نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل فارسی نوشتن در پایگاه داده mysql

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    58

    مشکل فارسی نوشتن در پایگاه داده mysql

    سلام دوستان
    من پایگاه داده و جداولی رو داخل اون ایجاد کردم، همه چی رو درست تنظیم کردم و از تو داخل phpmyadmin که مقداری رو فارسی وارد میکنم درست نشون میده ولی وقتی از طریق کد php مقداری رو میخوام ثبت کنم ثبت میشه ولی خب فارسی نشون نمیده و حروف در هم ریخته نشون میده
    میشه کمک کنید مشکل کجاست؟
    ممنونم

  2. #2

    نقل قول: مشکل فارسی نوشتن در پایگاه داده mysql

    Collation جدول و فیلدهای اون رو به utf8_persian_ci تغییر بده. و در هنگام ارسال query در php هم از این کد استفاده کن


    mysql_query("SET NAMES 'UTF8'");
    mysql_query("SET character_set_connection = 'utf8'");

  3. #3

    نقل قول: مشکل فارسی نوشتن در پایگاه داده mysql

    میشه‌ یك عكس بگیرید كجا برم

    و در هنگام ارسال query در php هم از این کد استفاده کن

  4. #4

    نقل قول: مشکل فارسی نوشتن در پایگاه داده mysql

    دمت گرم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    179

    نقل قول: مشکل فارسی نوشتن در پایگاه داده mysql

    سلام دوستان عزیز من
    این کد رو نوشتم ولی اجرا نمیشه
    در intelij کد زدم خودش save میکنه و من ذخیرش نمیکنم ..

    function createConnection(){
    $connection =mysqli_connect("localhost", "root","","maindb");
    mysql_query("SET NAMES 'UTF8'");
    mysql_query("SET character_set_connection = 'utf8'");
    //
    // Check connection
    //
    if (mysqli_connect_error()) {
    echo "Faild".mysqli_connect_error();
    }
    return $connection;
    }



تاپیک های مشابه

  1. ارسال اطلاعات فارسی از صفحات JSPبه پایگاه داده Mysql
    نوشته شده توسط imanEsmaeili در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 26 خرداد 1389, 12:29 عصر
  2. چگونگی خواندن و نوشتن عکس در پایگاه داده(mysql - sql server) و نشان دادن آن در jtable
    نوشته شده توسط mostafarastin239 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1388, 11:24 صبح
  3. سوال: مشکل در وصل شده به پایگاه داده mysql
    نوشته شده توسط mahdi bg در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 دی 1387, 21:10 عصر
  4. مشکل و سوال درباره پایگاه داده
    نوشته شده توسط angel_boy013 در بخش PHP
    پاسخ: 25
    آخرین پست: سه شنبه 09 خرداد 1385, 18:09 عصر
  5. مشکل فارسی نوشتن در jdk
    نوشته شده توسط mortezabj در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 17 آبان 1384, 20:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •