نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: سوال استفاده از جستجو در دیتابیس( sqlite )

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sajadpm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    28
    پست
    162

    Question سوال استفاده از جستجو در دیتابیس( sqlite )

    با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

    من در برنامه ام از دیتابیس پیش ساخته استفاده می کنم ! و داخل اون از متن های بلند استفاده کرده ام حالا می خواهم در برنامه جستجو بذارم و با استفاده اون در اون جدولی که متن ها وجود داره جستجو کنه و کلمه اگر در اون مقدار وجود داشت نمایش بده مثل همین جستجو های موجود در کتاب های فارسی آندروید . با جستجو های زیادی که من داشتم باید فکر کنم از MATCH استفاده کنم که یک cursor بگیرم ! ممنون می شوم راهنمایی کنید در این زمینه .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    نقل قول: سوال استفاده از جستجو در دیتابیس( sqlite )

    اینجا را خبر ندارم ببینید داره یا نه. اینطور موارد full text search

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sajadpm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    28
    پست
    162

    نقل قول: سوال استفاده از جستجو در دیتابیس( sqlite )

    ببخشید دقیقا کجا ؟ میشه آدرس بدید ؟ , بله من گوگل رو گشتم ولی یا مسدود بود وبسایت ها یا هم چیزی نفهمیدم از توضیحشون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    نقل قول: سوال استفاده از جستجو در دیتابیس( sqlite )

    منظ.رم sqlite هست که این قالبیت را داره یا نه
    MySQL Full-Text Search Feature
    آخرین ویرایش به وسیله farhadfery : پنج شنبه 19 بهمن 1391 در 18:47 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: سوال استفاده از جستجو در دیتابیس( sqlite )

    با استفاده از متد query جستجو رو انجام بدید، شرایط جستجو در در آرگومان selection قرار بدید.
    در کد زیر از عبارت WHERE به بعد شرط جستجو هست
    SELECT my_filed FROM my_table WHERE target_filed LIKE %search%;

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sajadpm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    28
    پست
    162

    نقل قول: سوال استفاده از جستجو در دیتابیس( sqlite )

    نقل قول نوشته شده توسط Nevercom مشاهده تاپیک
    با استفاده از متد query جستجو رو انجام بدید، شرایط جستجو در در آرگومان selection قرار بدید.
    در کد زیر از عبارت WHERE به بعد شرط جستجو هست
    SELECT my_filed FROM my_table WHERE target_filed LIKE %search%;
    تشکر از پاسخ شما .
    بله خوب من از این دستور برای انتخاب یک فیلد می توانم استفاده کنم مثلا اگر من 14 مقاله داشتم و کلمه ای که جستجو میشه در 12 مقاله موجود باشه حالا می خوام تمام 12 مقاله رو داخل listview بیارم که با انتخاب هر کدوم مقاله مورد نظر باز بشه . منتظر پاسخ شما هستم .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: سوال استفاده از جستجو در دیتابیس( sqlite )

    این متد یک Cursor بر می گردونه که حاوی تمام نتایج یافت شده در دیتابیس هست.
    شما باید در این Cursor پیمایش کنید و نتایج رو نمایش بدید.

    مثال:
        public List<Article> getArticles() {
    List<Article> articles = new ArrayList<Article>();

    Cursor cursor = database.query("articles", new String[] { "title", "_id" }, null, null, null, null, null);
    cursor.moveToFirst();
    while (!cursor.isAfterLast()) {

    String title = cursor.getString(0);
    Integer id = cursor.getInt(1);

    Article article = new Article();
    article.setTitle(title);
    article.setId(id);

    articles.add(article);

    cursor.moveToNext();
    }
    // Make sure to close the cursor
    cursor.close();

    return articles;
    }

    private static class Article {
    private String title;
    private int id;

    public String getTitle() {
    return title;
    }
    public void setTitle(String title) {
    this.title = title;
    }
    public int getId() {
    return id;
    }
    public void setId(int id) {
    this.id = id;
    }

    }

    الان این متد یک List بر میگردونه که اونو می تونید به ListView نسبت بدید تا نمایشش بده

  8. #8

    نقل قول: سوال استفاده از جستجو در دیتابیس( sqlite )


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: سوال استفاده از جستجو در دیتابیس( sqlite )

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    این مقالات همه اش انگلیسی هستند
    مقاله فارسی نیست؟

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از دیتابیس Sqlite آماده در برنامه
    نوشته شده توسط blackocean در بخش Android Studio
    پاسخ: 21
    آخرین پست: جمعه 25 بهمن 1392, 23:05 عصر
  2. سوال: چگونگی جستجو در دیتابیس با استفاده از VB.NET
    نوشته شده توسط wolf102 در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 10 اسفند 1389, 23:58 عصر
  3. سوال: سوال در مورد جستجو در دیتابیس access
    نوشته شده توسط amir0631 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 06 فروردین 1389, 21:32 عصر
  4. سوال: نحوه استفاده از Access بعنوان دیتابیس شبکه
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 19
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1384, 10:10 صبح
  5. سوال: استفاده از َADO.Net در ...
    نوشته شده توسط shsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 10 اسفند 1382, 15:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •