نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونگی مقدار دادن به یک تابع در هدر و سخت یک نیم اسپیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار orache
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    رشت
    سن
    27
    پست
    571

    چگونگی مقدار دادن به یک تابع در هدر و سخت یک نیم اسپیس

    سلام من 1 سوال و یک مشکل برام پیش اومده بود
    سوالم اینه که چجوری میشه یه namespace ساخت یعنی از namespace خودم بتونم تو برنامم استفاده کنم ؟؟
    .
    مشکلم اینه که نمیتونم چند تا مقدار بدم به تابع در header
    یک هدر ساختم مثلا با نام orache.h توش یه تابع ساختم با این مشخصات
    void createm(void)
    {
    glClear(GL_COLOR_BUFFER_BIT);
    glutSwapBuffers();
    glBegin(GL_TRIANGLES);
    glVertex2f(-0.8, -0.8);
    glVertex2f(-0.6, -0.4);
    glVertex2f(-0.3, -0.8);
    glEnd();
    }

    و وقتی توی تابع main اوراچی رو انکلود میکنم و تابع careatem رو فراخوانی میکنم یک مثلث ایجاد میشه ولی من میخام خودمون بهش مقدار بدیم اما من بلد نیستم از هر راهی هم رفتم نشد نمیدونم کجا تعریف کنم و کجا مقدار بدم یه بار تو تابع تعریف کردم یه بار داخل مین کلی کار کردم ولی نشد اگه میشه راهنماییم کنید
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: چگونگی مقدار دادن به یک تابع در هدر و سخت یک نیم اسپیس

    ببين اين سوال جاش اينجا نيست و هر كتاب مقدماتي در مورد زبان C و يا C++‎ بخوني خيلي راحت ميتوني جواب رو پيدا كني. من اصولا بايد همچين سوالهايي رو حذف كنم اما متاسفانه قانوني درباره اين مورد وجود نداره. پس خواهشا خود شما مراعات تالار رو بكن.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار orache
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    رشت
    سن
    27
    پست
    571

    نقل قول: چگونگی مقدار دادن به یک تابع در هدر و سخت یک نیم اسپیس

    یعنی الان برم تو کجا بپرسم ؟؟ تو انجمن ++C ؟؟ اونوقت راجع به OPENGL ؟؟
    اگه کسی میدونه جواب بده نیاز دارم

  4. #4

    نقل قول: چگونگی مقدار دادن به یک تابع در هدر و سخت یک نیم اسپیس

    اخه این سوالت چه ربطی به اپن جی ال داره !
    برای اشنایی با مقدار دادن به تابع و ساخت نیم اسپیس کتاب برنامه نویسی باید بخونی !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار orache
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    رشت
    سن
    27
    پست
    571

    نقل قول: چگونگی مقدار دادن به یک تابع در هدر و سخت یک نیم اسپیس

    namespace رو بیخیال تابع رو چیکار کنم اصلا نمیشه هرکاری کردم نشد کتاب خوندم تو کنسول اپلیکیشن میتونم کار کنم ولی تو امپیتی پروجکت و اپن جی ال نمیشه نمیدونم چرا

تاپیک های مشابه

  1. مقدار دادن به یک لیبل داخل datalist با استفاده از یک تابع
    نوشته شده توسط b.paseban در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390, 15:35 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 20 شهریور 1387, 14:39 عصر
  3. مقدار دادن به تابع DLL و پیغام خطا
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 فروردین 1386, 00:55 صبح
  4. چگونگی قرار دادن متغیر در veiw لطفا..
    نوشته شده توسط یاسر احسانی در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 16 اسفند 1382, 16:21 عصر
  5. چگونگی قرار دادن عکس در یک دیتابیس اکسس
    نوشته شده توسط ahmad_rabie در بخش Classic ASP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 بهمن 1382, 12:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •