نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل با شناسایی کلمه new در ریگولار جاوا اسکریپت

  1. #1

    Question مشکل با شناسایی کلمه new در ریگولار جاوا اسکریپت

    سلام،
    من میخوام ریگولاری داشته باشم که تو کل یه متن هرچی کلمه خاص new اومده بعدش space و بعدش هرچی اومده تا رسیدن به یک - رو برام انتخاب کنه مثلاً اگه داشته باشم:
    new hi-ok
    میخوام hi رو واسم انتخاب کنه و رنگ خاصی بهش بدم.
    الان هر کاری میکنم با new مشکل داره.
    ممنون میشم کمکم کنید.

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    پست
    560

    نقل قول: مشکل با شناسایی کلمه new در ریگولار جاوا اسکریپت

    نقل قول نوشته شده توسط website.expert مشاهده تاپیک
    سلام،
    من میخوام ریگولاری داشته باشم که تو کل یه متن هرچی کلمه خاص new اومده بعدش space و بعدش هرچی اومده تا رسیدن به یک - رو برام انتخاب کنه مثلاً اگه داشته باشم:
    new hi-ok
    میخوام hi رو واسم انتخاب کنه و رنگ خاصی بهش بدم.
    الان هر کاری میکنم با new مشکل داره.
    ممنون میشم کمکم کنید.
    سلام.

    var reg="new\\s(\\w+)-";

    var str="new hi-ok";
    var str2=str.match(reg);
    var str3=str2[0].toString().replace("new ","").replace("-","");

    document.write(str.replace(str3,"<font color='blue'>"+str3+"</font>"));

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    پست
    560

    نقل قول: مشکل با شناسایی کلمه new در ریگولار جاوا اسکریپت

    بالایی را تست کردم کارکرد.اینم باید کار میکرد ولی نمی دوم چرا کار نکرد:

    var reg="new\\s(\\w+)-";
    var str="new hi-ok";
    var str2=str.replace(reg,"new <font color='blue'>$1</font>-");
    document.write(str2);

  4. #4

    نقل قول: مشکل با شناسایی کلمه new در ریگولار جاوا اسکریپت

    ممنون دوست عزیز خیلی خوب بود،
    فقط نمیدونم چرا به این صورت مینوسم new\\s جواب نمیده ولی اینجوری new\s درسته و کار میکنه.چه فرقی با هم دارن؟!
    الان کاملاً اون چیزی که میخواستم(البته با اون چیزی که تو تاپیک اول گفته بودم یه مقدار متفاوته) به این صورت نوشتم:
    کد HTML:
    /new\s(?=[A-Za-z]|_)[A-Za-z0-9_]*(?=[ \t]*\()/g
    و درسته فقط یه مشکل داره، اونم اینه که خود کلمه new هم select میشه و تغییر رنگ پیدا میکنه.
    چیکار باید بکنم که از new فقط بعنوان شرط درست بودن استفاده کنه و select نشه.
    باز هم ممنون و متشکر دوست عزیز.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: مشکل با شناسایی کلمه new در ریگولار جاوا اسکریپت

    نقل قول نوشته شده توسط Beginner2013 مشاهده تاپیک

    var str3=str2[0].toString().replace("new ","").replace("-","");

    چرا اين كار رو كردين مي تونستين از اين استفاده كنيد
    str2[1]

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با تغییر رنگ یک کنترل با جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط dontspeak در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 16 تیر 1391, 20:05 عصر
  2. سوال: مشکل با کنترل فیلدهای یک فرم با جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط mhsn20 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 15 خرداد 1391, 23:01 عصر
  3. سوال: مشکل در چک کردن نام کاربری با جاوا اسکریپت و webmethod
    نوشته شده توسط reza4359 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 16 دی 1390, 20:49 عصر
  4. سوال: مشکل در run کردن نرم افزار با جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط <esprit> در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 08 مرداد 1387, 10:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •