وب سرویس با PHP
    نوشته شده توسط akram_raeespour در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 04 دی 1393, 01:05 صبح
  2. سوال: ایجاد کد رهگیری
    نوشته شده توسط ariana_a80 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 12 اسفند 1391, 00:54 صبح
  3. چگونگی ایجاد سیستم تبلیغات با php
    نوشته شده توسط akram66 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 03 بهمن 1387, 13:20 عصر
  4. سوال: تعیین مدت زمان ایجاد یک صفحه در php
    نوشته شده توسط ahmadbadpey در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 مهر 1387, 12:04 عصر
  5. ایجاد ساختار درختی با php , javascript
    نوشته شده توسط arezoo64 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 14 مهر 1386, 14:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •