نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: کلیک کردن روی این عکس در web browser یا از روش های دیگه؟

  1. #1

    Question کلیک کردن روی این عکس در web browser یا از روش های دیگه؟

    سلام دوستان میخوام با کلیک روی دکمه روی فرم روی 4 تا عکس(بنر ها) آدرس باز شده کلیک کنه خیلی ساده است اما نتونستم انجامش بدم کسی از اساتید حرفه ای میتونه کمکم کنه؟

  2. #2

    نقل قول: اساتید حرفه ای یه سوال : کلیک کردن روی این عکس در web browser یا از روش های دیگه؟

    اگر درست سوالتون رو متوجه شده باشم:
    ToolBar.rar

  3. #3

    نقل قول: اساتید حرفه ای یه سوال : کلیک کردن روی این عکس در web browser یا از روش های دیگه؟

    نقل قول نوشته شده توسط ma.rad مشاهده تاپیک
    اگر درست سوالتون رو متوجه شده باشم:
    ToolBar.rar
    نه دوست عزیز اول اینکه تصاویر static هستند...
    بعد هم نیاز نیست حتما توی webbrowser باز بشه با موس هم روش کلیک بشه مشکلی نداره اما اتوماتیک با زدن دکمه روی هر چهار عکس کلیک بشه...

    میتونی برام کاری بکنی

  4. #4

    نقل قول: اساتید حرفه ای یه سوال : کلیک کردن روی این عکس در web browser یا از روش های دیگه؟

    اگر منظور تون این نیست بگید!
    چون آدرس ها static هست این روش :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: اساتید حرفه ای یه سوال : کلیک کردن روی این عکس در web browser یا از روش های دیگه؟

    ولی میدونی مشکل چیه این روش منظقی نیست یعنی اگه کاربر عکس رو تغییر بده هیچ تاثیری نداره و ضایع میشم ! اگه میشد از طریق tab پیداش کرد کلیک کرد یا از طریق سورس یا از طریق مقیاس... خیلی بهتر بود...

    نمیشه؟

  6. #6

    نقل قول: اساتید حرفه ای یه سوال : کلیک کردن روی این عکس در web browser یا از روش های دیگه؟

    بله امکان داره اگر آدرس ها داینامیک باشن شما باید تو سورس سایت مورد نظر جستجو کنید، اما باید اون قسمت یه شاخص برا جستجو داشته باشه
    قبلا این سوال رو تو تاپیک های خانم sara_aryanfar دیدم

  7. #7

    نقل قول: اساتید حرفه ای یه سوال : کلیک کردن روی این عکس در web browser یا از روش های دیگه؟

    آره درسته بنر ها رو خیلی پیچوندن خیلی تست کردم نشد که نشد از دست کسی هم کاری بر نیومد...

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: اساتید حرفه ای یه سوال : کلیک کردن روی این عکس در web browser یا از روش های دیگه؟

    من اول به شما پیشنهاد میکنم هیچوقت در یک پروژه تجاری (که قراره بفروشینش) از SendKeys استفاده نکنید.و دوم اینکه برا اساس محتوای یک سایت کار نکنید، هیچ حسابی روش نیست و هر روز ممکنه عوض بشه...
    سوم اینکه اگه خواستین کار کنید، از web browser استفاده نکید و توی لایه پایین تر (Request های HTTP) و پردازش HTML خروجی کار کنید...
    با همه این اوصاف، هر کدوم از این بنر ها رو یک Script مجزا تولید میکنه، که با document.Write و نوشتن تگ iframe، بنر رو نشون میده

    <script type="text/javascript" src="http://static-cdn.anetwork.ir/showad/pub.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="http://www.ad2ad.ir/showad.aspx?s=9&u=634854803140504252"></script>
    <script language='javascript' src='http://tabligheirani.com/showads.php?webid=8d6dc35e506fc23349dd10ee68dabb64 &s=1'></script>
    <script type='text/javascript' src='http://elix.ir/advertising.aspx?Id=92'></script>

    روش هر کدوم هم متفاوت هست.مثلا، اولی، برای اینکه تشخیص بده، کاربر از چه سایتی (کدوم یکی از سایت های نمایش دهنده بنر) روی بنر کلیک کرده، متغیر هایی رو توی صفحه تعریف میکنه:

    <script type="text/javascript">
    var anetwork_pram = anetwork_pram || [];
    anetwork_pram['aduser'] = '1351505800';
    anetwork_pram['adheight'] = '60';
    anetwork_pram['adwidth'] = '468';
    </script>

    این متغیر ها توی script مربوط به این بنر، استفاده میشن، یعنی آدرس

    http://static-cdn.anetwork.ir/showad/pub.js

    که محتویاتش اینه:

    document.write('<iframe src="http://anetwork.ir/showad/c.php?adwidth='+anetwork_pram['adwidth']+'&adheight='+anetwork_pram['adheight']+'&aduser='+anetwork_pram['aduser']+'&ref='+encodeURIComponent(document.referrer)+'" height="'+anetwork_pram['adheight']+'" width="'+anetwork_pram['adwidth']+'" frameborder="0" scrolling="no" style="background: #FFF url(http://static-cdn.anetwork.ir/img/loader.gif) no-repeat center;"></iframe>');

    یعنی در iframe نمایش داده شده به کابر، آدرس

    http://anetwork.ir/showad/c.php?adwidth=468&adheight=60+aduser=1351505800+&r ef=encodeURIComponent(document.referrer)

    به کاربر نشون داده میشه. البته در آدرس بالا، تابع جاوا اسکریپت encodeURIComponent آدرس مراجعه کننده رو به روشی کد میکنه و به آدرس اضافه میکنه.هنگامی که یک چنین درخواتسی به سرور سایت دریافت کننده تبلیغ میره، در صورتی که درخواست معتبر باشه (مثلا aduser صحیح باشه و ref مطابق encodeURIComponent باشه و ...) برای اون نمایش دهنده تبلیغ، یک hit (کنتور) میندازه...
    شما باید با بررسی الگوریت encodeURIComponent (و دادن آدرس سایت به عنوان پارامتر به اون) این لینک رو تولید کنید و توی Browser (و یا توی WebBroser توی محیط خود فرم) به کاربر نمایش بدین، و یا اینکه بوسیله WebRequest و ... یک Reqeust GET (درخواست جعلی) به این آدرس بفرستین تا اون سایت فکر کنه که کاربر کلیک کرده..البته روش دوم روش صحیحی نیست و تقلب حساب میشه و اصلا توصیه نمیکنم.
    این یکی تبلیغ رو به عنوان نمونه گفتم بتون بقیه هم مشابه هستن با این فرق که پارامترهای اسکریپت اصلی جدا تعریف نشدن و توی آدرس اسکریپت هست:

    <script type="text/javascript" src="http://www.ad2ad.ir/showad.aspx?s=9&u=634854803140504252"></script>

  9. #9

    نقل قول: اساتید حرفه ای یه سوال : کلیک کردن روی این عکس در web browser یا از روش های دیگه؟

    خیلی خیلی سطحش بالا بود !!! یا من مشکل دارم ... sendKeys هم بشد مشکلی نداشت از هر روشی ... چون یه کار موقت و تست هستش...

    بخدا نمیدونم باید چیکار کنم شما یه پیشنهاد بدید که من بتونم روشون کلیک کنم حتی جعلی ...

    اگه یادتون باشه 1 ماه پیش بیشتر هم همین تاپیک رو زدم اما به نتیجه نرسیدم لطفا حالا که وقت گذاشتید برام روشنش کنید تا دست خالی نرم موندم تو ناچاری...

  10. #10

    نقل قول: اساتید حرفه ای یه سوال : کلیک کردن روی این عکس در web browser یا از روش های دیگه؟

    همچنان منتظر پاسختون هستم لطفا پیشنهاد دهید یه راهی چیزی !

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    Thumbs up نقل قول: اساتید حرفه ای یه سوال : کلیک کردن روی این عکس در web browser یا از روش های دیگه؟

    بفرما
    فقط تبلیغی که از www.ad2ad.ir نشون میده نمیشه لینکشو پیدا کرد چون از نوع تصاویر static هستش یا بسته شده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12

    نقل قول: اساتید حرفه ای یه سوال : کلیک کردن روی این عکس در web browser یا از روش های دیگه؟

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    بفرما
    فقط تبلیغی که از www.ad2ad.ir نشون میده نمیشه لینکشو پیدا کرد چون از نوع تصاویر static هستش یا بسته شده
    آفرین آفرین دوست عزیز عالی بود کارت حرف نداشت خیلی جاهای دیگه دادم دوستان دیگه تست کردن به نتیجه نرسید !!!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    Thumbs up نقل قول: اساتید حرفه ای یه سوال : کلیک کردن روی این عکس در web browser یا از روش های دیگه؟

    فدای سرت این راه نشد راه دیگه ای هست
    اینو ببین مدل دستی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله saeidpsl : شنبه 21 بهمن 1391 در 22:08 عصر

  14. #14

    نقل قول: اساتید حرفه ای یه سوال : کلیک کردن روی این عکس در web browser یا از روش های دیگه؟

    حالا چرا میخوای این را توی ویندوز اپلیکیشن شبیه سازی کنی؟
    چرا توی صفحه وب و با جی کوئری شبیه سازی نمیکنی که بتونی راحت توی وبت ازش استفاده کنی؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: اساتید حرفه ای یه سوال : کلیک کردن روی این عکس در web browser یا از روش های دیگه؟

    داداش نمونه دستی کار کرد واست ؟

  16. #16

    نقل قول: اساتید حرفه ای یه سوال : کلیک کردن روی این عکس در web browser یا از روش های دیگه؟

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    فدای سرت این راه نشد راه دیگه ای هست
    اینو ببین مدل دستی
    سلام ببخش من مسافرت بودم آقا سعید بخدا حرف نداشت مرسی فکرشو نمیکردم از هر دو روش بشه !
    فقط از روش دستی نمیتونه به صورت اتوماتیک استفاده کنم چون روش خیلی خوبی بود با تغییر بنر هم باز کارش رو میکرد...ولی چون برنامه ام باید به صورت مخفی hide اجرا بشه نشد...

    روش دوم استفاده کردم به شکل زیر استفاده کردم درست جواب میده حرف نداره !



    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    while (webBrowser1.ReadyState != WebBrowserReadyState.Complete)
    {
    System.Windows.Forms.Application.DoEvents();
    }
    button1_Click(null, null);
    button2_Click(null, null);

    }

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: اساتید حرفه ای یه سوال : کلیک کردن روی این عکس در web browser یا از روش های دیگه؟

    کاری نشد نداره
    علامت ! ؟

  18. #18

    نقل قول: اساتید حرفه ای یه سوال : کلیک کردن روی این عکس در web browser یا از روش های دیگه؟

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    کاری نشد نداره
    علامت ! ؟
    واقعا همینظوره ! مرسی حرف نداشت دوست من...چون روی جلوگیری از تبلیغات خیلی کار میکنند...

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: اساتید حرفه ای یه سوال : کلیک کردن روی این عکس در web browser یا از روش های دیگه؟

    Mishe bishtar tozih bedi?

تاپیک های مشابه

  1. کلیک کردن روی عکس در وب براوزر
    نوشته شده توسط niksalehi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 آذر 1391, 23:50 عصر
  2. سوال: اجرای خودکار و بدون کلیک کردن روی فایل اجرایی
    نوشته شده توسط !mahdi! در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 21 فروردین 1388, 12:13 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 شهریور 1387, 19:15 عصر
  4. انتخاب یک سطر در GridView با کلیک کردن روی آن
    نوشته شده توسط azygole در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 21 مهر 1386, 10:19 صبح
  5. با کلیک کردن روی Shape تغیرات لازم اتفاق بیافته
    نوشته شده توسط abedi vida در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1383, 13:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •