نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در اضافه کردن ایتم به لیست باکس توسط backgroundWorker

  1. #1

    مشکل در اضافه کردن ایتم به لیست باکس توسط backgroundWorker

    سلام بچه ها
    من به یه مشکل فکر کنم خیلی ساده برخوردم که تا حالا سابقه نداشته
    من وقتی میخوام به لیست باکس توسط backgroundWorker ایتم اضافه کنم نمیشه و ارور میده
    لطفا راهنمایی کنید

    اینم ارور
    Cross-thread operation not valid: Control 'listBox1' accessed from a thread other than the thread it was created on.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن ایتم به لیست باکس توسط backgroundWorker

    این سوال بارها شده...کافیه متن خطا رو جستجو کنید.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن ایتم به لیست باکس توسط backgroundWorker

    در جستجویی که کردم در یکی از تاپیکها گفته شده بود که از کد زیر استفاده کنم :
    ListBox.CheckForIllegalCrossThreadCalls = false;



    حالا این کد چی هستش و چکار میکنه و ایا استفاده از اون مشکلی نداره واستاندارد هستش؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن ایتم به لیست باکس توسط backgroundWorker

    ببینید شما باید به کنترل ها، در همون Threadی که ساخته شدن دسترسی پیدا کنید و نه در Thread دیگر.کنترلهای شما (در حالت عادی) در Thread اصلی برنامه ساخته میشن.وقتی شما در BackgroundWorker به اونا دسترسی پیدا میکنید، از Thread دیگری دارین این عمل رو انجام میدین.کد که گذاشتین، فقط باعث میشه که این بررسی رو انجام نده و یه جورایی پاک کردن صورت مساله هست و روش درستی نیست.
    یکی از راههای صحیحی که میشه این کارو کرد، استفاده از متد Invoke کنترلی هست که میخوایین در یک Thread دیگه باهاش کار کنید.با استفاده از این متد، کد شما در Thread اون کنترل اجرا میشه:

    listBox1.Invoke(new Action( () =>
    {
    listBox1.Items.Add(myItem);
    }));

  5. #5

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن ایتم به لیست باکس توسط backgroundWorker

    ممنون دوست خوبم

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن ایتم در ListView!
    نوشته شده توسط niksalehi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1391, 15:46 عصر
  2. سوال: اضافه کردن به انتهای لیست باکس
    نوشته شده توسط hamedd82 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 30 فروردین 1391, 17:01 عصر
  3. اضافه کردن ایتم در لیست (Ajax)
    نوشته شده توسط NIMA_1981 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1390, 15:11 عصر
  4. سوال: اضافه کردن باتن به لیست باکس در اندازه دلخواه
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 17 اسفند 1389, 17:27 عصر
  5. مشکل در اضافه کردن ایتم های لیست به بانک
    نوشته شده توسط sajjad1365 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 تیر 1389, 18:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •