نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: فراخوانی برنامه های تحت ویندوز با SheellExecute یا WinExec

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    72

    فراخوانی برنامه های تحت ویندوز با SheellExecute یا WinExec

    باسلام
    من در برنامه ای با یکی از دستورات گفته شده در عنوان سوال یه برنامه کاربردی دیگه رو صدا میزنم واجرا میکنم
    حالا میخوام بدونم که:
    1-چطوری میتونم وقتی برنامه اول(اصلی) رو میبندم برنامه فراخوانی شده هم بسته بشه
    2-آیا روشی برای اجرای برنامه دوم بصورت Modal وجود داره یا نه
    وجدانا حوصله Search ندارم جواب بدید :lol: :wink:

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    484
    function Execute(const CmdLine: String; ShowCmd: Word; Wait: Boolean): Boolean;
    var
    StartupInfo: TStartupInfo;
    ProcessInfo: TProcessInformation;
    begin
    Result := False;
    FillChar(StartupInfo, SizeOf(TStartupInfo), 0);
    FillChar(ProcessInfo, SizeOf(TProcessInformation), 0);
    with StartupInfo do
    begin
    cb := SizeOf(TStartupInfo);
    dwFlags := STARTF_USESHOWWINDOW;
    wShowWindow := ShowCmd;
    end;
    if CreateProcess(nil, PChar(CmdLine), nil, nil, False,
    CREATE_NEW_PROCESS_GROUP or NORMAL_PRIORITY_CLASS, nil, nil,
    StartupInfo, ProcessInfo) then
    begin
    if Wait then WaitForSingleObject(ProcessInfo.hProcess, INFINITE);
    Result := True;
    end;
    end;

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    72
    بسیار متشکرم
    اگه ممکنه یه توضیح کلی همر مورد دستورات بالا بدید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    484
    توضیح هر دستور رو می‌تونی در راهنمای ویندوز پیدا کنی.
    برای نمونه فراخوانی زیر باعث می‌شه که NotePad اجرا بشه و تا وقتی که NotePad بسته نشده٬ اجرای برنامه اصلی متوقف می‌شه.

    Execute('C:\Windows\System32\NotePad.exe', SW_SHOW, True);

    اگر تابع به هر دلیلی موفق به اجرای برنامه نشه مقدار False رو برمی‌گردونه٬ وگرنه مقدار برگشتی تابع True هست.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    72
    متشکرم

  6. #6
    چرا وقتی به جای آدرس از متغییر استفاده می کنی Error میده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    باید از تابع PChar استفاده کنید چون آرگومان ورودی از نوع Pointer برای Char می باشد ...


    WinExe(pChar( a String Variable ),SW_SHOW);


    یا حق !!!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    زمان آخرین پست :
    Saturday 06 December 2003
    زمان سوال بعدی :
    Monday 16 January 2006

    این نشون میده که هیچ وقت پست ها قدیمی نمیشن :)
    بای

تاپیک های مشابه

  1. محدودیت در باز کردن فایل با دستور Winexec
    نوشته شده توسط AhmadYousefi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 06 شهریور 1385, 19:08 عصر
  2. برنامه ...Windows Picture and با Winexec چطور اجرا میشه ؟
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 29 خرداد 1384, 17:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •