نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: حساس نبودن به حروف کوچک و بزرگ

  1. #1

    حساس نبودن به حروف کوچک و بزرگ

    من در برنامه ای که دارم میخوام به یه تکست باکس لینک عکس بدم
    حالا این لینک چک میشه اگر پسوندش ساپورت میشد لینک اضافه میشه در غیر اینصورت هم اضافه نمیشه
    الان این پسوند ها را در یه تکست باکس معرفیشون کردم و از هم جداشون کردم

    حالا مشکل اینجاس که کاربر هر پسوندی بزنه من گفتم و به حروف کوچیک تبدیلش میکنم

    الان من چجوری حساس بودن به حروف کوچیک و بزرگ را وقتی که چک میشن بردارم که مثلا اگر لینک شامل JPG یا jpg یا هر کودوم بود لینک قبول بشه الان لینک هایی که فقط شامل jpg هستن قبول میشن و لینک های شامب JPG قبول نمیشن
    اینم کدی که من دارم :

    a[j در کد زیر همون فرمت های قابل قبول هستش که در تکست باکس وارد شده اند


    if (input.IndexOf(a[j]) != -1)
    {

    if (txtScreenShot.Text != "")
    {
    this.txtScreenShot.Text = input;


    الان راهی هست من بتونم حساس بودن به حروف کوچک و بزرگ را از رو این کد بردارم که در ه صورت فقط کلمه اگه همون کلمه بود قبولش کنه ؟

    سپاس

  2. #2

    نقل قول: حساس نبودن به حروف کوچک و بزرگ

    سلام ...

                string STR = "SAmadBlaj";
    MessageBox.Show(STR.ToLower());

  3. #3

    نقل قول: حساس نبودن به حروف کوچک و بزرگ

    نقل قول نوشته شده توسط samadblaj مشاهده تاپیک
    سلام ...

                string STR = "SAmadBlaj";
    MessageBox.Show(STR.ToLower());
    ببخشید اینجوری که شما فرمودید که فقط میاد حروف را به حروف کوچیک تبدیل میکنه خوب اگر من بیام لینک عکس را حروفش را به حروف کوچیک تبدیل کنم که لینک خراب میشه و لینک درستی نیست دیگه.....اینجور فکر نمیکنید ؟
    البته میشه یه استرینگ تعریف کرد لینک اصلی را داد بهش و بعد حروف لینکی که داریم را کوچیک کنیم اگر پسوند موجود بود لینک اصلی را از استرینگ برگردونیم ، ولی یکم غیر اصولیه (اگه روشی پیدا نشه اخرشم باید همین کار را بکنم) ولی روش اصولی تری نیست ؟

  4. #4

    نقل قول: حساس نبودن به حروف کوچک و بزرگ

    خب بيا لينك عكساتم تو كد به حروف كوچيك تبديل كن بعد مقايسه كن

  5. #5

    نقل قول: حساس نبودن به حروف کوچک و بزرگ

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad1991h مشاهده تاپیک
    من در برنامه ای که دارم میخوام به یه تکست باکس لینک عکس بدم
    حالا این لینک چک میشه اگر پسوندش ساپورت میشد لینک اضافه میشه در غیر اینصورت هم اضافه نمیشه
    الان این پسوند ها را در یه تکست باکس معرفیشون کردم و از هم جداشون کردم

    حالا مشکل اینجاس که کاربر هر پسوندی بزنه من گفتم و به حروف کوچیک تبدیلش میکنم

    الان من چجوری حساس بودن به حروف کوچیک و بزرگ را وقتی که چک میشن بردارم که مثلا اگر لینک شامل JPG یا jpg یا هر کودوم بود لینک قبول بشه الان لینک هایی که فقط شامل jpg هستن قبول میشن و لینک های شامب JPG قبول نمیشن
    اینم کدی که من دارم :

    a[j در کد زیر همون فرمت های قابل قبول هستش که در تکست باکس وارد شده اند


    if (input.IndexOf(a[j]) != -1)
    {

    if (txtScreenShot.Text != "")
    {
    this.txtScreenShot.Text = input;


    الان راهی هست من بتونم حساس بودن به حروف کوچک و بزرگ را از رو این کد بردارم که در ه صورت فقط کلمه اگه همون کلمه بود قبولش کنه ؟

    سپاس

    string[] extensions = { ".jpg", ".jpeg", ".jpe", ".gif", ".bmp", ".png" };
    bool supported = false;
    foreach (string extension in extensions)
    if (textBox1.Text.EndsWith(extension, StringComparison.OrdinalIgnoreCase))
    {
    supported = true;
    break;
    }
    MessageBox.Show(supported.ToString());

  6. #6

    نقل قول: حساس نبودن به حروف کوچک و بزرگ

    این روش ظاهرا خیلی بهتره فقط یه سوال این قسمت چی کار میکنه ؟
     StringComparison.OrdinalIgnoreCase

    اگر امکانش هست میشه یه مختصر کوچولو توضیح بدید
    سپاس

  7. #7

    نقل قول: حساس نبودن به حروف کوچک و بزرگ

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad1991h مشاهده تاپیک
    این روش ظاهرا خیلی بهتره فقط یه سوال این قسمت چی کار میکنه ؟
     StringComparison.OrdinalIgnoreCase

    اگر امکانش هست میشه یه مختصر کوچولو توضیح بدید
    سپاس
    وقتی OrdinalIgnoreCase رو بکار می برید، مقایسه بدون در نظر گرفتن بزرگی و کوچکی حروف انجام میشه، یعنی مهم نیست که با حروف بزرگه یا کوچیک.
    خیلی از توابع رشته ای که مقایسه ای رو انجام می دهند از OrdinalIgnoreCase پشتیبانی می کنند.
    دونه دونه اون پسوند ها داخل یک حلقه با EndWith مقایسه می شوند.
    EndsWith یعنی بررسی کنیم که آیا رشته به اون پسوند ها ختم میشه یا نه (انتهای رشته برابر اون پسوند ها هست یا نه)

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: حساس بودن سرور به حروف کوچک و بزرگ
    نوشته شده توسط binyaft در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 27 تیر 1389, 17:42 عصر
  2. حساس نبودن به حروف کوچک و بزرگ
    نوشته شده توسط ashkan_gorg در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1388, 10:45 صبح
  3. حساسیت یا عدم حساسیت به حروف کوچک و بزرگ
    نوشته شده توسط Rocker در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 02 شهریور 1386, 12:13 عصر
  4. عدم حساسیت حروف کوچک و بزرگ در جستجو
    نوشته شده توسط saeed_82 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 آبان 1384, 04:44 صبح
  5. فرق گذاشتن بین حروف کوچک و بزرگ
    نوشته شده توسط saeed_d در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 آبان 1382, 19:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •